Taky jsem se byl dneska projet, jen jsem vyrazil později, než jsem chtěl, baterka byla nějaká kaput, tak jsem ji musel nejdříve dobít... a pak teprve vyrazit... ale zima nebyla, sucho (no, terénu ani tak moc ne...) , takže paráda...
KTM 1190 Adventure R
Lokalita: Moravské Budějovice
3°polojasno a fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
0°polojasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Tak jsem zmáknul 75 km, silnice místy vlhká,teplota od -1 do +2 ale dalo se to. Akorát někteří lidi z aut na mě hleděli jako na trotla... Jenže voni neví, vo co go... Prima odpoledne všem motocyklovým zaprodancům....
Upravil bluesbery dne 25.12.2008 12:24
-3°zatazeno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
-4°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
... i tady zima, přemýšlím jet na Jih
Doc přiložený následující obrázek:
[64.64Kb]
Upravil Doc dne 28.12.2008 18:49
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tak dnes bylo kolem MB celkem pěkné počasí... sice trošku zima - 5/-3, ale krásně slunečno... takže jsme neodolali a krááásně se svezli terénem, cca 60km... ;-)
KTM 1190 Adventure R
Hradec Králové krásný počasí včera i dnes sice mrzne, ale je slunečno, umrzlo, sucho krásně se jezdilo včera, dneska si to říká taky o svezení. Jo a dokonce jsem včera potkal ještě jednoho kolegu.
Upravil jenca dne 29.12.2008 12:39
Když jedu, tak jedu.