sadilek napsal:
Ale vyšlo jí to.Je slavná.Kam se kouknu samá Katka.My projeli o dost víc,ale standartně a za svý,ale vlákno nikoho nezajímá.To už je tak nějak samo sebou.
Tohle je bulvár a to lidi chtějí.Asi tak!Takže si naopak myslím,že ten kdo za sponzorama přijde s takovouhle jakobycestou má víc šancí než poctivej cestovatel.
...reklama dobra mozna tak pro vyrobce Postinoru....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dnes, o mesiac, o rok, o dva ked niekto začne zháňať na Slovensku alebo aj v Čechách sponzora na takýto typ cesty tak ho 99% od dverí vysmeje a otočí
elegantne spálila veľa mostov veľa ludom a ešte sa tvári že jej kritici ubližujú
krava!!
Přečetl jsem celou tuto diskuzi i diskuzi na mr.sk a krom obdivu k zápalu hickse v jeho boji se "slimáky" - který je ale OT, vidím od začátku opravdu největší problém ve ztrátě důvěryhodnosti potenciálních moto-cestovatelů vůči sponzorům...
Nemyslím, že by doteď bylo nějak snadné hledat sponzory pro takřka jakékoli aktivity a je jisté, že "výkon" bývalé slečny, nyní již paní Katariny tomu jistě nepřidá.
Mno a to, že je tady mezi námi poměrně dost lidí, kteří toho na moto procestovali výrazně víc než ona - a bez sponzorů, je jen smutný fakt.
OT: Ideálním sponzorem by byl "super.cz", Iveta by byla v ústraní a byly by splněny očekávání sponzora
Upravil Simax dne 17.08.2013 23:36
Katarina smazala to vlakno, kde jeji povedeny manzilek vyhrozoval kdekomu, z FB....
17 cm
Katarina smazala to vlakno, kde jeji povedeny manzilek vyhrozoval kdekomu, z FB....
docela humus. Poustel se tam do lidi, co nebyli stejne "slunickovy", nechutne... :blijici smajlik:
jj... husty. nemate nekdo screeny? ja nebyl na velkem pc..
17 cm
Tady máš začátek http://imageshack.../uddn.jpg/ pak se to prý ještě slušně rozjelo. Zkus pohledat na m.cz nebo motoride.sk tam má taky spoustu "fanoušků"
docela humus. Poustel se tam do lidi, co nebyli stejne "slunickovy", nechutne... :blijici smajlik:
jj... husty. nemate nekdo screeny? ja nebyl na velkem pc..
to smazany ne. Tady je neco ze dneska. Ale tam se az tolik nedeje. Timhle postem se jiste zaradim mezi zastupy lidi s cernou dusi
Skoda, zkraje jsem ji celkem fandil...
naštěstí nemám FB abych ty všechny s.račky mohl číst.. nicméně teď už ani nevěřím, že byla na moto v Asii.. Prostě si půjčila skůtr od nějakého domorodce aby se na něm mohla vyfotit a jela busem dál.. Jan ksem napsal..: nejtrapnější a nejubožejší akce na motorce o které jsem kdy slyšel..
Upravil jezek dne 18.08.2013 11:34
Mě by jen zajímalo jak to celý dopadne. Vidím několik scénářů
1) do ČSR se už nikdy nevrátí
2) vrátí se za hodně dlouho až se na ní zapomene
3) nebo nás ještě čeká překvapení ať už jakékoliv
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Ešče může otěhotnět ... To už by ale bylo pomalu na film ..
TOLI napsal:
Ešče může otěhotnět ... To už by ale bylo pomalu na film ..
v rychlosti. tim zacina ten pruser.
dle sharii dite patri fotrovi.
17 cm
Nedočetli jste se někde, kolik z těch 5548 km z celkových cca 13800 km ujela Katarína po ose a kolik jinými dopravními prostředky (kamion, motovlak, loď...)?
Scarabeus napsal:
Tady máš začátek http://imageshack.../uddn.jpg/ pak se to prý ještě slušně rozjelo. Zkus pohledat na m.cz nebo motoride.sk tam má taky spoustu "fanoušků"
dik! sice neni vse rozbalene, ale DOBRY!
17 cm
Ivan napsal:
Raptor - to je cca půlka najetých km? Nebo kilometry, které na stránkách uvádí, jsou jen ty ujeté na motorce?
podle mne to ma dohromady i vcetne tech našukaných.
17 cm
...mno, zda se, ze bych mel odvolat, co jsem naridil a naridit, co jsem odvolal... sypu si popel na hlavu podruhe a naposled - tentokrat, ze jsem vymenkul a predcasne se omluvil. Clovek ma verit svym instinktum a zustat konzistentni.