Pertla napsal:
Zalokovali to jako vždy pro mobil ... kvůli hudbě. Sehnat normální muziku free je problém ... bohužel. Takže to bude fungovat jen přes PC.
Díky chlape.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Pertla - ve videu chybí "Zlá věc", je tam jen jako "hodná", i když se už začíná projevovat.... Díky za video.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Pertla napsal:
Díky díky, jsem rád že se líbí, pomalu jsem přemýšlel i na necenzurovanou verzí ... ale po shlédnutí "materiálu" jsem od té myšlenky upustil
srabe
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Zdravim vsechny GSare!
Tak i ja jsem se po letech stravenych v sedle CS rozhodl povysit na GS. Kazdopadne je pro me enduro zatim velka neznama. A tak bych se chtel zeptat, jestli se neplanuje na jaro 2015 nejaka dalsi Enduroskola pro lamy jako jsem ja? NEbavi me s motorkou mlatit porad o zem, i kdyz je na to stavena. Rad bych se i nejakou jizdu udrzel v sedle... :-D
Za odpoved predem dekuji!
Teď máš jednu cca za měsíc, nebo pak kontaktovat Milana Holýho z enduroškoly, tam to budeš mít intenzívní dvoudenní kurz a nebo pak v létě bývá v Hlubočkách na Olomoucku školička, kterou vedou kluci z Cyril moto
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Kdyz jsem sebou naposled mlesknul, tak jsem si vykloubil rameno, tak pro letosek mam vymalovano... Ale pristi jaro by to slo-o! :-)
Kazdopadne dik za tip ;-)