Zdá se,že Bohumil odvedl při výchově synka dobrou práci. Držím palce za uzdravení a mladého v potížích nenecháme. Jak bude třeba znovu dokrmit "účet" - dejte vědět.
bohumil napsal:
Zdravím všechny ... v první řadě bych chtěl říct, že si fakt vážím toho, jakou máte o taťku a o celou tuhle situaci starost, skoro nikoho z vás neznám, ale i tak můžu říct, že jste fakt dobrá parta.
No a abych věci uvedl na pravou míru, tak začnu takto: V květnu jsem odmaturoval, takže po škole už mám a od toho května jsem chodil po brigádách, takže jsem nějáký peníze našetřený měl. Jenže našetřený peníze už nejsou a do toho mi borec u kterýho jsem dělal elektrikařinu dluží výplatu za srpen a celý září slibuje jak to zaplatí. Takže peníze se kterýma jsem počítal jsou zatím furt u něho v peněžence. Další takovou zprávou je, že jsem měl jít dělat do fabriky, kde dělá taťka, jenomže to nevyšlo no a tak teď chodím na brigádu, kde mám po zdanění 40kč na hodinu a musím si sám zaplatit zdravotní ... je to nic moc, ale lepší jak sedět doma. Takže s tema penězama je to takový všelijaký, dneska jsem nakoupil za poslední tři stovky a furt doufám, že mi ten borec konečně dá tu výplatu.
Jinak elektriku, plyn a všechny další složenky co byly ve schránce jsem zaplatil, takže s tím je zatím pokoj.
Doma to zatím vypadá docela normálně ... vařit, prat a uklízet umím a když je potřeba s něčím pomoct, tak mám taky kamarády ... třeba o víkendu jsme sbírali trnky ... zítra po brigádě se stavím za Mildou a domluvím se s ním co a jak.
Michal
Je prijemne videt přispevek od Bohumila(Michala).
Milda to ma ted na starost.Hlavne bud psychicky v ramci moznosti v pohode a dej bacha pouze na to at nikde nezapomenes nic zaplatit.Bacha taky na telefon(i za tatu atd.)At nekde neskace nejake penale.
Chod dal na brigadu i kdyz za par korun,je to fakt lepsi nez sedet doma.Jakmile ti budou dochazet penize nebo bude potreba neco zaplatit,hlas to Mildovi aten to zaridi.Kdyz budes uitracet rozumne,myslim ze je vytvorena zasoba na cca.pul roku.Tak hodne stesti a tatovi drzime vsichni palce!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dnes 300kc.Dárci:Kim,Ales Vágner. 5000kc jsem preposlal Mildovi.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:11
Teď jsem dočetl vlákno za poslední dva dny a je mi z toho smutno. Musím se přiznat že jsem to dočítal se slzou v oku.
Jak jsem viděl Bohumilův příspěvek byl jsem hrozně rád, jenže pak jsem si to přečetl všechno a zjistil že to zatím není růžové.
Nicméně věřím, že to Bohumil zvládne.
Co se týká kopií nějakých složenek, tak to bych kašlal a plně důvěřoval Michalovi a poslal mu peníze. Přeci jen už 18 není málo na to, aby si neuvědomoval situaci a peníze nějak pro.ebal.
Samo, že v případě nutnosti pošlu zase nějaké peníze, protože v tomto státě se můžou na podporu státu spolehnout jen c (ale to sem nepatří)
Bohumilovi a Michalovi držím palce a jsem rád, že se nám tu podařilo alespoň trochu Michalovi tu situaci ulehčit.
Taky něco posláno... držím palce, nic jiného se nedá napsat. Možná - poprosit chefeho o zdraví pro jednoho z nás...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
PavelDR napsal:
Ještě mě napadlo,jestli někdo z místních od juniora nezná toho jeho zaměstnavatele co mu dluží výplatu.Možná by nebylo od věci s ním promluvit.
PavelDR napsal:
Ještě mě napadlo,jestli někdo z místních od juniora nezná toho jeho zaměstnavatele co mu dluží výplatu.Možná by nebylo od věci s ním promluvit.
Důrazně........
My co to nemáme daleko by jsme mohli udělat menší vyjížďku k domu toho podnikatele -lidumila
becka napsal:
proč se mu ty peníze nepošlou-nepředají všechny, podle všeho je to rozumnej kluk. To mu pomůže nejvíc
A proč ano? Původní sbírka na model se přetransformovala v podstatě v nadaci. Já bych do toho nešťoural a nechal bych to na více zainteresovaných. Většina z nás ví kulové a mlaďase bych víc netrápil. Mít v ruce paklík je fajn, ale taky je faj vědět, že i za měsíc nebudou dluhy. Tak bych to nechal raději na těch, co jsou v užším kontaktu a prostě vědí.
Jo a Vevis, ten účet platí dál? Pokud ano, bylo by fajn připomenout jeho číslo a případné identifikanty, aby se ti platby lépe dohledaly. Třeba přezdívka nebo já nevím. Máš můj obdiv, protože mít na svém účtu "vetřelce" je časově i pozornostně náročné. Zatím je tam dost, pokud se hladina kriticky sníží, je nás tu dost, co mohou a chtějí pomoct. Takže to nemusí být hned, je čas.
Je to až primitivně snadné poslat peníze, ale byl jsem také ve sra č kách až po krk a bylo mě pomoženo, tak vím, jak je to fajn, když z těch fekálií člověk vystrčí alespoň nos.
Bohoušovi by se mělo do kapaček šoupnout pár kapek slivky, aby si tkáně uvědomily, kam patří a z čeho že jsou.
Snad všechno dopadne dobře.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Cislo uctu plati a je stale napsane na hlavni strance ve zprave o sbirce pro Bohumila.Ted jsem casove dost zaneprazdnen,tak neslibuju ze zverejnim prirustky a darce kazdy den,ale obden urcite.
PavelDR napsal:
Milda_Km to bude vědět. Asi mu to už nezaplatí, tak možná když k němu přijede pár drsných motorkářů tak se třeba lekne...
PavelDR napsal:
Milda_Km to bude vědět. Asi mu to už nezaplatí, tak možná když k němu přijede pár drsných motorkářů tak se třeba lekne...