Waltr napsal:
Vevis paráda, podle nohou nějaká fazona bude jak jsi dopadl?
2,5hodiny se mi jelo super,pak krize a hustá tlama ale dojel jsem to na morál. Celkově včetně profíků(Kulhavý,Boudný atd.)103 z asi 550 klasifikovaných.Ve své kategorii 14.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Waltr napsal:
Vevis paráda, podle nohou nějaká fazona bude jak jsi dopadl?
2,5hodiny se mi jelo super,pak krize a hustá tlama ale dojel jsem to na morál. Celkově včetně profíků(Kulhavý,Boudný atd.)103 z asi 550 klasifikovaných.Ve své kategorii 14.
:-))) já dojížděl na ,,koloběžku" jednou jsem stál na pedálu a druhou se odrážel, to byl pohled. :-))) ale o tom to je. Mě to baví i když dojíždím na chvostu. A musím ladit formu, za necelý měsíc vyrážíme na Dolní moravu, tak ať to neprotrpím.
Tak co, místní cyklouni, jedete někdo o víkendu na Mallevill? Pokud ano a uvidíte tam vyžranýho týpka s černou motorkou (přestavěnej Alp, vypadá jak dvouválcový lehký enduro) tak jsem to já a můžem dát pivko a kus řeči.
Jedu tam na moto značení trasy + předjezdce.
Čau, Tom
Tak jeden den na Rychlebách- zkouška Vidnavské a nějakých mini okruhů,a pak 4 dny Dolní Morava Kralický a tak různě. Dolní morava je rezort pro h. deset tisíc :-) jo kde jsou ty časy kdy jsme tam byli jediní turisti. Na Kraličák zákazy..zlaté Broumovsko, Adržšpašsko. Jinak poježdění super, Šerák (pivo)už tak ne. Docela pěkný je Trail z Slamníku, nebo jak jse jmenuje ta nová rozhledna.
A přihláška na Kopřivnický Drtič 127km, kdo jede? Poradte nějaké neprofláklé lokality pro příští dovolenou.
Honza_BMW_VW napsal:
..tak zítra, tedy já tam budu jako "prostý nosič vody" a podpora na trati, ale v cíli se potkáme pane ;o))
Honza
Tak jsme se asi minuli, stál jsem hned u zdravotnickýho stanu (naproti jídelnímu stanu "Birrel", odjížděl jsem něco před pátou.
Těm co to v tom bahně (případně v závěrečným krupobití) jeli jsem vůbec nezáviděl a klobouk dolů.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 18.06.2016 18:52
zdar Tome, já Tě zahlíd, ale jak jsi psal, průtrž byla rychlejší. syn dojel, takže sprcha, já šel omýt kolo, (myslím, že jste řešili píchlou gumu ;o)) ) a pak už jsem byl v týmovým stanu schovanej před kroupama a pak už jsme tam kecali s Milenou Cesnakovou a prvníma holkama ze 100vky a ty už jsem za Tebe "nevyměnil" ;o))
jinak, byl jsem na 4řech místech na trati a kuwa to byl zase jednou masakr
www.jantruhlar.cz
Jj, ta průtrž s kroupama narušila hodně plánů.
Já jel ještě po odjetý stovce vozit kameramana právě místo tý motorky s píchlým kolem, tekže na některejch místech trati jsem byl za sobotu i dvakrát a byl to masakr - a ještě větší masakr to byl v pátek při značení za celodenního deště.
Obdivuju všechny co to projeli - a holky zvlášť, nedivím se žes jim dal přednost
Čau, Tom
Jsem si ted pouštěl video z časovky okolo Švýcarska.Kameraman tam natačel digitální tachometr motorky,která jela těsně za závodníkem z kopce.Na tacháku 112km/h.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Byl jsem tam se synem od čtvrtka az do konce a atmosféra se fakt nedá popsat. To byl masakr i s husi kůži,fakt něco neuvěřitelného. H
www.jantruhlar.cz
To věřím, my tam chtěli jet o týden dříve zajezdit a pak pokoukat, ale strach z množství lidí rozhodl jinak. Ale byla to paráda i v televizi.
Po závodě jsem se hecnul a koupil kolo. :-))) původně jsem chtěl na podzim nebo z jara nějaké výprodeje, ale emoce jsou prevít. :-)))
Jaká byla cena? Ta výbava je na 3000 euro trochu slabší. Udělali ti cenu i v létě? Kolega shání celopéro, ale asi by chtěl něco jiného. Že bych mu doporučil Konu.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Jen na okraj. Pokud je mezi váma nadšenec pro škodovky a zároveň "...Kolečkář..." Škodovka aktuálně prodává kola se svejma logama (DEFAKTO) za nákupní ceny pro jednotlivá dealerství.