ripper, vorel -pochopte že tady je každá debata zbytečná. Co nevysvětli Vochcáček to dovysvětlí Aeronet. Je to diskuse se Svědky Zemanovi. Pokud se chcete pobavit,proč ne. https://www.faceb...e_internalS pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
@Zdenal RT - já vím, to jenom, aby si Keksík nemyslel, že s ním snad všichni souhlasí
asi tak.. Ripíčkovy slunickove recepty vedou do akutniho prus.eru...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdenal RT napsal:
ripper, vorel -pochopte že tady je každá debata zbytečná. Co nevysvětli Vochcáček to dovysvětlí Aeronet. Je to diskuse se Svědky Zemanovi. Pokud se chcete pobavit,proč ne. https://www.faceb...e_internal
strawmanujes.. a to neni hezke.
Myslim, ze vetsina z nas se tu Milosa zastava jako aktualne asi nejmensi zlo.
Ne, Schwarzenberg neni mensi zlo, nez Zeman.
17 cm
Jestli mas pocit, ze Evropa neni cilem migracni vlny ze Stredniho vychodu a Afriky, tak si proste musis sedet na vedeni
Tady nejde o jednoho prastenyho Zemana a jeho fakt divnej vkus.
17 cm
Upřímně a jak by si tu vlnu zastavil. Budeš střílet do děti minometem nebo raketama. Já opravdu ne a většina lidí taky ne. Ono se hezky kecá od počítače, ale to je tak vše. Řešení to není jednoduché a další válka na blízkém východě s pozemní armádou západních státu by nedopadla dobře. A ještě s podporou ruska, to je úplný nesmysl.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Zdenal RT napsal:
ripper, vorel -pochopte že tady je každá debata zbytečná. Co nevysvětli Vochcáček to dovysvětlí Aeronet. Je to diskuse se Svědky Zemanovi. Pokud se chcete pobavit,proč ne. https://www.faceb...e_internal
strawmanujes.. a to neni hezke.
Myslim, ze vetsina z nas se tu Milosa zastava jako aktualne asi nejmensi zlo.
Ne, Schwarzenberg neni mensi zlo, nez Zeman.
A to je argument na to proč mít mentála na hradě?
Na migraci nemá Zeman ani Schwancenberg žádný vliv. Je to spíš sociální přitažlivost země. Takže klídek, tady bude bezpečno hóóódně dlouho.
Jedno se Zemanovi musí uznat. Ty své voliče má zmáklé dokonale.
Já jen žasnu že mu to pořád zabírá, ty hranice pro alespoň trochu soudného člověka překonal už nejméně stokrát ale víra je holt bezbřehá a bez hranic.
Takže hezký sváteční večer s Milošem.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
mi5 napsal:
Upřímně a jak by si tu vlnu zastavil. Budeš střílet do děti minometem nebo raketama. Já opravdu ne a většina lidí taky ne. Ono se hezky kecá od počítače, ale to je tak vše. Řešení to není jednoduché a další válka na blízkém východě s pozemní armádou západních státu by nedopadla dobře. A ještě s podporou ruska, to je úplný nesmysl.
Do deti ne, ale do zdravych mladiku jdouci zteci na hranici... JO!
Nakonec, dela se to tak uz od nepameti. Odkdy jsou valky domenou starcu? Podivej se na vek nasich pilotu z 310te
17 cm
Zdenal RT napsal:
Na migraci nemá Zeman ani Schwancenberg žádný vliv. Je to spíš sociální přitažlivost země. Takže klídek, tady bude bezpečno hóóódně dlouho.
Já jen žasnu že mu to pořád zabírá, ty hranice pro alespoň trochu soudného člověka překonal už nejméně stokrát ale víra je holt bezbřehá a bez hranic.
jezis ty jses trouba. Ne, vedouci politici nemaji na migraci zadny vliv. Viz Orban a jeho (asi fiktivni plot.
A o atraktivite konkretni zeme pro kobylky rozhoduje vice faktoru.. napr. jestli uz tam kobylka ma cast hejna.
A take, jak moc v konkretnim state nahravaji machometanum, tedy jak velky maji lide podobni tobe vliv.
U nas nastesti.. nijak extra velky... ale to asi vnimas sam.
Upravil hicks dne 28.10.2016 21:53
17 cm
GSPETR napsal:
@Zdenal RT - běž si pustit ČT24 abys věděl co si máš myslet.
jo...nebo radio WAVE
17 cm
mi5 napsal:
Do deti ne, ale do zdravych mladiku jdouci zteci na hranici... JO!
Nakonec, dela se to tak uz od nepameti. Odkdy jsou valky domenou starcu? Podivej se na vek nasich pilotu z 310te
Stále si mi neodpověděl co s těma detma, ty tam jsou taky jako ženy a i ti mladí muži. Kdo to bude dělat? Moc řešení to nemá a určitě přenést odpovědnost následneho zabíjení pro lidem na vojáky není řešení.
mi5 napsal:
Stále si mi neodpověděl co s těma detma, ty tam jsou taky jako ženy a i ti mladí muži. Kdo to bude dělat? Moc řešení to nemá a určitě přenést odpovědnost následneho zabíjení pro lidem na vojáky není řešení.
sorry, moc se v tom rejpes. Zkusme potopit par invaznich clunu.. a uvidime, kolik tech "deticek" vlastne prijde.
Navic... ok, dite beru. To se nestrili.
Ale dospela ohijabovana muslena bezici na hranici proti nabitemu kulometu? No ja ti teda nevim..
A naposled.. dite nema temer sanci ten retezec paseraku samo projit.
Upravil hicks dne 28.10.2016 22:07
17 cm
Zdenal RT napsal:
jezis ty jses trouba. Ne, vedouci politici nemaji na migraci zadny vliv. Viz Orban a jeho (asi fiktivni plot.
A o atraktivite konkretni zeme pro kobylky rozhoduje vice faktoru.. napr. jestli uz tam kobylka ma cast hejna.
A take, jak moc v konkretnim state nahravaji machometanum, tedy jak velky maji lide podobni tobe vliv.
Hele ty rozumbrado, řekni mi kolik imigrantu česko má. Chodilo přes nás tisíce migrantu měsíčně, žádný plot tu nevidím a kolik jich tu zůstalo?
Ten tvůj "menší zlo "nemá vliv ani na to kolik toho v noci pustí jeho prostata.Vliv má leda tak na tebe a tobě podobné bojovníky od počitače.
Jestli je chceš střílet tak nevím co tu čumíš na monitor. Už máš být dávno někde v Bulharsku nebo v Itálii.
Zdenal RT napsal:
Hele ty rozumbrado, řekni mi kolik imigrantu česko má. Chodilo přes nás tisíce migrantu měsíčně, žádný plot tu nevidím a kolik jich tu zůstalo?
Ten tvůj "menší zlo "nemá vliv ani na to kolik toho v noci pustí jeho prostata.Vliv má leda tak na tebe a tobě podobné bojovníky od počitače.
Jestli je chceš střílet tak nevím co tu čumíš na monitor. Už máš být dávno někde v Bulharsku nebo v Itálii.
Tak imigrantu ma CR aktualne tusim 5%.
Ano, probehlo tu par desitek tisic Bosnaku.. ale trochu v jine dobe a hlavne z jineho kulturniho okruhu, nez jsou musloarabove ci muslopakoši.
Zdaleka ne vsichni byli muslimove.
Ad. strileni - nepodsouvej mi to, co jsem nerekl, dobro.erku. Mluvim o legalni ochrane hranice i za pouziti kulometu, pokud by to neslo po dobrem.
Upravil hicks dne 28.10.2016 22:14
17 cm
Zdenal RT napsal:
Nauč se znát dějiny a jdi s těmahle kecama k šípku. Tyhle kecy tu byly ve 30tých letech ,že Hitler je za hranicí a tady se nic neděje. A když byl na hranicích bylo už pozdě.
Kdybys chtěl střílet děti tak ti garantuju že si moc nezastřílíš a kdyby si náhodou zamířil na čmoudu s dítětem tak to dítě na tebe klidně hodí. Zrovna jako děti házely v Maďarsku na plot.
Jejich rodičovství a přistup k dětem se nedá s Evropským srovnávat. Už vidím jak dáš svému dítěti samopal a pošleš ho bojovat ,což je u nich běžná praxe.
Upravil GSPETR dne 28.10.2016 22:18
Ono bránit hranice s kulometem v ruce proti neozbrojenym lidem hraničí s genocidou. Dřív se to bralo, že jdeš proti armádě se zbraněmi na osobu stranách, ale co teď. Já vím máme na to právo se bránit a muslimi moc nemusím taky, ale fakt netuším co s tím. Nikdo z Evropanů do toho nepůjde, ale tím netvrdím že si nepodrezavame pod sebou větev jako celá Evropa. Pomoc lidem v nouzi je naše povinnost, kor ze zemi rozvracenych válkou. Ale je důležité rozdělovat na lidi potřebné a lidi využívající neprávem naši pomoc.
Zdenal RT napsal:
Tak imigrantu ma CR aktualne tusim 5%.
Ano, probehlo tu par desitek tisic Bosnaku.. ale trochu v jine dobe a hlavne z jineho kulturniho okruhu, nez jsou musloarabove ci muslopakoši.
Zdaleka ne vsichni byli muslimove.
Ad. strileni - nepodsouvej mi to, co jsem nerekl, dobro.erku. Mluvim o legalni ochrane hranice i za pouziti kulometu, pokud by to neslo po dobrem.
Jsi to ty Ovčáčku?. Na hradě už to skončilo? Tak ať se Miloš moc nevožere .Mohl by o tebe zakopnout až mu budeš ležet u postele.
Upravil Zdenal RT dne 28.10.2016 23:03
mi5 napsal:
Ono bránit hranice s kulometem v ruce proti neozbrojenym lidem hraničí s genocidou. Dřív se to bralo, že jdeš proti armádě se zbraněmi na osobu stranách, ale co teď.
ani omylem. Nevim, kdo ti to nakukal. Branit hranice proti namachrovanym, za nadrazene se povazujicim ZDRAVYM chlapum je tvoje povinnost, TY VOLE.
Jakymkoliv zpusobem... nechapu, jak vubec muzes pouzit slovo "genocida".
Ty snad s tim kulometem stojis na JEJICH hranici?!! stojis kuuurva na SVOJI HRANICI!
Já vím máme na to právo se bránit a muslimi moc nemusím taky, ale fakt netuším co s tím. Nikdo z Evropanů do toho nepůjde, ale tím netvrdím že si nepodrezavame pod sebou větev jako celá Evropa. Pomoc lidem v nouzi je naše povinnost, kor ze zemi rozvracenych válkou. Ale je důležité rozdělovat na lidi potřebné a lidi využívající neprávem naši pomoc.
pomoc muze znamenat naucit je zit jako Rimani tam kde jsou.. kdyz tak moc stoji se dostat do toho Rima, ze.
Rozhodne to neznamena otevrit jim brany a uz vubec ne otevrit brany mladym bojeschopnym energickym sameckum.
17 cm