Jenom naproste trdlo si muze myslet ze nejaka motorka je lepsi nez druha. Znam borce, ktery s GS1200 strci do kapsicky LC8 a naopak. U naproste vetsiny z nas, nezavodniku, je to jen o rukach. O limitech svych stroju muzeme tak maximalne kecat na foru nebo u piva. Nekdo na expedicni GS ci LC8 dojede tak maximlane na Slapy, nekdo na R1 projede Afriku ;-) Ale je zima, takze tato debata ma samozrejme sve misto na foru
BMW R1150GS MY02
To Qwert : nemíním se zapojovat do beztak nesmyslné diskuze na tomto vlákně, ale po tom co jsem si pročetl tvé příspěvky,mi nějak uniká smysl tvé účasti na tomto fóru.. Prozraď mi ho..
Upravil bluesbery dne 27.02.2012 15:30
bluesbery napsal:
To Qwert : nemíním se zapojovat do beztak nesmyslné diskuze na tomto vlákně, ale po tom co jsem si pročetl tvé příspěvky,mi nějak uniká smysl tvé účasti na tomto webu.. Prozraď mi ho..
Zimní nuda,dobrá zábava..rídera jsem rozebral kdo se hlásí další?
bluesbery napsal:
To Qwert : nemíním se zapojovat do beztak nesmyslné diskuze na tomto vlákně, ale po tom co jsem si pročetl tvé příspěvky,mi nějak uniká smysl tvé účasti na tomto webu.. Prozraď mi ho..
bluesbery napsal:
Já pocit rozebranosti nemám, ale bojím se o tvoji sebedestrukci? Prďka výdrž !!!
vlastně o rukou, nohou a hlavně hlavě, protože ten výjezd na konci vídea dát na čemkoliv může jen ten kdo nemá zpětnou záklopku, to jen k vyrovnání sil i na Beemru se dá vyblbnout. A už se nehádejte to jste družstevníci?
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Kromě toho by člověk pro jízdu v terénu měl mít fyzičku, pravidelně se hýbat, netrpět obezitou, moc nehulit a nechlastat. Motorka je pro 99% populace ten poslední omezující faktor při jízdě v terénu (přesněji mimo asfalt). A dohady kdo dál a lépe jsou náplň poze pro zimní měsíce.
P.S. a že já o té kondici vím svoje, hledám ji už 5let a né a né ji najít.
Upravil vlada-adv dne 27.02.2012 16:14
Novej> Klast = hmota kterou před sebou a podsebou tlačí ledovec, směs sedimentů, úlomků hornin a schránek organizmů, odvozeno z řeckého (klastó - zlomený, prasknlý), zdroj UTFG a WIKI
nevím co to má společného s vláknem ale páč ho založil HICKS musíš se zeptat na pravý význam jeho, určo bude mít jako vždy zcela logické vysvětlení
vlada-adv napsal:
Novej> Klast = hmota kterou před sebou a podsebou tlačí ledovec, směs sedimentů, úlomků hornin a schránek organizmů, odvozeno z řeckého (klastó - zlomený, prasknlý), zdroj UTFG a WIKI
nevím co to má společného s vláknem ale páč ho založil HICKS musíš se zeptat na pravý význam jeho, určo bude mít jako vždy zcela logické vysvětlení
uff... ikonoklasmus ti nic nerika? a dival ses do te wiki poradne? mel jsi ve skole vubec dejepis? asi ne..
From Ancient Greek ??????? (klastos, “broken in pieces”), from ?????? (klaein, “to break”) +? -ic
Upravil hicks dne 27.02.2012 16:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2