Je mi smutno,že se opět ukázalo jaká je většina národa. Posměváčci co věří kecům a planejm slibům. NO TAK SI TEĎ TOHO AROGANTNÍHO ALKOHOLIKA UŽIJEME. A cirkus jede dál. Jen se vymění principál a jeho kámoši si naplní konta. Jestli bude z čeho...
Má ale jednu dobrou stránku. Vrchní amnestátor nemusí emigrovat.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
Konec dobrý, všechno dobré
No všechno ukáže čas Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Nemyslíte si že zemana vili někteří jako menší zlo? Ne jako ideového vůdce? Asi se to blbě poslouchá schwarzenbergovým voličům ale i tak to může být... Nevypovída to o kvalitě jeho voličů... Kašlete na to, takové soudy si lidé nezaslouží...
TAKE IT EASY
kaca napsal:
Tak vítejte doma, v zemi nácků, zlodějů a lhářů..... Mám radost, mladej má před sebou lepší zítřky....
Neurážej. Kdybych se chtěl vyjadřovat jako ty napsal bych: "u tebe doma?"
Urazil jsem tě? Pokud si myslíš, že to co předvedl Zeman v této kampani a na základě čeho jste ho neodmítli není to to co jsem napsal, pak jsem tě urazil rád. Ještě jsem zapoměl v zemi bez paměti...Nic víc dělat nemůžu a ani nechci.
Nejsem zloděj, nácek ani lhář nejsem dokonce ani volič Zemana... Patřím do této země, jsem na to hrdý že jsem čech i když žiju ve Slezsku....
Takto jsi mě označil stejně jako cca 10 mil jiných občanů této země... Měl by ses opravdu zklidnit nebo si jít. Třeba ti bude v jiné zemi líp....
Jsi hrdý že jsi Čech? Tak buď - teď to obzvláště pomůže. Zklidnit se opravdu teď těžko můžu když víc než polovina voličů volila zcela vědomě to, co jsem definoval v prvním příspěvku. Kdyby byli kandidáti podobní, těžko by vznikla taková hranice jako teď. Ale tak to nebylo. Měli jsme možnost se rozhodnout mezi inteligencí a šarmem a tupostí, lží a nacionalizmem. Jak to dopadlo víš. A jelikož mluvčím této země bude Zeman, bude tato země i tak chápána z venku - schopnosti voličů dosadili nejvhodnějšího kandidáta ( a to včetně těch, kteří jak hlubiný ryby nemají žádný názor). Takže pro inteligentní země jsme si zvolili jako normu lež, nacionalizmus, komunisty, podvody. Jsi součástí této země a tak se smiř s tím, že tuhle nálepku mít budeš, ať se ti to líbí nebo ne, ať jsi pro to hlasoval nebo ne. Neboj, já budu mít bohužel stejnou... Jdu se ožrat, ale jdu na whisky a opráším starou fajfku po dědovi...
LUKES napsal:
Nemyslíte si že zemana vili někteří jako menší zlo? Ne jako ideového vůdce? Asi se to blbě poslouchá schwarzenbergovým voličům ale i tak to může být... Nevypovída to o kvalitě jeho voličů... Kašlete na to, takové soudy si lidé nezaslouží...
Tenhle argument bych pochopil kdyby proti sobe stali treba Zeman a Grebeniček.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
LUKES napsal:
..a jaké větší zlo představoval Schwarzenberg?
červenej Elf
vybírali jsme si mezi slušným reprezentantem světového formátu a opilým šaškem, s tou jeho namelírovanou 19letou dcerou, která si teď bude hrát na princeznu. Krom toho ji uz vyhodili z druheho gymnazia a my budem mit novy ropovod karlovy vary - Praha.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já to říkal od začátku...Tak papírování máme za sebou a můžeme se věnovat upevňování pozic dál....minule jsme vyhráli volby,teď volbu prezidenta a příště....to budete koukat Gratulace mi posílejte do PM
Upravil 3axap dne 26.01.2013 17:38
Třeba loutku Kalouska? Spící vždy loajální kandidát který bohužel ve spánku nemůže vědět vo co v tuto chvíli kdy si schrupl šlo?
Nevolil jsem ale za zemana jsem radši... nemohl jsem mu dát hlas. Nicméně je pro mě vhodnější tím že si nenechá nas.rat na hlavu.... Nikým.
TAKE IT EASY
vlastimil napsal:
Já to říkal od začátku...Tak papírování máme za sebou a můžeme se věnovat upevňování pozic dál....minule jsme vyhráli volby,teď volbu prezidenta a příště....to budete koukat Gratulace mi posílejte do PM
"Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.."
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jediná dobrá zpráva se zvolením Zemana je, že v momentě vyhlášení výsledků voleb se Bohoušku Sobotkovi opět zkřivily všechny zuby, protože moc dobře ví, že Zeman je velice pomsty chtivý člověk a to, že ho nezvolili už před deseti jim určitě neodpustil. Všem levičákům gratuluji, že si právě podkopali nohy .
vlastimil napsal:
Paul napsal:
Jediná dobrá zpráva se zvolením Zemana je, že v momentě vyhlášení výsledků voleb se Bohoušku Sobotkovi opět zkřivily všechny zuby, protože moc dobře ví, že Zeman je velice pomsty chtivý člověk a to, že ho nezvolili už před deseti jim určitě neodpustil. Všem levičákům gratuluji, že si právě podkopali nohy .
no bude to asi zajímavý
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Vlastimile gratuluj, trefil jsi to dokonale. Mám úctu k Tvým šedinám...
Ty bys mohl předpovídat aj počasí.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vlastimil napsal:
a jak se vyrovnáváš s tím, že sedáš na stroj západoněmeckých soudruhů, že ty si tajně přestavuješ, že sedláš Urala?
červenej Elf