NO a nbeo z Liberce zajet na klasickou enduroskolu za Milanem je to i pro uplny LAMY
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
BURE napsal:
Zdravim vsechny GSare!
Tak i ja jsem se po letech stravenych v sedle CS rozhodl povysit na GS. Kazdopadne je pro me enduro zatim velka neznama. A tak bych se chtel zeptat, jestli se neplanuje na jaro 2015 nejaka dalsi Enduroskola pro lamy jako jsem ja? NEbavi me s motorkou mlatit porad o zem, i kdyz je na to stavena. Rad bych se i nejakou jizdu udrzel v sedle... :-D
Za odpoved predem dekuji!
BURE
Jestli léta jezdíš na motorce,pak sedneš na jinou a mlátíš s sebou o zem,tak to nespraví enduroškola.To si zajdi na ORL,protože máš asi něco se středním uchem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jestli léta jezdíš na motorce,pak sedneš na jinou a mlátíš s sebou o zem,tak to nespraví enduroškola.To si zajdi na ORL,protože máš asi něco se středním uchem
Hahaha, jezdit po asfaltu na lepivych Dunlopkach se Scarverem a nebo mit pod sebou nacipovany 1150GSo na spuntech, to je trochu jina kava. To da nejspis rozum, ze? Muzu se metodou wozembouchu promleskat do enduro dokonalosti. Ale tahle cesta mi prijde zbytecne trnita a je mi i lito masiny. O mych koncetinach nemluve...
Upravil BURE dne 18.09.2014 09:03
Pokud si dobre pamatuju bylo to 3000 minuly rok...
Muzu jen doporucit. Samozrejme pokud jsi levy, tak te to nesrovna, ale urcite pomuze. Ja jsem ji tam polozil asi stokrat a rekl bych ze to stalo za to. Milan je trpelivy instruktor a mel pochopeni i pro nas co jsme meli moto relativne cerstvou a byli nepolibeni terenem. Jen pozor, je to navykove, jakmile jednou zkusis mimo silnice tak budes uz jen hledat jak uniknout asfaltu...
radovant napsal:
Pokud si dobre pamatuju bylo to 3000 minuly rok...
Muzu jen doporucit. Samozrejme pokud jsi levy, tak te to nesrovna, ale urcite pomuze. Ja jsem ji tam polozil asi stokrat a rekl bych ze to stalo za to. Milan je trpelivy instruktor a mel pochopeni i pro nas co jsme meli moto relativne cerstvou a byli nepolibeni terenem. Jen pozor, je to navykove, jakmile jednou zkusis mimo silnice tak budes uz jen hledat jak uniknout asfaltu...
Nerekl bych, ze jsem uplne levej, spis nezkusenej. A myslim si, ze je pro instruktora jednodussi naucit neco uplneho novacka, nez nekoho, kdo uz neco umi, ale blbe... :-D
Proto jsem si koupil GSo, abych mohl jezdit i mimo asfalt. Na CSku jsem si pred mesicem dal par sotolinek v Poblalti a uz je koupeny GSo... ;-)
3000, to mi prijde jako rozumny peniz za vikendovy kurs. Na jare jdu do toho!!! (y)
BURE napsal:
Zdravim vsechny GSare!
Tak i ja jsem se po letech stravenych v sedle CS rozhodl povysit na GS. Kazdopadne je pro me enduro zatim velka neznama. A tak bych se chtel zeptat, jestli se neplanuje na jaro 2015 nejaka dalsi Enduroskola pro lamy jako jsem ja? NEbavi me s motorkou mlatit porad o zem, i kdyz je na to stavena. Rad bych se i nejakou jizdu udrzel v sedle... :-D
Za odpoved predem dekuji!
BURE
S tím si dovolím silně souhlasit. Nebo jezdí s 1150 trial po šutrech, pak bych pády pochopil...
Koukam, ze majitelum GS zavazi domu Tesco k snidani instantni, ovesnou, vtipnou kasi? Nastesti se tu najdou i taci, co nejsou mistri sveta amoleta a dovedou totalnimu zacatecnikovi na spuntech poradit... Dokazu pochopit, ze vetsina z Vas po nasednuti na GS okamzite zacala jezdit jak Marc Coma. Ovsem ja asi jeste parkrat spadnu, nez prijdu na to, jak se ten werk ridi...
Upravil BURE dne 18.09.2014 12:39
To já třeba jo, kdybych teď jel Dakar, Coma by zaplakal ...
Ber to s rezervou, ale rozdíl mezi chlupatou a normální není markantní, pokud jsi nenazul C2 ... Chlupatý kola jsou primárně stejně udělaný na silnici, neb při prvním bahně se třeba 10 zalepí ... a máš tak jako tak slick. Albánii (kamenité stezky), šotoliny ve Francii jde projet i na 08. To že se válíš ... kde je příčina nevím, ale pokud jsi jezdil, tak mi neříkej že jsi takový dřevo že neudržíš při rozumný rychlosti motorku na polní cestě. Pak se nesmíš divit že to i mě (ano jsem **** ) přišlo vtipný ..
Se špuntama jezdím jen proto, protože to prostě dobře vypadá
Ja se spis valim se spuntama po silnici. predchozi majitel tam dal nejaky motokrosovy kramy. Musi to dolu jinak se zabiju... Ale stejne bych nejakou Enduroskolu rad absolvoval. koupit si GSo se spuntama z nikoho enduraka neudela. A jezdit na GSu jen po asfaltu na hladkych dunlopkach je trochu pozerstvi, no ne? Tak kdyz enduro tak at se prasi za kocarem...
BURE - nebo se ozvi až budeš pojízdnej, sice nejsem instruktor a nedělám enduroškolu, ale pár začátečníků s náma pojezdit bylo, něco jsem schopnej poradit, trasy na liberecku mám najetý a třeba v létě jsem učil jezdit na enduru holku která začínala a koncem srpna s náma už jela docela náročný úseky.
Mé rady a ukázky co a jak určitě nebudou tak promakaný jako u kluků na enduroškole, ale bude tě to stát jen benzín co projedeš a když budeš spokojenej tak mi můžeš při obědě zaplatit pívo
Čau, Tom
BURE napsal:
Ja se spis valim se spuntama po silnici. predchozi majitel tam dal nejaky motokrosovy kramy. Musi to dolu jinak se zabiju... Ale stejne bych nejakou Enduroskolu rad absolvoval. koupit si GSo se spuntama z nikoho enduraka neudela. A jezdit na GSu jen po asfaltu na hladkych dunlopkach je trochu pozerstvi, no ne? Tak kdyz enduro tak at se prasi za kocarem...
A já bych ty "motokrosový krámy (typuju na MEFO a Stonemastery ) ani nesundaval, a radši opatrně najížděl první kilometry a učil se tu holku číst ... Taková pěkná 1150 s 21" kolem, novými tlumiči s trochu chlupatýma gumama dokáže na asfaltu zezačátku vyděsit, ale když se s ní vyjede na šotolinu, tak se to s 19" na silničních gumách nedá srovnávat, jakou to přinese jistotu do ovládání. Záleží na prioritě, jezdit na asfaltu v klidu a užít so šotky, nebo lítat na asfaltu a padat na šotolině. Přeju hodně štěstí a radosti s novou kočkou.)
Wer später bremst, fährt länger schnell.
A jezdit na GSu jen po asfaltu na hladkych dunlopkach je trochu pozerstvi, no ne?
Nekde jsem cetl ze 96% GS neuvidi nic jineho nez asfalt... Takze ano, GS je vpodstate pozerstvi, dalo by se jet i na jine motorce. Na druhou stranu ona je prost epohodlna, pozice je supr a je to proste klasika. Treba mi se libi prave ta moznost ze na ni dojedes do rumunska, tam pojezdis po setoline, trochu brecce a pak si to prdis domu na te same masine.
TomElefant750 napsal:
BURE - nebo se ozvi až budeš pojízdnej, sice nejsem instruktor a nedělám enduroškolu, ale pár začátečníků s náma pojezdit bylo, něco jsem schopnej poradit, trasy na liberecku mám najetý a třeba v létě jsem učil jezdit na enduru holku která začínala a koncem srpna s náma už jela docela náročný úseky.
Mé rady a ukázky co a jak určitě nebudou tak promakaný jako u kluků na enduroškole, ale bude tě to stát jen benzín co projedeš a když budeš spokojenej tak mi můžeš při obědě zaplatit pívo
Čau, Tom
A já bych ty "motokrosový krámy (typuju na MEFO a Stonemastery ) ani nesundaval, a radši opatrně najížděl první kilometry a učil se tu holku číst ... Taková pěkná 1150 s 21" kolem, novými tlumiči s trochu chlupatýma gumama dokáže na asfaltu zezačátku vyděsit, ale když se s ní vyjede na šotolinu, tak se to s 19" na silničních gumách nedá srovnávat, jakou to přinese jistotu do ovládání. Záleží na prioritě, jezdit na asfaltu v klidu a užít so šotky, nebo lítat na asfaltu a padat na šotolině. Přeju hodně štěstí a radosti s novou kočkou.)
Ty netipujes, Ty to vis na 100%!
Jestli to vypadalo, ze jsem myl byvalemu majiteli hlavu, tak to se omlouvam! Ba naopak, musim mu tu vyseknout ohromne diky, ze mi vysel maximalne vstric a byl strasne fer! Osobne kdyby mi nekdo privezl ze zkusebni jizdy masinu zabalenou v drnech, tak ho asi zabiju! Konkretne tahle 1150 je naprosto vymazlenej stroj, ale tyhle gumy nejsou na zacatek pro cloveka, kterej celej zivot lita na Sportmaxech. Musi dolu, jinak se zabiju. Na zacatek bych to videl na E07. Sotoliny jsem zvladnul i na nahaci s vyse zminenyma sprckama.
Ale nerad bych z takovy kocicky udelal hned prvni sezonu vrak. Tak se pidim po nekom, kdo me na tom nauci aspon trochu jezdit...
radovant napsal:
Nekde jsem cetl ze 96% GS neuvidi nic jineho nez asfalt...
To jsou statistiky delane v Reichu nebo Rakousku. U nas bych to videl nejhur na 50na50
Tak to fakt ne
Jinak zkus si to hodit do jinýho vlákna, přece jenom tohle je o srazu na Radarce (ač už proběhlém). Jo a jestli nechceš padat tak E-07 nekupuj. Zkus Continental TKC, Metzeler Karoo (3 nebo T) nebo Mitas E-10, ty drží i na silnici a v suchým terénu to docela jde.