zetor napsal:
Neměl by jsi nějaký odkaz na prodejce? To se mi líbí víc, než tem Hicksovo stormtrooper...
šturmtrooper... to je ovsem krasne slovo!
ad. masky: vypada to pekne, ale je to LOW tech. Ta polomaska od 3M by mela DUSLEDNE predejit nadechnuti se bordelu zvenku.
ale jinak chapu.. šturmtrooper asi objektivne MUZE odhanet jemnocitnejsi zakazniky. Zvlast ty, co te neznaj...
ano je to LOW tech. Nelze srovnávat s polomaskou od 3M. To co jsem poslal je alternativa ke klasickému respirátoru FFP2, přes který se špatně dýchá. Přes tu U-masku se dýchá dobře a vložený filtr vydrží 20dnů.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
ano je to LOW tech. Nelze srovnávat s polomaskou od 3M. To co jsem poslal je alternativa ke klasickému respirátoru FFP2, přes který se špatně dýchá. Přes tu U-masku se dýchá dobře a vložený filtr vydrží 20dnů.
tomu rozumim a celkem se mi to libi...
nicmene, vydech teda nezakryvas? ja si u 3M polomasky pred vydech davam Touratech rouru...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pivos napsal:
tomu rozumim a celkem se mi to libi...
nicmene, vydech teda nezakryvas? ja si u 3M polomasky pred vydech davam Touratech rouru...
Certifikát potvrzuje oboustrannou ochranu, tedy i výdech.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
a co ty "zabra" co to ma po stranach? to neni na vydech...?
17 cm
Pivos napsal:
to jsou otvory, ve kterých je uchycen ten filtr
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Pivos napsal:
Pivošu Zdar!
Jak se ta maska udržuje? Přece jen jsem čuně a vydržet 25 dnů aby to bylo vhodné si pověsit na obličej chce minimálně pračku nebo wapku co dva dny
TAKE IT EASY
Pivos napsal:
Pivošu Zdar!
Jak se ta maska udržuje? Přece jen jsem čuně a vydržet 25 dnů aby to bylo vhodné si pověsit na obličej chce minimálně pračku nebo wapku co dva dny
Zdár Lukes!
Popis výrobce v certifikátu říká:
"Používejte pouze schválené a námi dodávané filtry zvané "REFILL". Jeden refill používejte max. 200hod, pak vyměnit. Vnější obal (samotná maska z materiálu Lycra) se může používat tak dlouho, jak každému jednotlivému čuněti vydrží. Masku lze prát na 40°C a používat přitom desinfekci"
Myslím, že i takový vepř jako Ty, si poradí a mohl by masku udržovat v 50ti odstínech šedi.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Jo už to vidím nechce se mně to číst celé a nedokážu v anj číst jako v češtině jen to co mě zajímá - praní na 30.
Toto [url] https://u-maskstore.eu/products/u-mask-model-2-refill[/url]je ten filtr teda. Jak zjistíš že jentřeba filtr měnit? Jen tak od oka? Respektive 200 hodin do toho dýcháš to jde tak dlouho mít na obličeji? Nebo to je nějak do té masky vsunuto a čistíš tak jen tu masku? Klasický respirátor mně nepustí dost vzduchu a při řvaní na lidi se hned zadýchávám ???? toto vypadá vzdušnější
TAKE IT EASY
Hezky se tu debata rozjela a překvapuje mě polarizace na "popírače" a "vyznavače" roušek :-(
Podle mě současná opatření fungovat nebudou, ani kdychom nosili 17 roušek. Proč? Protože před necelým rokem na jaře 2020 BYLY ZAVŘENÉ FABRIKY, v současnosti výroba jede a lidé jsou spolu půl dne v práci a pak s jinou společností jiného půl dne doma nebo na ubytovně. A co dělá vláda řízená stbákem, lhářem a gaunerem? Místo tvrdého nařízení "kdo má příznaky, bude za 100% doma" spekuluje nad zneužíváním nemocenské a firmy dál snižují lidem premie za marodění a odměňují 100% docházku.
Proberte se, vyznavači korona-náboženství a rouškomilové, babky v parku ani pejskaři žvanící na volném vzduchu s odkrytým xichtem by tak masivní šíření, jaké nám je předkládáno, nebyli schopni zapříčinit.
LUKES napsal:
Jo už to vidím nechce se mně to číst celé a nedokážu v anj číst jako v češtině jen to co mě zajímá - praní na 30.
Toto https://u-masksto...l-2-refillje ten filtr teda. Jak zjistíš že jentřeba filtr měnit? Jen tak od oka? Respektive 200 hodin do toho dýcháš to jde tak dlouho mít na obličeji? Nebo to je nějak do té masky vsunuto a čistíš tak jen tu masku? Klasický respirátor mně nepustí dost vzduchu a při řvaní na lidi se hned zadýchávám ???? toto vypadá vzdušnější
Těch 200hod si prostě musíš pamatovat. Např. si řekneš, že to nosíš na hubě průměrně 9hod denně. Pak Ti jednoduchým dělením vychází výměna filtru po ca. 22dnech Praní je na 40°C. Do roušky je ten filtr vsunut a velmi jednoduše ho vyměníš. Viz. fota. Toto je rozhodně vzdušnější než klasický respüraatorr.
Pivos přiložený následující obrázek:
[62.62Kb]
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Pracujem v Irsku a masku mam v praci na ****e cca 8h. Sme v lockdowne od vianoc, momentalne sme na nejakych 500 pripadov denne a furt to klesa a to sme mali doteraz hranice otvorene. S maskami nema nikto problem, ludia to dodrziavaju, v interiery nestretnes nikoho bez masky. Vidiet faceshield je uz tiez rarita. Na obmedzenia nadava vacsina, ale respektujeme ich. Cesi a Slovaci maju problem interpretovat vedecke fakty. V lete budem pravdepodobne po vakcine jazdit po Irsku, jak to bude u vas doma si netrufam predpovedat.
Francis napsal:
Hezky se tu debata rozjela a překvapuje mě polarizace na "popírače" a "vyznavače" roušek :-(
Podle mě současná opatření fungovat nebudou, ani kdychom nosili 17 roušek. Proč? Protože před necelým rokem na jaře 2020 BYLY ZAVŘENÉ FABRIKY, v současnosti výroba jede a lidé jsou spolu půl dne v práci a pak s jinou společností jiného půl dne doma nebo na ubytovně. A co dělá vláda řízená stbákem, lhářem a gaunerem? Místo tvrdého nařízení "kdo má příznaky, bude za 100% doma" spekuluje nad zneužíváním nemocenské a firmy dál snižují lidem premie za marodění a odměňují 100% docházku.
Proberte se, vyznavači korona-náboženství a rouškomilové, babky v parku ani pejskaři žvanící na volném vzduchu s odkrytým xichtem by tak masivní šíření, jaké nám je předkládáno, nebyli schopni zapříčinit.
Podle mně je to o slušnosti vůči druhým....nejsem rouškofil ale pokud je v mé přítomnosti jeden člověk který má roušku, dám si ji automaticky taky. Respektuji druhého, je to stejně jak s kouřením pokud někdo nechce abych kouřil v jeho přítomnosti protože ho to obtěžuje jdu jinam. Takže buď můžeš být vstřícný přející tolerantní člověk nebo urejpaný zakomplexovaný netolerantní člověk
TAKE IT EASY
Francis napsal:
Teda nevim v jakým Česku žiješ ale já jsem si vůbec nevšiml, že byly před rokem zavřený fabriky. Jo pár jich mělo omezený provoz, nebo na kratší dobu zavřeli, ale bylo to jen malé procento. U nás jela výroba na plný výkon.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Tohle je sice funkční ale špatné řešení.
Co s tou rouškou děláte jak ji přechováváte když ji nemáte na obličeji? je to po prvním použití infekční materiál,natož po 200 hodiních.
Nedaří se vložit obrázek roušky s vyměnitelným filtrem.
Upravil Kratkej dne 05.03.2021 16:49
LUKES napsal:
Toto https://u-masksto...l-2-refillje ten filtr teda. Jak zjistíš že jentřeba filtr měnit? Jen tak od oka? Respektive 200 hodin do toho dýcháš to jde tak dlouho mít na obličeji? Nebo to je nějak do té masky vsunuto a čistíš tak jen tu masku? Klasický respirátor mně nepustí dost vzduchu a při řvaní na lidi se hned zadýchávám ???? toto vypadá vzdušnější
Těch 200hod si prostě musíš pamatovat. Např. si řekneš, že to nosíš na hubě průměrně 9hod denně. Pak Ti jednoduchým dělením vychází výměna filtru po ca. 22dnech Praní je na 40°C. Do roušky je ten filtr vsunut a velmi jednoduše ho vyměníš. Viz. fota. Toto je rozhodně vzdušnější než klasický respüraatorr.
Tak mně to dorazilo domů dehaélkem... v pátek objednáno odpoledne a dnes dopoledne to dorazilo, jde o celkem jednoduchou roušku do které se vkládá filtr- chybí tam RP tupce vygravírovaný písmena FFP2 už vidím jak se někde v obchodě budu dohadovat že to splňuje víc než FFP2. ???? je pravdou že se přes to dýchá podstatně lépe a je to příjemnější než klasický respirátor.
TAKE IT EASY
jojo, ale malicko brat s rezervou, oba maji nejakou historii a oba dooost ega, ale podobnych figurek s dlouhymi prsty jako je Aaron je po praze pravda vic ...
je to zajimave povidani, ale na nektere tvrzeni je dobry pouzivat kriticke mysleni
LUKES napsal:
Tak mně to dorazilo domů dehaélkem... v pátek objednáno odpoledne a dnes dopoledne to dorazilo, jde o celkem jednoduchou roušku do které se vkládá filtr- chybí tam RP tupce vygravírovaný písmena FFP2 už vidím jak se někde v obchodě budu dohadovat že to splňuje víc než FFP2. ???? je pravdou že se přes to dýchá podstatně lépe a je to příjemnější než klasický respirátor.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
xylem napsal:
jojo, ale malicko brat s rezervou, oba maji nejakou historii a oba dooost ega, ale podobnych figurek s dlouhymi prsty jako je Aaron je po praze pravda vic ...
je to zajimave povidani, ale na nektere tvrzeni je dobry pouzivat kriticke mysleni
jsou veci, ktery Aaronovi odpustit fakt nemuzu. Tolerovat Aarona je podobne, jako tolerovat vietnamce, co holemi umlacuje psy a pak je vari.
To prase fakt chodi ke kravam a podrezava je bez omraceni. Mne osobne se (napul) chlubil, ze nainstaloval na CZ jatka na tohle box, kde se krava otoci vzhuru nohama.
Ze je Aaron jinak OK je fajn, ale pro mne je mimo dobro.
On se sice prezentuje jako hi-tech moderni hosik, co jezdi v Lambu...ale ty svoje starozakonni S.H.I.T.Y. praktikuje dal.
Rika se tomu "nalestena bida".
Upravil hicks dne 08.03.2021 21:17
17 cm