Kasak napsal:
Já fakt nechápu,co proti těm KTMkám máte.Jediný co mi trochu vadí ,je spotřeba.Jinak je ve všem lepší.Hlavně ten terén.Za chvíli budu mít 40 kilo dole.
Tak to je na dobrý cestě Ještě jsi na tom nejel a už tě se.re spotřeba ..a co teprve až na to kydneš?
do roka a do dne seš zpátky mezi námi prozřelými
Píšu,trochu vadí,né se.re.Ještě mě chvíli lámejte a nebudu ani zapínat počítač.
trochu vadí protože ještě netaháš prkenici na 8x36/100km
Spíš to vidim na 10x40,vlétě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Já fakt nechápu,co proti těm KTMkám máte.Jediný co mi trochu vadí ,je spotřeba.Jinak je ve všem lepší.Hlavně ten terén.Za chvíli budu mít 40 kilo dole.
Tak to je na dobrý cestě Ještě jsi na tom nejel a už tě se.re spotřeba ..a co teprve až na to kydneš?
do roka a do dne seš zpátky mezi námi prozřelými
Píšu,trochu vadí,né se.re.Ještě mě chvíli lámejte a nebudu ani zapínat počítač.
trochu vadí protože ještě netaháš prkenici na 8x36/100km
Spíš to vidim na 10x40,vlétě.
já v tý ceně benzínu a vůbec všeho tady našel jednu výhodu Už totiž nikdo nemusí šetřit,aby jel na dovolenou,ale jede na dovolenou,aby ušetřil a to se mi líbí
Všechno už je tady dražší,než kdekoliv jinde...až na Norsko možná
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dobře on.... Že je srdcař se dá odsud přečíst poměrně lehce. Já mu taky fandím
S alkoholem na srazech je to takový.... Já se docela bojim, já přijít o papíry, tak můžu jít skoro na pracák
A ted si vem,kdyz se mnou jede na dovolenou na balkan Thomas z Nemecka.Vetsinou spime pod sirakem,jidlo stoji zlomek toho co v nemecku,alkohol v hospodach taky a ceny benzinu jsou pro nej na balkane taky lidovy.On se opravdu vrati z dovoleny a v penezence ma penez vic,nez kdyby sedel 14 dni doma.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A ted si vem,kdyz se mnou jede na dovolenou na balkan Thomas z Nemecka.Vetsinou spime pod sirakem,jidlo stoji zlomek toho co v nemecku,alkohol v hospodach taky a ceny benzinu jsou pro nej na balkane taky lidovy.On se opravdu vrati z dovoleny a v penezence ma penez vic,nez kdyby sedel 14 dni doma.
nó,ale ono i v tom německu je levněj,jak u nás,ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
nó,ale ono i v tom německu je levněj,jak u nás,ne?
V supermarketech nejake jidlo a drogerie.Jinak je to stale o dost drazsi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
elektronika je tam taky levnější. Za Jarkou jezdí kámoška z Bonnu a říkala že tady už vůbec nic nekupujou, že tam je většina věcí levnějších
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Chimera,ty jsi psal,že budeš kupovat Ortlieb.Podivej se na Gearbox,mám od nich loďák.je to stejný ja ko tamto ,ale za jinou cenu.Dělaj spoutu druhů.Tady něco od nichhttp://www.gearbo...-m-25.html
Upravil Kasak dne 23.02.2012 22:53
Já chtěl nějaký podlahy koupit, ale v Polsku, mam to blíž do Polska! Přátelé... je faktem, že všechny polské výrobky stojí za výkal? Třeba kuchyňskou linku bych odtama nechtěl, ale říkal jsem si že dlažba nebo plovoučka by nebyla marná, hm? Někdo nějakou zkušenost?
Chimera napsal:
Já chtěl nějaký podlahy koupit, ale v Polsku, mam to blíž do Polska! Přátelé... je faktem, že všechny polské výrobky stojí za výkal? Třeba kuchyňskou linku bych odtama nechtěl, ale říkal jsem si že dlažba nebo plovoučka by nebyla marná, hm? Někdo nějakou zkušenost?
Sračky,sračky,sračky.Lepší koupíš v obi.
Kasak: ano, to jsem psal, viděl jsem recenzi na motorkářích a líbilo se mi, že to nemá pevnej tvar. Já prostě ty alukrychle... bych si s tim připadal jak trouba, jet s tim z Trutnova do Jičína na sraz... Mrknu na to, děkuji Ti za tip Jen řešim aby to nepálily výfuky...
Chimera napsal:
Kasak: ano, to jsem psal, viděl jsem recenzi na motorkářích a líbilo se mi, že to nemá pevnej tvar. Já prostě ty alukrychle... bych si s tim připadal jak trouba, jet s tim z Trutnova do Jičína na sraz... Mrknu na to, děkuji Ti za tip Jen řešim aby to nepálily výfuky...
Je to autoplachtovina.Ortlieb je to samý,na ty vejfuky bys musel dát majzla.Jinak já mám 60l bag a sám se do něj zabalim a ještě mám volno.Dal jsem ti do predešlého přřízpěvku odkaz.
Kasak napsal:
Chimera,ty jsi psal,že budeš kupovat Ortlieb.Podivej se na Gearbox,mám od nich loďák.je to stejný ja ko tamto ,ale za jinou cenu.Dělaj spoutu druhů.Tady něco od nichhttp://www.gearbo...-m-25.html