Chimera napsal:
tanito: plovoučka mě právě nebaví že je tvrdá na došlápnutí a trochu duní (mám podkroví) ale je mi jasné, že je to asi nejlepší volba vzhledem k ceně)
to jasne ze je,niesom ziadny odbornik ale 5rokov som to predaval aj drevene aj laminay aj dlazkovice neviem ako sa to u vas hovori palubky..?no laminat tak troska klope ..hmma drevo to je radost po tom kracat a bosi ..
citim sa fajn..
Jardo, jak to lino funguje s podlahovým topením?? Jsem právě četl že špatně. Hodně peněz jsem dal do zateplení a trochu jsem si liboval v tom, že budu topit minimálně
hele Tantito taky všechno nejlepší k narozeninám. Koukal sem že si z Nezbudské Lůčky. Je to ta přes Váh od Strečna?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Chimera napsal:
Jardo, jak to lino funguje s podlahovým topením?? Jsem právě četl že špatně. Hodně peněz jsem dal do zateplení a trochu jsem si liboval v tom, že budu topit minimálně
tak s podlahovím topením nemám zkušenost, lae lina je spousta druhů třeba maji i nějaké pro podlahové topení i když nevím čemu by mělo vadit
tantito: drevo bych chtel samozrejme nejradsi, prirodni materialy mi jsou blizky asi jako vsem... I schody budou dreveny (a ne smrk ) ale vubec nevim proste... Akorat vim ze na to nemam, jen resim na co mam setrit a kolik a zrovna ted presne mam nohy na plovouci podlaze a asi to neni uplne to co bych chtel. Ja asi fakt spis to lino covece, ale dekuju
Chimera napsal:
tantito: drevo bych chtel samozrejme nejradsi, prirodni materialy mi jsou blizky asi jako vsem... I schody budou dreveny (a ne smrk ) ale vubec nevim proste... Akorat vim ze na to nemam, jen resim na co mam setrit a kolik a zrovna ted presne mam nohy na plovouci podlaze a asi to neni uplne to co bych chtel. Ja asi fakt spis to lino covece, ale dekuju
tak to lino je tiez v pohode a dizajn ako sa povie Ala Tuti..:---)
citim sa fajn..
Jarys napsal:
hele Tantito taky všechno nejlepší k narozeninám. Koukal sem že si z Nezbudské Lůčky. Je to ta přes Váh od Strečna?
diky moc jasne je to cez Vah do Strecna kompou alebo mostom.:?preco si tu uz bol..?
Jasně bydlel sem cca rok v penzionu Irenka ve Strečně a tam měli hnusnej Gambrinus tak sme chodili po mostě k vám na Martinier
to vy tam na Slovensku asi všichni. Dělal sem izolace na Kia Žilina a často sme jezdili kompou aby sme to nemuseli do Strečna objíždět přes Žilinu
Jarys napsal:
to vy tam na Slovensku asi všichni. Dělal sem izolace na Kia Žilina a často sme jezdili kompou aby sme to nemuseli do Strečna objíždět přes Žilinu
tak ja neviem preco sme taky palenkovy asi tu je vacsia zima...jasne je to za babku ako ked mas ist dookola a aj cas usetris takze Kia no vivat Korea ale North.
citim sa fajn..
Jarys napsal:
po těch pivech a koniferkách by to asi s broděním nedopadlo moc dobře
aha tak koniferka tak to uz je horem Vahen padem.no viem si predstavit,pojdem pomalicky spat zajtra ma caka predlzenie bocneho stojanku dneska som ho urezal a opierka na kufor ...
citim sa fajn..