Tak jsem si dneska trošku početl ... Dost jsem se bavil, Dan Pribáň se tam do ní vcelku slušně obul a se vším co napsal i souhlasím ... Dost, ale opravdu hodně se zahrabala do prapodivných lží a kravin ... Docela smutný příběh..
A ten její manžel je teda kousek ..
Lepší jak Esmeralda nebo Dalas ...
No diskuze k poslednímu jejímu statusu na FB je docela hardcore. Nevím přesně co proběhlo mezi Danem Pribáněm a Katarinou ale reakce jsou docela hustý. Jestli jsem to dobře pochopil, tak jí poslal peníze a chtěl vědět, jestli je v Súdánu (jak psala) nebo ne. A ukázalo se, že není, protože jí manžel zaplatil letenku do Alexandrie. On to asi tušil a proto po ní chtěl aby poslala jednu fotku z města kde se právě nachází. Přišla ukřivděná odpověď psaná veřejně, že vrací ty peníze atd... a reakce manžela (asi), který jsou docela už náročnější čtení. Každopádně Dan je naprosto určitě cestovatel, který její akci obhajoval, dělal jí propagaci a vyzýval své fanoušky aby jí podpořili atd. A zjevně ho naštvalo, že situace není taková, jak jí poslala (že sedí bez peněz někde v Súdánu) ale už je asi dávno někde jinde...
Nevím přesně, co si o tom myslet....
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Uprime mne uz nebavi to ani sledovat. Ty jeji reci se pomalu nedaj cist, samy zvasty o prdu a o ceste nic. Vubec nechapu proc tu cestu dopredu tak medializovala. Kdyby jela sama za sebe tak at si dela co chce a je tam klidne nadosmrti, ale tady navnadi lidi a pak takovy fiasko. Ta cesta snad mela bejt afrikou dolu a amerikou nahoru ne? A to dojela za 4 mesice z Tunisu do Egypta a dojdou ji prachy...se mi to zda neuveritelny.
Já to moc nesledoval až do momentu, kdy se v tom začal angažovat Dan. A celkem mě překvapilo, jak ho s manželem spláchli. On ho víceméně obvinil z toho, že jí jeho mail (kde chtěl vědět kde je) připravil o chuť pokračovat atd.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To co dělá ona je mi u p*dele, je mi akorát líto těch co v budoucnu budou chtít sehnat sponzory nebo podporu na svoje cesty, protože tahle slečna tomu vůbec nepomáhá.
Právě až angažmá Dana ve mě vzbudilo zvědavost ... a musím říct že masakr .. S Danem bych ve všem souhlasil, ale co ta holčina předvádí mi hlava nebere .. Měl jsem možnost se s ní několikrát setkat, přiznám se že jsem čekal hodně ... ale tohle, tohle je dost silná káva
já jsem tohle taky nikdy nečekal a dlouho jsem jí držel palce a věřil.. pak jsem začal trochu pochybovat a pak pochopil..
v tuto chvíli má ale Katarína jedno prvenství.. nejhorší, nejubožejší a nejtrapnější cesta kolem světa o které jsem kdy slyšel.. svým způsobem se také zapíše do dějin..
Upravil jezek dne 16.08.2013 23:06
čo extra serie mňa je to že rovnaký sen ako mala ona má mnoho z nás
samozrejme sponzoring na cestu okolo sveta je normálna vec lebo pri normálnom priebehu a chovani je to pre sponzora vcelku prijemna reklama ( rozumej charita)
dnes, o mesiac, o rok, o dva ked niekto začne zháňať na Slovensku alebo aj v Čechách sponzora na takýto typ cesty tak ho 99% od dverí vysmeje a otočí
elegantne spálila veľa mostov veľa ludom a ešte sa tvári že jej kritici ubližujú
krava!!
Upravil raptor dne 17.08.2013 07:45
live fast, die young be wild, have fun
Za mě, je mi z toho smutno, vypadá to, že utratila víc peněz za PR a na cestu nějak nezbylo... a ani svatba ji dál neposunula.. Když čtu její příspěvky na FB, čtu mezi řádky": sorry, jsem tak mladá a tak naivní .
Ale vyšlo jí to.Je slavná.Kam se kouknu samá Katka.My projeli o dost víc,ale standartně a za svý,ale vlákno nikoho nezajímá.To už je tak nějak samo sebou.
Tohle je bulvár a to lidi chtějí.Asi tak!Takže si naopak myslím,že ten kdo za sponzorama přijde s takovouhle jakobycestou má víc šancí než poctivej cestovatel.