mě to tu nějak neposlouchá a trvá to než se něco otevře a načte.
Upravil moranka dne 16.09.2009 20:39
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranka napsal:
No vypadá to velmi zajímavě , ale mám prosbu a přimlouvám se, v případě hlasování, za neděli.
...dobrá tedy, eviduji první hlas pro neděli
...já, Komaiz i Bohumil můžeme v SO i NE a je nám to tedy jedno ...tak se vyjádřete ostatní "účastníci zájezdu"
jsem trochu víc na straně moranky...něděle...ale v podstatě je mi to dvacet...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Prezi díky za sms, ale já to asi nedám....mám doma 3 týdenní dcerku, takže máme fofr....
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
To Pivoš:
...k dcerce velká gratulace
...měl bych návrh - když uděláš pár dírek do topcase a měkce ho vyložíš, můžeš vzít malou s sebou na nedělní vyjížďku, ať si zvyká (jasné je, že maminku coby " kompletní cateringové služby" bys musel vzít s sebou také) ...napiš prosím co na tento nápad říká žena
Upravil prezi dne 17.09.2009 21:12
prezi: optám se a dám vědět...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
já mám faju přehozenou hnedzáleží kdy chodí v praze počta a jestli bob vydrží čekat,bo chtěl jet původně v 9,00,jedenáctá rozhodne,to budu myslím vědět,jak to dopadlo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To Bystřické: jak se to rýsuje s fajou? Stihneš opravit? Vyrazíš s náma na jih?
To všichni:
domlouváme se s Morankou na společné cestě z Nového Jičína do Kroměříže. Kdo by se chtěl přidat, tak navrhuji srazit se v neděli v 9:00 hod. v NJ na Shellce (GPS 49°35'33.11"N; 18°0'48.04"E) http://amapy.cent...novy-jicin
Upravil prezi dne 18.09.2009 13:41
Paráda! Tak jsem jistej. Jedu a bez batůžku kde a v kolik je scuk v Kromclu?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Prezi: Pokud se mi podaří urvat chvíli,tak bych se na kousek připojil s GTR.Zatím je to ale 50/50.Zítra budu vědět víc.
Jestli teda mohu,jakožto negermán