Zdenal RT napsal:
Jsi to ty Ovčáčku?. Na hradě už to skončilo? Tak ať se Miloš moc nevožere .Mohl by o tebe zakopnout až mu budeš ležet u postele.
ty jses ale nablbly hova.do... dosly ti argumenty.
Jo vlastne, ty ti dosly uz davno. Zbyla jen tupa, vulgarni smrduta slunickova slupka...
Upravil hicks dne 28.10.2016 22:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mi5 napsal:
Ono bránit hranice s kulometem v ruce proti neozbrojenym lidem hraničí s genocidou. Dřív se to bralo, že jdeš proti armádě se zbraněmi na osobu stranách, ale co teď. Já vím máme na to právo se bránit a muslimi moc nemusím taky, ale fakt netuším co s tím. Nikdo z Evropanů do toho nepůjde, ale tím netvrdím že si nepodrezavame pod sebou větev jako celá Evropa. Pomoc lidem v nouzi je naše povinnost, kor ze zemi rozvracenych válkou. Ale je důležité rozdělovat na lidi potřebné a lidi využívající neprávem naši pomoc.
Genocida (latinsky genocidium) je zločin proti lidskosti definovaný mezinárodním trestním právem jako „úmyslné a systematické zničení, celé nebo části, etnické, rasové, náboženské nebo národnostní skupiny“[1] ačkoliv co znamená „část“ je předmětem debaty právníků.[2] Genocidu definuje Úmluva o zabránění a trestání zločinu genocidia OSN.
Ochrana hranic není genocida. A pomáhat lidem v nouzi NENÍ NAŠÍ POVINNOSTÍ. Je to naše rozhodnutí když chceme a můžeme pomoci. A jak je dokázáno nejúčinější je pomoc u nich doma ,stím aby byli soběstační.A ne jim v Evropě rozdávat sociální dávky.
Tím jim moc nepomůžeme. Pouze vych..caným jednotlivcům. A těch 1000€ v Evropě pomůže třeba jedné rodině, ale v Syrii by to pomohlo třeba 5 rodinám. Nebo by to dalo někomu práci.
Upravil GSPETR dne 28.10.2016 22:35
To je bohužel jinej pohled na svět, bavíme se tu o více pohledech na stejný problém. Ono nejde rozdělovat, ale brát to jako celek a problém není černý nebo bílý. Bohužel je to něco mezi, což je vždy problém. Pokud by byla ohrožena zem, pak půjdu bojovat asi jako všichni. Jen se nechci dožít toho, střílet proti lidem co stojí u plotu víš.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Zdenal RT napsal:
Hele ty rozumbrado, řekni mi kolik imigrantu česko má. Chodilo přes nás tisíce migrantu měsíčně, žádný plot tu nevidím a kolik jich tu zůstalo?
Ten tvůj "menší zlo "nemá vliv ani na to kolik toho v noci pustí jeho prostata.Vliv má leda tak na tebe a tobě podobné bojovníky od počitače.
Jestli je chceš střílet tak nevím co tu čumíš na monitor. Už máš být dávno někde v Bulharsku nebo v Itálii.
Tak imigrantu ma CR aktualne tusim 5%.
Ano, probehlo tu par desitek tisic Bosnaku.. ale trochu v jine dobe a hlavne z jineho kulturniho okruhu, nez jsou musloarabove ci muslopakoši.
Zdaleka ne vsichni byli muslimove.
Ad. strileni - nepodsouvej mi to, co jsem nerekl, dobro.erku. Mluvim o legalni ochrane hranice i za pouziti kulometu, pokud by to neslo po dobrem.
Jsi to ty Ovčáčku?. Na hradě už to skončilo? Tak ať se Miloš moc nevožere .Mohl by o tebe zakopnout až mu budeš ležet u postele.
mi5 napsal:
Ono bránit hranice s kulometem v ruce proti neozbrojenym lidem hraničí s genocidou. Dřív se to bralo, že jdeš proti armádě se zbraněmi na osobu stranách, ale co teď. Já vím máme na to právo se bránit a muslimi moc nemusím taky, ale fakt netuším co s tím. Nikdo z Evropanů do toho nepůjde, ale tím netvrdím že si nepodrezavame pod sebou větev jako celá Evropa. Pomoc lidem v nouzi je naše povinnost, kor ze zemi rozvracenych válkou. Ale je důležité rozdělovat na lidi potřebné a lidi využívající neprávem naši pomoc.
Genocida (latinsky genocidium) je zločin proti lidskosti definovaný mezinárodním trestním právem jako „úmyslné a systematické zničení, celé nebo části, etnické, rasové, náboženské nebo národnostní skupiny“[1] ačkoliv co znamená „část“ je předmětem debaty právníků.[2] Genocidu definuje Úmluva o zabránění a trestání zločinu genocidia OSN.
Ochrana hranic není genocida. A pomáhat lidem v nouzi NENÍ NAŠÍ POVINNOSTÍ. Je to naše rozhodnutí když chceme a můžeme pomoci. A jak je dokázáno nejúčinější je pomoc u nich doma ,stím aby byli soběstační.A ne jim v Evropě rozdávat sociální dávky.
Tím jim moc nepomůžeme. Pouze vych..caným jednotlivcům. A těch 1000€ v Evropě pomůže třeba jedné rodině, ale v Syrii by to pomohlo třeba 5 rodinám.
Tak pomoc lidem v nouzi je pro mě povinnost v tom se bohužel nehodneme. Když vidím nebo se dostanu k nedohode, taky se snažím pomoci, je mi to holt toto chování vlastní.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
mi5 napsal:
Tak pomoc lidem v nouzi je pro mě povinnost v tom se bohužel nehodneme. Když vidím nebo se dostanu k nedohode, taky se snažím pomoci, je mi to holt toto chování vlastní.
pomoc znamena, ze mu das k dispozici svoji manzelku a/nebo dceru?
17 cm
mi5 napsal:
Pokud by byla ohrožena zem, pak půjdu bojovat asi jako všichni. Jen se nechci dožít toho, střílet proti lidem co stojí u plotu víš.
ja mluvil o strelbe do tech, co berou ten plot zteci...
17 cm
Asi opravdu koukáš pouze na ČT24. Jinak snad nemůžeš myslet vážně cos napsal. Srovnávat zraněného z nehody s tím co se sem hrne. S těma mladýma chlapama plnýma síly s mobilem a tabletem v ruce se zaplacenou pašeráckou jízdenkou? Nechápu jak tohle někdo může sežrat. Kdyby na tom byli tak jak si myslíš požádají v Turecku na ambasádě jakéhokoli státu EU o azyl protože ten kdo utíká z války nemá na předražený lístek od pašeráků do Evropy. A hlavně by byli šťastni ,že jsou kdekoli v míru. A né že musí do Německa nebo Švédska kvůli nejštědřejší sociálce.
swat napsal:
Teď jsem toho Krause dokoukal. Co tam panebože dělal Liška???
ja uz jsem zaznamenal predtim od nej takovy divny steky...
...jestli to nejde od jeho baby...
17 cm
Asi opravdu koukáš pouze na ČT24. Jinak snad nemůžeš myslet vážně cos napsal. Srovnávat zraněného z nehody s tím co se sem hrne. S těma mladýma chlapama plnýma síly s mobilem a tabletem v ruce se zaplacenou pašeráckou jízdenkou? Nechápu jak tohle někdo může sežrat. Kdyby na tom byli tak jak si myslíš požádají v Turecku na ambasádě jakéhokoli státu EU o azyl protože ten kdo utíká z války nemá na předražený lístek od pašeráků do Evropy. A hlavně by byli šťastni ,že jsou kdekoli v míru. A né že musí do Německa nebo Švédska kvůli nejštědřejší sociálce.
vis co mne strasne sere?
ze kvuli temhle nekonecnejm diskuzim zapada pomoc tem, co to opravdu potrebuji.. Jezidum, ateistum, tem znasilnenejm jezidskejm holkam.
Misto toho tu resime naprosto zdravou invazni armadu na clunech.
17 cm
Zdenal RT napsal:
ty jses ale nablbly hova.do... dosly ti argumenty.
Jo vlastne, ty ti dosly uz davno. Zbyla jen tupa, vulgarni smrduta slunickova slupka...
Nedošly mi argumenty jen nejsem zvyklý na urážky např. (zmr.dku ,hov.ado) a podobně takže tipuji –asi Ovčáček.
Jsem poslední kdo si přeje muslimskou Evropu ale jsou civilizovanější řešení, třeba Australské.
Tohle je o prezidentu a tvrdit že Zeman je menší zlo protože je proti migraci je jako tvrdit že Pol Pot sice byl masový vrah ale na druhou stranu odstranil oční vady. (Každého kdo nosil brýle nechal zabít).
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
ze kvuli temhle nekonecnejm diskuzim zapada pomoc tem, co to opravdu potrebuji.. Jezidum, ateistum, tem znasilnenejm jezidskejm holkam.
Misto toho tu resime naprosto zdravou invazni armadu na clunech.
Dodám - které loví italské a jiné lodě ("Lékaři bez hranic") u afrických břehů...
Jsem pro pomoc potřebným, Kuba to napsal dobře.
Upravil hobr dne 29.10.2016 00:14
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Zeptám se, kdo z vás s tou verbeší přišel osobně do styku? Já mám bohaté zkušenosti, bohužel všechny negativní a proto jsem za, ty lodě vracet zpět do Afriky za pomoci třeba i Putina.
Zdenal RT napsal:
Nedošly mi argumenty jen nejsem zvyklý na urážky např. (zmr.dku ,hov.ado) a podobně takže tipuji –asi Ovčáček.
Jsem poslední kdo si přeje muslimskou Evropu ale jsou civilizovanější řešení, třeba Australské.
Tohle je o prezidentu a tvrdit že Zeman je menší zlo protože je proti migraci je jako tvrdit že Pol Pot sice byl masový vrah ale na druhou stranu odstranil oční vady. (Každého kdo nosil brýle nechal zabít).
Sorry, ale nevidis si do pusy. Precti si po sobe nejdriv co pises.
Ad. Australie:
a) JE TO OSTROV
JE TO OSTROV
c) jasne, ze kulomet az pote, co se je pokusi otocit
Srovnavat Ovara s Pol Potem je PREHNANE, sorry. Zeman jednoznacne pomaha nasi zalezitosti.. na vice frontach.
At uz je jakej je, tak vyslapava cesticku kritikum islamu.. a za to mu patri myslim VELKY dik at uz ho rad mas nebo nemas.
Tady mas cely system nevladek, ombudsmanu, levicovych radikalu, Antidiskriminacniho zakona... napumpovany penezi... ktery se opravdu NESMI rozjet tak, jak se stalo v UK nebo v Nemecku.
proste NESMI.
17 cm
hobr napsal:
Dodám - které loví italské a jiné lodě ("Lékaři bez hranic") u afrických břehů...
Jsem pro pomoc potřebným, Kuba to napsal dobře.
SPRAVNE HOBR!
akorat se bojim, ze Ripíček se bude muset brzo prestěhovat sem do Prahé na Kliniku... jsem slysel, co tam u vas delate kolaborantum s Turkama )
17 cm
swat napsal:
Zeptám se, kdo z vás s tou verbeší přišel osobně do styku? Já mám bohaté zkušenosti, bohužel všechny negativní a proto jsem za, ty lodě vracet zpět do Afriky za pomoci třeba i Putina.
JO. slusi se dodat, ze policiste, zdravotnici to od tehle sebranky schytavaji jako uplne prvni.
17 cm