Za celý článek vybírám tuto větu >>My se ocitli tak trochu v multikulturním prostředí, což mě jenom těší. <<
Kateřina Kořínková - http://www.ceskat...korinkova/
Rodačka z Vysočiny, absolventka žurnalistiky a politologie.Bez životního motta, zato věřící.
Tož já taky věřím že je.Na Moravě určitě chybět nebude.
Alespoň vím proč je v České televizi,plno multikulti sr...k.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Za celý článek vybírám tuto větu >>My se ocitli tak trochu v multikulturním prostředí, což mě jenom těší. <<
Rodačka z Vysočiny, absolventka žurnalistiky a politologie.Bez životního motta, zato věřící.
Cely clanek je jedna velka sracka Mela bydlet na Bratislavske nebo na Dornychu, mohla se multikulturne vyzit
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
Maďar v Praze vystoupí z auta a ptá se kolemjdoucího: "Hol van a kijárat az autópálya Brno?" Ten se otočí na kámoše a řiká: "Odbočka na dálnici kam???".
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady."
Starý muž poděkoval za informaci a odešel.
Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady."
Stařík opět poděkoval a odešel.
Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?"
Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola."
Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Mladý moderní pár se rozhodl, že si pořídí miminko.
Přestali používat antikoncepci... měsíc, dva, tři, půl roku... Nic.
Začali měnit polohy… Nic.
Vyzkoušeli bylinky, odvary,… Nic.
Užívali doplňky stravy, léky na potenci a podporu plodnosti. Nic nepomohlo…
Nakonec šli k lékaři. "Pane doktore, chtěli bychom mít děťátko,
ale nějak se nám to pořád nedaří. Zkoušeli jsme všechno, bez antikoncepce,
v různých polohách, všelijaké odvary a léky, dokonce jsme i věštkyni volali... a nic !"
Lékař se na ně dlouze a zkoumavě zahledí a pak povídá:
"Copak vám už dočista hrabe, chlapi?!" R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Pekelnik napsal:
Prahu rozm..davaj cim dal vice.
Neni nahoda, ze tu dostali Zeleni tolik procent. Marxisticka sebranka se proste stahuje do velkych mest...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zebo je pětiletý Nigerijec, který má jen jednu nohu, jednu ruku a jedno oko.
Každý den musí jezdit pro vodu k deset kilometrů vzdálené studni na starém bicyklu, který má křivá kola, nefunkční brzdy a jen jeden pedál…
Pokud přispějete částkou 50 Kč, pošleme vám videonahrávku. Je to fakt prdel.
R 1200 GSA 4/2010
Rozdíl mezi mužem a ženou.
Její deník:
Můj manžel se dnes choval zvláštně. Plánovali jsme večeři v hezké restauraci. Celý den jsem nakupovala s kamarádkami, tak jsem myslela, že mu vadí, že jsem se maličko zpozdila, ale nekomentoval to. Konverzace moc nekvetla, tak jsem navrhla jít někam, kde si budeme moct v klidu promluvit. Souhlasil, ale moc toho neřekl. Zeptala jsem se, co se stalo. „Nic,“ odpověděl na to. Zeptala jsem se, jestli je to moje chyba, že je naštvaný. Řekl, že naštvaný nejsem a že se nemusím obávat. Po cestě domů jsem mu řekla, že ho miluju. Usmál se a řídil dál. Nedokážu si vysvětlit jeho chování, nevím, proč neřekl, že mě taky miluje. Když jsme přijeli domů, cítila jsem, jako bych ho úplně ztratila a nechtěl se mnou nic mít. Jen tiše seděl a sledoval televizi. Dál se choval zdrženlivě. Nakonec jsem se rozhodla jít do postele. Přišel asi po čtvrt hodině. Stále jsem ale cítila, že je myšlenkami jinde. Usnul, a já brečela. Nevím, co mám dělat. Určitě myslí na někoho jiného, jsem si jistá. Můj život je katastrofa.
Jeho deník:
Nestartuje mi motorka. A nemám tušení proč.