Emilio Alzamora napsal:
Taky že našel......i sviňárnou potvrdíš své kamarádství...
jen si myslím,že s v tomto případě by to vodsral náš Zetůreček.....Má přesně ty brejličky.....i tvářičky a co jsem se dozvěděl,tak prej zetor je malej z brejlema
Emilio Alzamora napsal:
Taky že našel......i sviňárnou potvrdíš své kamarádství...
jen si myslím,že s v tomto případě by to vodsral náš Zetůreček.....Má přesně ty brejličky.....i tvářičky a co jsem se dozvěděl,tak prej zetor je malej z brejlema
Jo aha tak to jsem nevěděl a to já byl vždycky takovej dobrák
No tak to máš pravdu, je fakt že když se na to tak dívám určitá podoba tam je
mandy8 napsal:
Sorry Zetore, já jsem neměl ještě kdy z práce chodím domů kolem deváté desáté, pak jen přijdu lehnu a spím, pak zase na šest do práce...
Tak choď z práce dřív,stejně tam ho.vno děláš......
mandy8 napsal:
Sorry Zetore, já jsem neměl ještě kdy z práce chodím domů kolem deváté desáté, pak jen přijdu lehnu a spím, pak zase na šest do práce...
Tady v téhle práci kde jsem teď hov.no dělám, to máš pravdu ale pak jdu zase do své další práce...však víš, začátky jsou těžké
Upravil mandy8 dne 23.02.2012 11:52
mandy8 napsal:
Míchá protlak vole....
No to míchám potom co se dostanu tady z těch kasáren
No, těžko říct, je zamaskovanej Ale Hicks je ještě mládě, tak by počítám tu metrovou zídku dolů dal bez přisedání To bude nějaký starší ročník.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mandy8 napsal:
Přijde mi pěkně uhozené tahat děcka za kolem v nějakém vozíku po hlavní silnici. Docela to zabírá místo do strany a hlavně hrozí že Tě někdo srazí. Chápu jak píše Kasak někde mimo, nějakou cyklostezku nebo po horách ale na silnici? Nezodpovědné...já jak v létě vidím kolik cyklistů takhle jezdí jsem proti....
Nemáš nad vozíkem žádnou kontrolu,nevidíš na něj a nemužeš ho během jízdy nijak ovlivnit.
hmm asi máš pravdu seru na něj ale kam dám malinkou když budeme chtít jet s Jarkou na kole cárat po okolí?Takhle malá asi ještě nemůže bejt na sedačce nebo jo?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Záleží jak je prcek velký ale jsou super sedáky pro děcka co přiděláš na kolo, upevníš do toho dítě popruhama a v pohodě. Segra takhle s malou jezdí....