Konečně jsem se dokopal k registraci a tady je moje moto. R1100GS r.v. 1998, naj 63000km letos cca 10000km a maximální spokojenost. Zkusím přiloži foto, ale začínám, tak nevím jak se to zadaří
milosch přiložený následující obrázek:
Milosch napsal:
Konečně jsem se dokopal k registraci a tady je moje moto. R1100GS r.v. 1998, naj 63000km letos cca 10000km a maximální spokojenost. Zkusím přiloži foto, ale začínám, tak nevím jak se to zadaří
Tož vítej a ať slouží
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Vášeň - nevášeň, bystrického "hliníkáče" jsou jednoznačně nejlepší...
Jinak gratuluji k motorce, je fakt krásná, a přeji mnoho kiláků bez závad a bez nehod...
Snad se mi podaří tu moji taky jednou takhle vyleštit...
Stačí 4 hodiny usilovné práce s kartáčkem na zuby, leštěnka a je jak ze saloonu Ale zatím se to podařilo jen 2x, jinak je samozřejmě lepší ten čas trávit na cestách ...
JanVan napsal: Pro Thomasson: ahoj, krytku si vyrob není to nic složitého. Náhodou jsem se dostal k nerez plechu asi dva-a-půlka a došel k názoru, že je to asi jeden z ideálních materiálů - tvrdej, že sem ho málem ani neprovrtal.
Při vyrobě jsem postupoval tak: změřil si uhel rámu; a udělal si prototyp na čtvrtku;
No, člověče, díky za návod, jen co narazím na vhodný materiál a bude trochu čas, tak jdu na to
Milosch napsal:
Přesně tak jsou to Traxy Vím jaký se tu vedou vášnivý debaty o kufrech, ale jsem zatím nadmíru spokojenej. V poměru cena/kvalita mi vycházely nejlíp
Jj, vypadají hooodně pěkně
Když jsem se já rozmýšlel, jaký pořídít na 650 GS, vyhrály to Big Husky, svařovaný, šířka 20 cm, sražená hrana...
Zatím jsem je moc nevyzkoušel,ale líbí se mi a cena suprová
Ty Traxy by byly moc široký na malým GS ...
Tak jsem se konecne dockal sve vysnene a dokonce sem se uz svezl a jednim slovem je to nadhera
Uz aby bylo vetsi teplo
tomino přiložený následující obrázek:
Tak se musim pochlubit.Dnes jsem dovezl tatovi z Nemecka krasnou R100GS!Tata stale chtel nejakou motorku,tak jsem ho dle sveho vkusu presvedcil,co je pro nej nejlepsi.Je to r.v.88 a ma najeto 90000km.Jsou k ni kufry,dlouhe i kratke sedlo,drzak bagaze,zvyseni riditek,lepsi brzda atd.Je v neuveritelnem stavu.Poslednich 7 let ji mela 50tileta zenska.Vydrazeno na eBay.Uz se tesim,az se svezu!
vevis přiložený následující obrázek:
[29.53Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jestli dovolíte, tak se taky pochlubím jako hrdý majitel. Mám z ní velkou radost i když zatím jen v garáži. Proběhla zatím jen seznamovací jízda asi 35km
Splněný sen moje 1100GS
Nóóó, to jsi teda přesvědčil tátu moc dobře. Další nádhernej klasik na českejch cestách i necestách. Už se těším, až je někde potkám! Gratulace!
P.S. Za kolik byla? Jestli to není tajemství...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63