Kdepak Motocentrum Olomouc... To je vyhlasenej bazar
Upravil Kubrt dne 14.12.2017 05:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já si objednával maličkost v pátek z netu..v pondělí SMS, že zboží bylo předáno PPL, včera dopoledne mi balíček dovezli. Takže si nemyslím, že v případě pošty to je jen kvůli Vánoc...
Joo motocentrum Olomouc je vyhlášený na to že skládají motorky z puzzle. Byl jsem se tam dívat pro švagra na 12ku, podle fotek celkem hezká. Po příjezdu jsem se nestačil divit. Skládačka z ruzných motorek a když jsem ji projel, tak jsem nechápal jak se ta motorka chovala na cestě jak někdo mohl tohle někomu prodat nechápu. Prodejce mi na různé otázky ohledně té motorky odpovídal totalně nesmysly.... Takže tomu inzerátu se nedivím
Otec tam před více než 10 lety chtěl koupit motorku . Měla být nachystaná když jsme pro ni přijeli, jenže - neměli čas připravit. Navíc se zjistilo - nejde nastartovat - to bude baterkou , vyměnili za jinou a motorka nestartovala dál. Že se na ni podívají a dají vědět. Po třech dnech jim volal - nebyla opravená, ale prý mu sleví .
Upravil Pekelnik dne 20.12.2017 12:23
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
No nekupte to :-)
Medik přiložený následující obrázek:
[86.66Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
naprcccs napsal:
Já si objednával maličkost v pátek z netu..v pondělí SMS, že zboží bylo předáno PPL, včera dopoledne mi balíček dovezli. Takže si nemyslím, že v případě pošty to je jen kvůli Vánoc...
fcera volala pani Cervena z apo ze mi posle balicek, dneska dosla sms ze mi PPL bude 11-13dorucovat balicek... byt to ceska posta tak to dojde po novym roku...to mi vysvjetli...
doruceni 24 hodin pres celou republiku 3 dni pred vanocama...
Upravil Bohumil dne 21.12.2017 09:28
Kupredu spatki ni krok...
Problem mam nicmene s GLS... dosud nevyzvedli balik, co je objednan od UTERY.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Musim říct, že nějaký 14 denní zpoždění je ještě celkem v pohodě. V půlce července jsem posílal pohledy ze Španělska a i přes můj strach, že nikdy nedorazej, se lidem celkem rychle objevily už v půlce listopadu ve schránkách
Takže já jsem s jejich prací spokojen
Do it my way...
To já tedy stále čekám na pohledy z Číny Posílal jsem je na začátku listopadu, a ono stále nic... Možná velký bratr ještě neschválil odeslání...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
To já tedy stále čekám na pohledy z Číny Posílal jsem je na začátku listopadu, a ono stále nic... Možná velký bratr ještě neschválil odeslání...
Nejsi jediny... mraky lidi ceka i na zasilky z rijna.... drtiva vestsina zasilek me pritelkyne prave z rijna a listopadu je dle tracku na CZ poste a ceka na doruceni uz treba od poloviny prosince... ja osobne mam z listopadu 4 baliky a vsechny jsou v Praze na centralni poste
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Napínák řetězu.... prý to pasuje i na R1150Gs https://www.ebay....mp;vxp=mtrBMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90