Mr GS napsal:
Ty nemáš naprosto základní povedomí o tom, co je regulace trhu, co to způsobuje a evidentně neznáš ani jedinej příklad. Slyšels někdy o tom, že na Slováky podala EU stížnost, protože v svých obchodech na svém Slovensku nabízeli 80% své produkce a to je pro EU nepřijatelně moc. Pod pohrůškou sankcí je přinutili většinu vyvážet a to co jim chybí, tak musí dovážet ze zemí EU... příjde ti tohle normální? a takhle je to, pane informovanej, uplně se vším... Je to jeden velkej bordel, kterej se snaží uměle udržet v chodu. Jak dlouho si myslíš, že tohle může fungovat?
Martin 69... na tvoje argumenty stačím i naprosto smázlej. A stačí mi to přečíst jednou.... Beztak jen kalíš vodu, bo jsi nasr.anej, že ti Jirka zdechne a nebudeš mít za 5 let koho volit? Neboj, oni ti nafouknou jinej pytlík.
Howgh!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hickski, koukni na youtube na "The Commanding Heights : The Battle for the World Economy".
Tam máš popsanou celou kolébku ekonomiky a zájmy a teorie všech směrů ověřené historickými událostmi. Ale nebudeš z toho mít dobrej pocit. Nicméně ti bude jasný osud EU.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Hickski, koukni na youtube na "The Commanding Heights : The Battle for the World Economy".
Tam máš popsanou celou kolébku ekonomiky a zájmy a teorie všech směrů ověřené historickými událostmi. Ale nebudeš z toho mít dobrej pocit. Nicméně ti bude jasný osud EU.
dik kouknu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jeee, ja se tedka dovjedel ze mame presidenta zase zemana.To zas bude chleba o dvoch kurkach a makat budem taki furt...jaa se tech pecenych holubu co litaji sami do hubi nedockam...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Jeee, ja se tedka dovjedel ze mame presidenta zase zemana.To zas bude chleba o dvoch kurkach a makat budem taki furt...jaa se tech pecenych holubu co litaji sami do hubi nedockam...
Dočkáš Bohumile, dočkách. V Království nebeském Pokud nezvolíš opačnou stranu.
No jo, ale v pekle je prej teplo. Tož babo raď?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Slyšel jsem, že na letišti Vaška Ruzyněho se připravuje tým, který bude nonstop přijímat uprchlíky, které nám budou sypat z Německa do ČR letadlem.
Co tenhle inzerát ? Náhoda? https://www.jobs....9/?rps=233H.
"Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra"
"spolupráce s dalšími státními institucemi, zejména Policií ČR a nevládním sektorem"
chteji praci s MS office.. ja bych spise doporucil operatora Oerlikon/rheinmetall funfunddreissig milimeter...
17 cm
Hrabe_X napsal:
Slyšel jsem, že na letišti Vaška Ruzyněho se připravuje tým, který bude nonstop přijímat uprchlíky, které nám budou sypat z Německa do ČR letadlem.
Co tenhle inzerát ? Náhoda? https://www.jobs....9/?rps=233
Podmínka (jedna z mnoha) - být multikulti. A to se Ti asi bude těžko plnit...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mě by jen zajímalo který ho.vado vyhrabou za pět let nebo až Miloš zaklepe hůlkama. Tipuju že by se toho mohl ujmout sám Babiš, nebo třeba Paroubek - o tom už nebylo dlouho slyšet- s číňanama je taky jedna ruka ,rozumí si i s Marťanama. To je ten správnej kandidát pro ty co se nebojí přemýšlet.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
moc pekny.. jako ostatne skoro pokazdy
17 cm
toli napsal:
Mě by jen zajímalo který ho.vado vyhrabou za pět let nebo až Miloš zaklepe hůlkama. Tipuju že by se toho mohl ujmout sám Babiš, nebo třeba Paroubek - o tom už nebylo dlouho slyšet- s číňanama je taky jedna ruka ,rozumí si i s Marťanama. To je ten správnej kandidát pro ty co se nebojí přemýšlet.
Počkej počkej, Paroubek, Paroubek, to je nějaká houba né ??
Poslední dobou si říkám, že by ODS mohla projevit více sebereflexe a sundat slintajícího Fialu o ničem a nahradit právě V. Klausem ml.
Komentář pěkný !
A jsem upřímně rád, že jste v Praze prohráli!
Upravil JirkaHK dne 29.01.2018 10:32
Poslední dobou si říkám, že by ODS mohla projevit více sebereflexe a sundat slintajícího Fialu o ničem a nahradit právě V. Klausem ml.
Komentář pěkný !
A jsem upřímně rád, že jste v Praze prohráli!
Já si zase říkám,co dělá v ODS a proč není Klaus ml. v SPD.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
JirkaHK napsal:
Komentář pěkný !
Fiala je desnej pruser. Taky je to meziclanek narudle tasemnice (edit) ZLATUSKA -> FIALA -> BEK. Jeden lepsi nez druhej...
Mmch ODS je asi lost.. pote, co upozadili Klause ml. je ODMITAM volit... viz ten "Demokraticky blok" s Ferim atd.
Upravil hicks dne 29.01.2018 11:56
17 cm
Zdenal RT napsal:
Já si zase říkám,co dělá v ODS a proč není Klaus ml. v SPD.
...to spis v realistech...
17 cm