Chimera napsal:
Jardo, jak to lino funguje s podlahovým topením?? Jsem právě četl že špatně. Hodně peněz jsem dal do zateplení a trochu jsem si liboval v tom, že budu topit minimálně
tak s podlahovím topením nemám zkušenost, lae lina je spousta druhů třeba maji i nějaké pro podlahové topení i když nevím čemu by mělo vadit
Já podlahové topení mám,ale mám včude dlažbu.Funguje to skvěle,topím kotlem na plyn a stačí tak na 40°C,do podlahy max 28°C.Kamarád má podlahovku pod plovoučkou a tam se musí pouštět o 8°C víc.Funguje jako izolant,už jenom kvuli tomu,že je pod ní miralon.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chimera napsal:
Jardo, jak to lino funguje s podlahovým topením?? Jsem právě četl že špatně. Hodně peněz jsem dal do zateplení a trochu jsem si liboval v tom, že budu topit minimálně
tak s podlahovím topením nemám zkušenost, lae lina je spousta druhů třeba maji i nějaké pro podlahové topení i když nevím čemu by mělo vadit
Já podlahové topení mám,ale mám včude dlažbu.Funguje to skvěle,topím kotlem na plyn a stačí tak na 40°C,do podlahy max 28°C.Kamarád má podlahovku pod plovoučkou a tam se musí pouštět o 8°C víc.Funguje jako izolant,už jenom kvuli tomu,že je pod ní miralon.
Má pravdu ten chlapec.. Mám na podlahovém topení částečně dlažbu a částečně plovoucí podlahu s miralonem. U plov.podlahy trvá o hodně dýl, než je teplá, dlažba je na tohle super.
Rád bych ale našel náhradu za materiál plovoucí podlahy , který by pocitově připomínal dřevo, ale míň izoloval teplo zespoda. Mít dlažbu úplně všude bych nechtěl, bo je tvrdá.
Upravil bluesbery dne 24.02.2012 07:05
Chimera napsal:
Má pravdu ten chlapec.. Mám na podlahovém topení částečně dlažbu a částečně plovoucí podlahu s miralonem. U plov.podlahy trvá o hodně dýl, než je teplá, dlažba je na tohle super.
Rád bych ale našel náhradu za materiál plovoucí podlahy , který by pocitově připomínal dřevo, ale míň izoloval teplo zespoda. Mít dlažbu úplně všude bych nechtěl, bo je tvrdá.
Doma nesundám pantofle z nohou.Alternativa asi nebude.U všech krytin,jak u plovoučky,tak u dřeva je problém i ta vzduchová mezírka.Lino,aby za něco stálo musí být aspoň 8mm vysoké,jinak se rychle vychodí a funguje jako izolant,protože je podlepené tou geotextilií,nebo co to je.Dřevo samo o sobě je teplé.Dlažba bez podlahovky je vražda.
Dobré ráno Emil + ostatní právě je klasickej jogurt + kafíčko od 8hod ve vsi nejde proud,v 15hod před obecním úřadem je prodej kuřic á 130kč no a zítra přijedou vykupovat staré baterie večer vepřové hody no a takhle tady žijem,zlatá vesnice
Bob napsal:
Dobré ráno Emil + ostatní právě je klasickej jogurt + kafíčko od 8hod ve vsi nejde proud,v 15hod před obecním úřadem je prodej kuřic á 130kč no a zítra přijedou vykupovat staré baterie večer vepřové hody no a takhle tady žijem,zlatá vesnice
Není nad to ,být informován obecním rozhlasem,že Bobe.Za čtvrté:vhospodě na hřišti se v pátek konají vepřové hody,prodej přes ulici ve čtvrtek večer.Konec hlášení.
Upravil Kasak dne 24.02.2012 08:18
Bob napsal:
Nazdar Bobe, kdyby tam u vás na trhu někdo nabízel drátová kola na 12-ku, dej mi echo... Můžou být i jetá a levná
Upravil bluesbery dne 24.02.2012 08:19
Bob napsal:
Dobré dobré dobré,já už měl snídani na vidličku,klasika míchané vajíčka na cibulce se slaninou,rohlíček s máslem a horkou čokoládku,protože káfko nepiju.....
Taky jsem ráno zapadl před domem autem v tom jílu skurVeným!
Už jsem volal starostovi,kdy dopyče bude ta cestaa praj se mám stavit na výboře za tři týdny na zastupitelstvu,že jak na potvoru bylo včera a další za tři týdny... a teď nemá čas,jede v autobuse a veze vězně do prahy k soudu...
To je taky šampón....
Nemá někdo nějaký fígl,jak obec donutit udělat obecní cestu tak,abych po každém dešti nechodil kolem plotu v broďákách?
Nejlepší řešení je,sehnat soupravu frézovaný,co skladujou v Benátkách pod mostem a zacvakat to ze svýho.Zavolej Tomášovi ten ti poradí.
Emilio Alzamora napsal:
Já taky nevím,že všichni chrápou.....Tak Zetora teď vypravuje mamínka do práce,ale co ostatní?
Ty voe...jsem seděl na haj*lu a hned po ránu 3 telefony..."Máme tady pro Vás to turbo"....druhej..."kdy budu mít to turbo"....další..."v neděli mi přivez to auto"....člověka nenechaji ani vysr*t...Abych řídil celej svět z ****u nebo co...
Upravil zetor dne 24.02.2012 09:25
No hergot, jen přijdu do práce tak fofr jak blázen... Teprve se jdu nasnídat
Ty podlahy jsou fakt prekérka, dlažbu nechci protože je tvrdá, to samý plovoučka. Ach jo
Mám podlahovku živenou plynem, půlka baráku je dlažba a půlka natvrdo lepená plovoučka. Nastavení teploty stejně jako Kašák, spokojenost veliká. A nejni to žádná sterilní novostavba, ale barák z roku 1910.
Chimera napsal:
Na lepení vinilu potřebuješ absolutně rovnou podlahu - stěrku - vše je pod ním vidět. To je pro mne taky zatím jediná nevýhod vinylu, když jej chceš kombinovat třeba z dlažbou - je moc tenkej a musíš s tím počítat dopředu- kde bude vinyl, musí být podlaha o pár mm výš. Ale když s tím položíš celý dům nejni problem.
Co do rovnosti podlahy, v tom bych neměl mít problém, protože ji mam vylitou anhydritem ale jak správně píšeš, a to mě nedocvaklo, na pár místech dlažbu mít budu, třeba před krbem, tak tam by se to nějak zvedlo. Dík
Míval jsem dome tuny vinylů,ale jako dlažbu bych to nepoužil.Všechny byly jaksi kulatý.Pak mi je nějakej dobrák uloupil,přeju mu ,aby ohluchl a měl z toho ho.vno.
Kasak Známej taky sbírá "kulatý" vinyly, je to audiofil a musím uznat, že dobové nahrávky třeba Beatles jsou takové hlubší, živější nebo jak to pojmenovat. Ta muzika je taková "bohatší", nebo se mi to alespoň zdá