Její deník:
Můj manžel se dnes choval zvláštně. Plánovali jsme večeři v hezké restauraci. Celý den jsem nakupovala s kamarádkami, tak jsem myslela, že mu vadí, že jsem se maličko zpozdila, ale nekomentoval to. Konverzace moc nekvetla, tak jsem navrhla jít někam, kde si budeme moct v klidu promluvit. Souhlasil, ale moc toho neřekl. Zeptala jsem se, co se stalo. „Nic,“ odpověděl na to. Zeptala jsem se, jestli je to moje chyba, že je naštvaný. Řekl, že naštvaný nejsem a že se nemusím obávat. Po cestě domů jsem mu řekla, že ho miluju. Usmál se a řídil dál. Nedokážu si vysvětlit jeho chování, nevím, proč neřekl, že mě taky miluje. Když jsme přijeli domů, cítila jsem, jako bych ho úplně ztratila a nechtěl se mnou nic mít. Jen tiše seděl a sledoval televizi. Dál se choval zdrženlivě. Nakonec jsem se rozhodla jít do postele. Přišel asi po čtvrt hodině. Stále jsem ale cítila, že je myšlenkami jinde. Usnul, a já brečela. Nevím, co mám dělat. Určitě myslí na někoho jiného, jsem si jistá. Můj život je katastrofa. Jeho deník: Nestartuje mi motorka. A nemám tušení proč.
acsroman napsal: Její deník:
Můj manžel se dnes choval zvláštně. Plánovali jsme večeři v hezké restauraci. Celý den jsem nakupovala s kamarádkami, tak jsem myslela, že mu vadí, že jsem se maličko zpozdila, ale nekomentoval to. Konverzace moc nekvetla, tak jsem navrhla jít někam, kde si budeme moct v klidu promluvit. Souhlasil, ale moc toho neřekl. Zeptala jsem se, co se stalo. „Nic,“ odpověděl na to. Zeptala jsem se, jestli je to moje chyba, že je naštvaný. Řekl, že naštvaný nejsem a že se nemusím obávat. Po cestě domů jsem mu řekla, že ho miluju. Usmál se a řídil dál. Nedokážu si vysvětlit jeho chování, nevím, proč neřekl, že mě taky miluje. Když jsme přijeli domů, cítila jsem, jako bych ho úplně ztratila a nechtěl se mnou nic mít. Jen tiše seděl a sledoval televizi. Dál se choval zdrženlivě. Nakonec jsem se rozhodla jít do postele. Přišel asi po čtvrt hodině. Stále jsem ale cítila, že je myšlenkami jinde. Usnul, a já brečela. Nevím, co mám dělat. Určitě myslí na někoho jiného, jsem si jistá. Můj život je katastrofa. Jeho deník: Nestartuje mi motorka. A nemám tušení proč.
Tchyně najde svého zetě, jak si zuřivě balí svůj kufr.
"Co se stalo?!"
"Co se stalo? ... Tak já ti to teda řeknu, co se stalo!!! Poslal jsem mail
manželce, ve kterém jsem jí sdělil, že se vracím domů o den dřív ze služební
cesty. Přijedu domů a hádej, co jsem našel? ... Mojí ženu, ano tu tvojí
hodnou dceru Aničku, v posteli s nahým chlapem!!! Tohle je definitivní konec
našeho manželství! Odcházím, a to navždy!!!"
"Uklidni se," říká mu tchýně, "je to celé nějaké divné. Něco takového by
moje Anička nikdy neudělala! Počkej tady, jdu zjistit, co se vlastně stalo."
Po chvilce se tchýně vrátí s velkým úsměvem: "Vidíš, co jsem ti říkala, je
to v pohodě, krásně se to vysvětlilo - Anička ten tvůj mail nedostala!"
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Absolventka humanitní fakulty začne pracovat pro islamofilní neziskovku a pomáhá imigrantům u hranic. Za měsíc píše domů: "mami dostala jsem od uprchlíků AIDS!"
Maminka odpoví: "Já se v těch tvých vyznamenáních moc nevyznám, ale říkala jsem o tom sousedům a celá ulice ti to moc přeje!"
Já si myslím, že si s tím v tom Bruselu poradí. Když si vzpomenu, jak tam zatočili s rumem a pomazánkovým máslem, tak je mi těch teroristů snad i líto.
wirgil napsal:
Já si myslím, že si s tím v tom Bruselu poradí. Když si vzpomenu, jak tam zatočili s rumem a pomazánkovým máslem, tak je mi těch teroristů snad i líto.
Myslis ze schvali ze hlaven u kalasnikova ma byt v uhlu 12.5% a sebevrazedna vesta ma mit pojistku vzadu na zadech a vybusnina nema byt v blizkosti vesty ????
Carpe diem
V hospodě v Newcastlu sedí německý tirák v reklamní bundě Mercedesu a rýpe, jak jsou britští řidiči pomalí: "Já naložím náklad v Hamburku, projedu Holandsko, Belgii, vyložím náklad v Newcastlu a do dvou dnů jsem zpátky v Hamburku."
Děda sedící u sousedního stolu povídá: "To já jsem za svejch mladejch let ráno naložil náklad v Newcastlu, dopoledne jsem ho vyložil v Hamburku a ještě jsem to stihl zpátky do Newcastlu na oběd."
"Vážně?", zarazí se Němec, "a co jste to řídil?"
Děda suše ucedí: "Lancaster."
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
http://www.zvrace...z-bojiste/
Upravil Hrabe_X dne 23.11.2015 07:45
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pred tydnem zachranil sestilety chlapec zivot olomouckemu arcibiskupovi.
Nahmatal mu bulku na varleti.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
[31.28Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Němci mají smysl pro humor. Problém je, že zatímco normální vtip má na konci pointu, ten německý sloveso…
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
To takhle jednou pracuji na zahradě, když na mě manželka volá:
"Martine, pojď domů."
Já na to:
"Co je, mám hlad?"
"Ne, je ti zima!"
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí