Sedí Adolf Hitler u vědmy a ptá se,kdy umře.
Vědma povídá: Na židovskej svátek.
Adolf: No jo,ale kterej to bude den?
Vědma: To je jedno,až Ty umřeš,vždycky to bude židovskej svátek!
Potkají se dva kamarádi a jeden povídá:
- Tak si představ, byl jsem o víkendu na svatbě za svědka. No a na oslavě jsem si šel zatancovat s nevěstou. V tom ti přiběhne ženich a nakopne ji vší silou mezi nohy.
Ten druhý nechápavě:
- Nekecej, a co se jí stalo?
Prvý povídá:
- No jí nic, ale mně zlomil dva prsty!!! 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
[46.83Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Koupil jsem si ve specializované prodejně automobilů nový Ford F250 Tri-Flex Fuel. Jezdí na benzin, vodík nebo etanol 85. Vrátil jsem se do prodejny, kde jsem vůz koupil, s tím, že nemohu uvést radio do provozu.Technik mi vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově.
- “Nelson” řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo:
- “Willie, nebo Mandela?”
- “Willie” řekl technik a radio začalo hrát “On the road again”.
- Potom technik řekl “Ray Charles” a z rádia zaznělo “Georgia on my mind”.
Spokojeně jsem odjel a během příštích dní jsem si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaký **** projel křižovatku na červenou a málem mně zramloval. Ulevil jsem si slovy: “**** jedna blbá!”
- A z rádia se ozvalo: “Vyslechněte si, v českém překladu, včerejší projev kancléřky Merkelové ve Spolkovém sněmu.”
Na plešatej hlave je úžasné, ako intenzívne človek cíti dážď a sneženie.
Přítelkyně chtěla, že když už, tak ať si udělám tetování na nějakým nedůležitým bezvýznamným místě...
Tak jsem jel za tatérem do Brna.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
taky suchy s bobrem
Trpajzlik v lete nastupuje do autobusu a da prednost plavovlase slecne v minisukni stojici v rade."prosim..krasna brunetko.."."ale ja jsem blondyna"..hlesne dotycna."Hmm,ja to vidim osdud jinak" prohodi trpajzlik...
Upravil lui175 dne 08.11.2017 14:17
2.)
Manžel dorazil domů nečekaně brzo. Sundal boty, natáhl trepky, koukl do ledničky. Nic v ní nenašel, rozhodl se podívat, kde vězí jeho žena, ta mu snad poradí, co na zub. K svému velkému překvapení ji našel v posteli, rozpálenou, zpocenou.
"Co ti je, probůh?" vylekal se. "Snad nejsi nemocná?"
"Nevím," heká žena, "asi srdce... běž k telefonu a rychle zavolej pohotovost!"
Muž vyběhne z ložnice a v předsíni málem zakopne o svého pětiletého syna. Ten ho chytí za nohavici:
"Tatííí, tatííí, nahatej strejda je schovanej ve skříni..."
Muž se zarazí, otevře skříň a tam skutečně sedí jeho nejlepší přítel a to tak, jak ho pánbůh stvořil.
"Ty ses asi zbláznil," vykřikne. "Manželka má nejspíš infarkt a ty mi tady nahej strašíš děti!"
3.)
V České republice má každá země své velvyslanectví, jenom Peklo je má dvě: České dráhy a Českou poštu.
Upravil geofre dne 27.11.2017 20:52
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
V době předvánoční, by Česká Pošta krom Balíku na poštu a Balíku do ruky, měla zavést také službu Balík v p*rdeli
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Minuly tyden v utery mel prijit balik z prahy,250km pude 14 dni ?
Minuly tyden v pondeli mel prijit balik z NSR 20km od regensburgu takze zadna dalka...leseni na RT takze to tu budu mit rozbombardovany dovi jak dlouho az zapomenu jak to bilo poskladany hlavne klid a kafezrumem.
Kupredu spatki ni krok...
Vloni (také v tento čas) jsem si objednal na netu zimní gumy. Z Hodonína (asi 50km) to šlo víc jak týden....
Sorry, to patří jinam
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."