Roman Jakub: no vzdy to tak nebylo za poslednich 8 let co sme koupil E09 Dakar byly vzdy super az do lonskeho roku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak já teď mám na E10 3tis.km a vidím že jde do kytek, před tím dvě sady tak 6 -7tis.
Před dovolenou dám novou zadní, snad mi 4 tis.vydrží.
Kurňa to jsou starosti, proč když něco funguje dobře, musí se to vylepšit, že je to k prdu.
Doporučuji , tedy rád bych doporučil, aby varianta E-10 DAKAR byla jak napovídá název, z nepoměkčené směsi, pro trochu delší nájezd.
Pane bože proč
Na takovou pneumatiku dvousměs nemá smysl.Ještě víc by se to prodražilo a už tak to bylo s cenou na hraně....teď už je to nad hranou,po přepočtu na km nájezd.
Jinak si myslím,že ti,co si stěžovali na předchozí směs mají pořás ten jejich "nejistej pocit",protože ta pneumatika se prostě v náklonu vlní,ale to není tím,že by klouzala,ale výškou a rozložením figur,takže se nevylepšilo nic.Plašmušky budou pořád plašmušky a pneu nebude nikdo kupovat,protože na nich hov.no najede.Zkur.vit dobrou věc na základě "zkušeností" zákazníků už začíná být trochu standard....viz GS To je zkrátka tím,že lidi nekupují to,co potřebují,ale to,co vypadá drsně...a tak si pár stížnůstkářů,po letech ježdění na touranckách,koupilo E10 a jsou si na tom nejistí...být šéfem v Mitasu,tak jim pošlu pemprsky a je klid.Ale chápu,že tak se kšeft nedělá.Musí se vyhovovat stěžující si většině a většina lidí je prostě blbých
Pro mě to byla jasná volba při cestě na balkán atd.Věděl jsem,co od toho čekat(a čekat se dalo docela hodně ),že to zvládá off i on a že mě to akorát vyjde.Teď budu muset zase zkoušet,kdo ví co? Pod 5tis za 16 dní nikdy nenajedu...to bych musel začít hrozně chlastat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak dneska jsem se ptal co se děje. Doufám, že příští týden budu moudřejší. U mně je to tak, že E-10 mi drží stejné km - vždy max. 3 tkm. Info - o víkendu jedu do Slovinska testovat E-10 v rozměru 120 a 170 pro LC
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Zdar, jsem tu sice novej a jen pročítám, ale tohle vlákno mě fakt zaujalo. Právě mi nazouvají E07 a plánuju se ženou Korsiku. Tak jsem zvědavej jestli nebudu muset cestou přezouvat.
Tak minulou sezónu jsem jezdil přední i zadní a byly v pohodě. Obě ale byly dobře zajetý, na zadní jsem teda moc nenajel. Letos jsem si přední vzal 07 a mám z toho takovej divnej pocit.
Buď jsem ji špatně nahodil, mám něco s duší, špatný ložiska, něco je s pneu nebo naopak s pneu nic není a je to jen o mým pocitu anebo je problém někde úplně jinde. Pneumatika tak nějak divně hučí (stará 07 to nedělala). Nejedná se o konstantní hučení ale o přerušovaný a je neklidná, i na rovné silnici. Beru to jako projev nějakýho problému.
Dával jsem jí 200 km na zajetí, ale už je to 500 a furt se ne a ne chytit.
Nic to ale nemění na tom, že jsem na nich minulou sezonu jezdil v dešti a žádnou klouzačku jsem nezažil.
Nahdar_Vebb napsal:
Tak minulou sezónu jsem jezdil přední i zadní a byly v pohodě. Obě ale byly dobře zajetý, na zadní jsem teda moc nenajel. Letos jsem si přední vzal 07 a mám z toho takovej divnej pocit.
Buď jsem ji špatně nahodil, mám něco s duší, špatný ložiska, něco je s pneu nebo naopak s pneu nic není a je to jen o mým pocitu anebo je problém někde úplně jinde. Pneumatika tak nějak divně hučí (stará 07 to nedělala). Nejedná se o konstantní hučení ale o přerušovaný a je neklidná, i na rovné silnici. Beru to jako projev nějakýho problému.
Nic to ale nemění na tom, že jsem na nich minulou sezonu jezdil v dešti a žádnou klouzačku jsem nezažil.
Haha, tak já nechtěl malovat nic na zeď. Spíš zmiňuju vlastní aktuální problém. 09 sedí jak přibitá. Zatím.
No ale taky to může být pocit, protože jsem na motce neseděl celou zimu a čím víc jsem kolem ní v garáži skákal, tím víc poslouchám kde je co špatně. Možná až moc.
Zítra jdu splašit novou duši a nechat ji odborně přezout, pak vyzkouším a dm vědět.
Upravil Nahdar_Vebb dne 23.06.2016 16:44
German napsal:
Zdar, jsem tu sice novej a jen pročítám, ale tohle vlákno mě fakt zaujalo. Právě mi nazouvají E07 a plánuju se ženou Korsiku. Tak jsem zvědavej jestli nebudu muset cestou přezouvat.
Buď klidný. Předek 110/80/19 10tis, Zadek 150/70/17 20tis (je to dvousměs), Zadek 130/80/17 dá 10tis
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
jsem rád,že tady po debatě o vykonstruovaných problémech máme hned dva příklady,jak to v praxi vzniká už jen zavolat do Mitasu,že 07 divně hučí a vlastně tak nějak je na nich všechno divný...asi by se měly předělat Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Me jeste napadlo proc to Mitas zacal delat i jinak, jelikoz diky E07 ktera vydrzi mrte kilometru hold nevydelavali
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ZAJÍMALI BY MĚ ZKUŠENOSTI S- E-08 v rozměrech 110/80/19 a 150/70/17
POTŘEBOVAL BYCH POKUD MOŽNO GUMY SPIŠE NA SILNICI NA V-STROM. CHTĚL BYCH VĚDĚT JAKÁ JE ZHRUBA ŽIVOTNOST PŘI NORMÁLNÍM V PODSTATĚ PŘEDPISOVÉ JÍZDĚ, V TERÉNU NEJEZDÍM. PROBLÉM JE ŽE POTŘEBUJI RYCHLOSTNÍ INDEX V. DÍKY. J.C.
Ahoj, já odjel dvě sady E 08 v tomhle rozměru na gs 12, nájezd byl 15000km, pak výměna, vzorek ještě dostatečný, ale přední guma výrazně oskákaná, projevovalo se to kmitaní řidítky ve vyšších rychlostech. Ježděno převážně po silnici, Rumunsko i Albánii daly s přehledem, včetně dlouhých dálničních přesunů ve dvou a naložený. Tlak držely v pohodě, na mokru pravda krapet nervóznější, ale jen při svižnější jízdě. Terén za sucha taky dobrý. Za mě rozhodně dobrá guma, doporučuji.
Toli se o nich kdesi vyjadřoval, že jsou srovnatelné s Touranckama.
Já je tam mám teď obuté. Přední má cca 8.000km a myslím, že bez problému ještě další 4 dá a zadní mi vydržela něco lehce přes 10.000. Já ale jezdím ve dvou a moc neklopím, takže mi střed mizí značně rychleji než kraje. Na vodě jezdím jak posranej a na suchu na stupačku bez problému.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak jsem objevil a zároveň my byly doporučeny Mitas TERRAFORCE-R
Jsou k dispozici v požadovaných rozměrech a mají rychlostní index V- 240 který potřebuji. Dík. J.C.
mitas Terra Force... neuděláš určitě chybu... mám obuto, proklatě dobrá guma hlavně za deště
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nahdar_Vebb napsal:
Já jezdil na Anakee2 a ty seděly jako přikovaný, a teď jsem obul E-07 a připadám si jako když jedu na žvejkačce. Při výraznějším zrychlení na hrubém asfaltu mam pocit jako kdybych měl přední kolo ve vzduchu. A na mokrém hladkém asfaltu je to hodně dobrodrůžo.