Letí vrána po lese: "Krá, krá!"
Najednou narazí do stromu, padne na záda a chvíli leží omráčená, pak se zvedne:
"Pi pi, pi pi, kuku, kuku, hůůůůůůůů, ... do pr*dele jak to bylo???"
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Sice to má být vtip,ale nějak mi to přijde až moc podobný dnešnímu "světonázoru". http://www.zvrace...i-mysleni/Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Žena,která po svém muži nikdy nechce peníze na parádu,má bohatého milence.Žena,která je chce příliš často,ta se ho teprve snaží najít...
"Žij svůj sen"
BIGR napsal:
Sice to má být vtip,ale nějak mi to přijde až moc podobný dnešnímu "světonázoru". http://www.zvrace...i-mysleni/
Už dávno som vravel ,že ak si muž,slovenskej národnosti,bielej pleti,heterosexuál,pracujúci tak máš len povinnosti a jediné právo - platiť dane a ak máš aj modré oči,tak potom si už celkom v r..i
Platí to na Slovensku,ale predpokladám že v CZ to máte obdobne
Cesta je cieľ...
Ruští neurologové objevili nerv evidentně spojující lidské oko a lidsky
zadek. Důkazem pro tento unikátní objev byl pokus s pacientem. Dotyčný byl nejprve bodnut jehlou do zadku a okamžitě se rozplakal, následně byl toutéž jehlou bodnut do oka a hned nato se posral...
Vážený pane Novák,
s potěšením Vám sdělujeme, že biopsie zrudlé části Vašeho penisu, prokázala, že se nejedná o rakovinu.Byla to jen rtěnka.
Hluboce se omlouváme za amputaci. R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Karel a Boženka už jsou rok svoji a prožívají docela běžné manželství. Boženka jednou přijde domů a doma nikdo. Udělám si z Káji legraci. Napíše dopis: "Milý Kájo. Nezlob se, ale čekala jsem od manželství víc. Je to pořád stejné, stereotypní, nic se neděje a mě už to nebaví. Odjíždím k mamince a podávám žádost o rozvod. Božka." Položí dopis na stolek, aby byl na očích a schová se pod postel. V tom přichází Kája. Přečte si dopis a nahlas uvažuje. "No co se dá dělat. Všechno zlé je k něčemu dobré." Zvedne telefon a volá: "Ahoj, miláčku, tak ta stará kráva to už asi pochopila a podává žádost orozvod. Jen jí tu napíšu dopis a za chvíli jsem u tebe." Vezme dopis, připíše k němu několik vět a zabouchne za sebou dveře. Boženka vyleze zpod postele celá ubrečená, přes slzy nevidí a vrhne se na dopis, kde je připsáno: "Taky jsem si dělal legraci. Šel jsem na pivo, byly ti vidět nohy. Kája
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
škoda, že k němu nejdou s hordou novinářů a kamer
Medik přiložený následující obrázek:
[101.69Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik - Tito takzvaní "politici" mají hroší kůži a ze všeho se vylžou. Nějaké kamery a novináře mají na háku...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Moje teta žije už dlouho v Bonnu. Dneska volala, že jí obstoupil dav mužů a že se těšila, že jí budou osahávat prsa, ale byli to revizoři v metru a chtěli vidět jen lístek…