Chimera napsal:
Kasak: ano, to jsem psal, viděl jsem recenzi na motorkářích a líbilo se mi, že to nemá pevnej tvar. Já prostě ty alukrychle... bych si s tim připadal jak trouba, jet s tim z Trutnova do Jičína na sraz... Mrknu na to, děkuji Ti za tip Jen řešim aby to nepálily výfuky...
Je to autoplachtovina.Ortlieb je to samý,na ty vejfuky bys musel dát majzla.Jinak já mám 60l bag a sám se do něj zabalim a ještě mám volno.Dal jsem ti do predešlého přřízpěvku odkaz.
Doufám,že už jsi myslel tehdy pokrokově a máš tu oranžovou....
Nebo máš stříbrnou a rituálně jí spálíš...??
Upravil zetor dne 23.02.2012 23:00
Kasak: ad podlahy: ale to jo, to já vim že asi lepší budou i v blbým Obi v Hradci... Ale cenově je v tom velkej rozdíl. Ale asi se nevyplatí experimentovat zrovna na podlaze hm...
ad: "kufry": v nabídce jsem nenašel nic podobného, co by mělo rovnou popruhy na uchycení, bylo to nepromokavý a .... a špatně možná koukám? Nebo se to tam musí nějak zkombinovat, nedá se koupit celý set? Sorry kluci ale já fakt kupuju nějaký věci na motorku poprvé
Chimera napsal:
Kasak: ad podlahy: ale to jo, to já vim že asi lepší budou i v blbým Obi v Hradci... Ale cenově je v tom velkej rozdíl. Ale asi se nevyplatí experimentovat zrovna na podlaze hm...
ad: "kufry": v nabídce jsem nenašel nic podobného, co by mělo rovnou popruhy na uchycení, bylo to nepromokavý a .... a špatně možná koukám? Nebo se to tam musí nějak zkombinovat, nedá se koupit celý set? Sorry kluci ale já fakt kupuju nějaký věci na motorku poprvé
No u tý polský podlahy se ti muže stát,že když budeš doma vařit a bude tam trochu vlhko,tak ji budeš mít,jak rozbouřený moře/vlnobití/.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chimera napsal:
No u tý polský podlahy se ti muže stát,že když budeš doma vařit a bude tam trochu vlhko,tak ji budeš mít,jak rozbouřený moře/vlnobití/.
ja som kedysi podlahy aj poslke predaval a zalezi a ktoru ide ak to je z DTD tak hej ale inak Ok , no Ok ako Ok neikedy nesedeli drazky do seba a boli krivve...:-)
citim sa fajn..
Chimera napsal:
ja som kedysi podlahy aj poslke predaval a zalezi a ktoru ide ak to je z DTD tak hej ale inak Ok , no Ok ako Ok neikedy nesedeli drazky do seba a boli krivve...:-)
Když už jsi tady Tantito,tak vše nej k narozkám.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor: Ale tak mně KTM nějak... neoslovila. Jezdil jsem chvilku na upravený 640 na supermotardu, to bylo teda bezvadný... Ale nic víc jsem od KTM neřídil a nějak ani nechci, nemam potřebu BMW je bezpochyby kult, a KTM asi taky, když maj i pomeranče vlastní... Já to hrotit nebudu. Obě značky mají něco do sebe. Já se třeba nemůžu zbavit dojmu, že ty lidi ve fail videu, jak padaj z BMW motorek, nevíš co už za ten den ujeli a tak jo, ale že to jsou nehody uplně banální a trapný, jako skoro naschvál to vypadá Že jede 20km/h, zahamstne předek, zastaví, a pak spadne? Na 650 Dakaru???
Chimera napsal:
jaaj no diky ako to bezi pamatam ked som ajzdil an tristopadesiatke na 2ku 80km/h a bol som stastny jak perro z gauca a teraz Gs faren.diky este raz
Chimera napsal:
zetor: Ale tak mně KTM nějak... neoslovila. Jezdil jsem chvilku na upravený 640 na supermotardu, to bylo teda bezvadný... Ale nic víc jsem od KTM neřídil a nějak ani nechci, nemam potřebu BMW je bezpochyby kult, a KTM asi taky, když maj i pomeranče vlastní... Já to hrotit nebudu. Obě značky mají něco do sebe. Já se třeba nemůžu zbavit dojmu, že ty lidi ve fail videu, jak padaj z BMW motorek, nevíš co už za ten den ujeli a tak jo, ale že to jsou nehody uplně banální a trapný, jako skoro naschvál to vypadá Že jede 20km/h, zahamstne předek, zastaví, a pak spadne? Na 650 Dakaru???
Lidi jsou různý a možný je všechno....
Já nic moc proti KTM nemám....dokonce by se mi i nějaka líbila...třeba 690 EnduroR
Safra....Já to napsal veřejně...
No nic...tak aspoň že Kašák se mnou bude kamarádit....
Hele a tak... na anhydrid (což je absolutně rovnej betonovej podklad) mam možnost dát cokoliv. I blbej koberec kdyby to "hořelo". Ale nehoří... Chtěl bych to udělat tak nějak najednou. Jsou co jsem tak vypozoroval 4 varianty. Dřevo, vinyl, lino a plastová plovoucí podlaha....
Dřevo hrozně drahý, vinyl super, ale furt drahej, ale zase bych si asi troufnul si ho dát sám... Plovoučku bych si dal sám téměř jistě, akorát bych musel lepit obývák a ten vinyl, to je takový, že každej ví že to je, ale nikdo to nemá *pissed*
Chimera napsal:
Hele a tak... na anhydrid (což je absolutně rovnej betonovej podklad) mam možnost dát cokoliv. I blbej koberec kdyby to "hořelo". Ale nehoří... Chtěl bych to udělat tak nějak najednou. Jsou co jsem tak vypozoroval 4 varianty. Dřevo, vinyl, lino a plastová plovoucí podlaha....
Dřevo hrozně drahý, vinyl super, ale furt drahej, ale zase bych si asi troufnul si ho dát sám... Plovoučku bych si dal sám téměř jistě, akorát bych musel lepit obývák a ten vinyl, to je takový, že každej ví že to je, ale nikdo to nemá *pissed*
ak mas prachy daj drevo nevahaj a ak nemas tak plavacku....
citim sa fajn..
zetor: tak to nejspíš muselo ven V mém případě bych jako druhou motorku do garáže chtěl tu 640 na supermotard... Ta svině šla na 4 bez spojky na zadek... Jezdil jsem si po městě jak jsem chtěl, trochu jsem si namaloval čáry na kruhákách a... jako to byl fakt zážitek, ale mělo to blbě svařenou nádrž a ta furt tekla.... no a asi po 20 minutách fakt ale skvělý jízdy to přestalo jet, tlačil jsem to domů 4 kiláky Vypadla příruba sání a já nebyl schopnej to tam vrátit protože jsem neměl světlo. Prostě to bez toho nejelo. Buď to jeko jako ****, nebo jsi to tlačil jako ****... To jsou moje zážitky s KTM.