No co se týká ČP tak mám asi rekord, už 6 den mi nebyli schopni odeslat balík z pošty na které jsem ho min čtvrtek podal ( leží pořád na té poště, ani do přepravní dodávky ho nedali ) Hlavně, že poslali zákazníkov sms, že ho doručují.
Vyjádření vedení pobočky, "Jsou vánoce, nestíháme" https://www.posta...278980368X
Jóóó, Česká počta.
Dnes podáte, zítra dodáme
Od čtvrtku čekám na zásilku z Prahy. Po urgenci na ČP je situace asi taková, že se balík někde ztratil https://www.posta...281613559x
tomle1 napsal:
Zkrátka Pošta je skvělá. Mě zase roztřískali balík s medem. A když už o tom mluvím. Nemáte někdo med na prodej, za normální cenu? Tak 10kg?
Ahoj, pokud máš zájem tak mám med za 150 Kč/kg. Můžu přiblížit po trase Praha - Brno.
Já si kupoval minulý týden kapesní svítilnu u Louise. Ve čtvrtek psali, že předávají DHL, v pátek posílalo zprávu PPL, že to převzalo a v pondělí bylo doručeno... ale nechci vás štvát. Zřejmě slušnej oddíl.
Byl jsem pro balík na poštu, chlápek se tam rozčiloval, chtěl zavolat vedoucí. Kvůli nějakýmu posranýmu balíku. Ty ženský tam dělají za almužnu, je jich tam pořád stejně, před Vánocema se těch balíků nasere třeba o sto procent víc. Řidič auta, které si balík mělo dovézt si vypnul telefon. Tak jsem prostě šel navečer a balík si vyzvednul... Jinak kurýr je lepší, samozřejmě. Ale nechápu, kolika lidem chybí empatie a řeknou "to mně je **** jedno já chci svůj balík"...
jinak jsem viděl lepší fór, bylo tam něco ve stylu
"Když jsme byli malí, zazvonili jsme na něčí zvonek a utíkali, co nám nohy stačily.
A Česká pošta si na tom dneska postavila byznys"))
pod trvalým dohledem
Miguel : ono ani tak nejde o ty zensky na prepazkach, jako o ty line vsi, ktere se ani neobtezujou zazvonit, ze Ti nesou balik, nebo psani, ikdyz doma jsi a cekas na ne. Pak s udivem zjistis, ze byl adresat nezastizen, nebo Ti prijde rovnou az opetovne oznameni o ulozeni zasilky. To, ze me x krat projebali opravdu dulezite doporucenr psani a ze je s nima jenom trapeni, to uz je vec druha.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
babka napsal:
Jóóó, Česká počta.
Dnes podáte, zítra dodáme
Od čtvrtku čekám na zásilku z Prahy. Po urgenci na ČP je situace asi taková, že se balík někde ztratil https://www.posta...281613559x
Tak dnes vyzvednut na poště. Ve schránce žádné oznámení o uložení.
Též se připojim ke komentářům. Tato instituce mne letos stála asi 1950Kč. Měl jsem objednaný a zaplacený balíček z USA a po 3,5 měsících byl doručen odesílateli nazpět.
Po celou dobu jsem v trasování sledoval pohyb po USA, na jednom místě byl i 4x. Česká Pošta dle původního čísla ani po doručení z5 odesílateli nebyla schopna balíček vyhledat. Prý jej nikdy neměla v rukou. Po vrácení bylo na balíčku číslo naší pošty a telefonní operátor na toto řekl, že mi pošta při převzetí odeslala emailem informace k celnímu řízení.
Nikdy jsem email neobdržel, pošta má i můj telefonní kontakt, který nepoužila. Po uplynutí nějaké doby vrátila balíček odesílateli a americká USPS mi ještě doúčtovala poplatek za navrácení.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Jak je možné, že PPLka doručí balík kdy řekne a ještě o 30% levněji? Jinak vhozený lístky do schránky ikdyž permanentně je někdo doma je asi norma (v případě České Pošty). Očekávám již cca 2-3 měsíce pár balíků z Číny a nemyslím si, že je tato instituce kdy doručí...
Ahaaa, pak se nedivim ze to nechcou posilat do cr...jinak me po 14ti dnech dorazil balik z nemecka.no z nemecka...bylo to 20km od hranic.balik pomackany a propichany, jeste ze tam bylo trubkovy leseni na rt.
nechapu jak v dnesni dobe muze takova firma egzistovat...
Kupredu spatki ni krok...
vsezved napsal:
Též se připojim ke komentářům. Tato instituce mne letos stála asi 1950Kč. Měl jsem objednaný a zaplacený balíček z USA a po 3,5 měsících byl doručen odesílateli nazpět.
Po celou dobu jsem v trasování sledoval pohyb po USA, na jednom místě byl i 4x. Česká Pošta dle původního čísla ani po doručení z5 odesílateli nebyla schopna balíček vyhledat. Prý jej nikdy neměla v rukou. Po vrácení bylo na balíčku číslo naší pošty a telefonní operátor na toto řekl, že mi pošta při převzetí odeslala emailem informace k celnímu řízení.
Nikdy jsem email neobdržel, pošta má i můj telefonní kontakt, který nepoužila. Po uplynutí nějaké doby vrátila balíček odesílateli a americká USPS mi ještě doúčtovala poplatek za navrácení.
mám naprosto identickou zkušenost. balík už byl v čechách a teď už je zase v USA. Je to helma a je na cestě už 11 měsíců. mám strach že až mi dojde, bude mi malá
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Tak ja som v piatok zo Slovenska cez GLS posielal balík p. Procházkovi s tlmičom na repas a v pondelok ho mal doma omg .... a to GLS nerobí cez víkend údajne ...
BMW R1200GSA r.v.:2010