mandy8 napsal:
Záleží jak je prcek velký ale jsou super sedáky pro děcka co přiděláš na kolo, upevníš do toho dítě popruhama a v pohodě. Segra takhle s malou jezdí....
Ono taky záleží na čem Jarka pojede.....Jestli chytne slinu,tak bych malou nechal raději doma......
Tak todle udělátko koupím sestře na narozeniny, ona tak ráda jezdí na kole
TOLI napsal:
By mě zajímalo co mu tak hroznýho v tom touratechu udělali když kdysi tam byl pečenej vařenej.
Jestli to nemá nějakou souvislost s tím, že moc nepije a zadek skrývá na lavici u zdi Ale nenapadá mě, kdo by mu to tam mohl udělat, leda by se tam nějak potkal třeba s .....a teď mě to jméno úplně vypadlo z hlavy
Katalog to nebude....
Upravil Medik dne 23.02.2012 18:13
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
Však mi ti chceme pomoct- vypovídej se nedrž to v sobě.
Uděláme Chocholouška
Upravil Medik dne 23.02.2012 18:19
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emilio Alzamora napsal:
Já nemám rád jen Medika,protože mě chce vypít těch 35litru slífky.....už jsem zase přikoupil.....
Hele Emile, tenhle víkend jsem i s velitelkou na základně. V pátek jsem sice pryč, bo tam bude mít nějaký babský slet, ale v sobotu klidně doval a vem sebou pár litrů na košt Vezmu tě do tréningu a uvidíš, že mě budeš mít rád
Emilio Alzamora napsal:
A vůbec,běžte se navážet do těch KááTééeMek tam vedle.....Už aby tu byl Mr.GS,zlatej člověk!
Myslíš to vlákno od těch Každej Tam Musí?
mandy8 napsal:
Záleží jak je prcek velký ale jsou super sedáky pro děcka co přiděláš na kolo, upevníš do toho dítě popruhama a v pohodě. Segra takhle s malou jezdí....
no zítra jí budou 4 měsíce
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko