Vetrniku,konečně kolo ????
Jinak jsem byl tento týden a stále jsem v Bad Goisernu a dnes Salzkammergut trophy a paráda. Trochu zachcalo,ale teplota ideaaal a ty kola tady.....
www.jantruhlar.cz
Jinak teď jsem byl minulý týden chodit v Broumovských stěnách a když jsme šel (druhý den jsem si tam byl i zaběhat) po trati MTB Trilogy, tak před každým, kdo to dojel smekám....fakt masakr...
YouTube Video "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak gratuluji, ted´budeš k nedostižení. Jsi mě nažhavil s tou artroskopii, jak rychle se hojí. U mě stále i na kole hlavně druhý den bolesti a to jsem už absolvoval plazmové a vitaminové injekce. Takže jsem se vrátil k rybaření, mám ted´ kvůli odstavení kola na to vice času. Pořídil jsem si aspoň na pruty nové Shimana. Už se těšín na prodloužený víkend do Luhačovic na trofejní kapry a candáty.
Upravil rop dne 11.07.2016 17:41
https://www.zonerama.com/rop1
Byli jsem tam dva roky jezdit a trať sudet je záživná. To je opravdu masakr. Já si dal včera Kopřivnický drtič, 120 v dešti a 9°C. Už nikdy. Nevím proč to dělám, s novým kolem, sedlo- prdel poznala středověk, zadní pružení začalo vydávat takové zvuky že jsem ho raději zamkl, a geniální nápad vedení lanek v rámu- zadřely se mi lanka přesmykače a přehazovačky.....ale pořád lepší než loni, to mi odešly obě brzdy.
Chlapci asi to tu nepatří .
Kdyby měl někdo zájem prodávám své kolo .
Prodám Horské kolo GHOST RT LECTOR TEAM 2010 Carbon 26" ..
Momentálně po výměně rozety, řetězu, zadních brzdových destiček.
Kolo je kompletně na výbavě Shimano XT ,
Vidlice Rock Shox Reba race POP lock 100mm
Zadní tlumič FOX Rp23 100mm
Karbonový rám absolutně bez chyby 19" L
Pláště Geax Saguaro 26x2,0
Sedlo Selle Italia
Původní cena 72 000Kč
Cena 26 000 po repasi zadního tlumiče 24 000 bez repase . Vytekla olejova náplň tlačena dusikem .
Důvod přechod na 29"
Zdar cyklisté shanim nějaké bazarové kolo pro sebe na takovou nějakou turistiku žádné závody a samo sebou že co nejlevněji nejlépe za emanovu cenu myslim že dnes bude každé lepší než můj historický olpran .Představu bych měl odpružená uzamykatelné vidle kotoučové brzdy . Předem děkuji za rady a doporučení .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
pánové, dámy tedy taky, kolovlákno rozeběhnuté, tak kdyby někdo uvažoval o dobrém kole, je zde nabídka:
Specialized Stumpjumper HT Comp Carbon WC 29, velikost "L", modelový rok 2016, černá matná, cca 1,5 roku ještě v záruce, celoživotní záruka na rám, koupené ve Specialized Concept store v Liberci, pravidelně udržované, bez závad, původní cena "holého" kola 75tis + doplňky za cca 10tis Kč, aktuální nabídka/představa 55tis Kč, důvod prodeje - přechod na vyšší model
pokud bude potřeba, další info/foto dodám
díky, Honza
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
pavelgsxrv napsal:
Zdar cyklisté shanim nějaké bazarové kolo pro sebe na takovou nějakou turistiku žádné závody a samo sebou že co nejlevněji nejlépe za emanovu cenu myslim že dnes bude každé lepší než můj historický olpran .Představu bych měl odpružená uzamykatelné vidle kotoučové brzdy . Předem děkuji za rady a doporučení .
...někde ve starší části jsem psal o mém starém 26" kole, které jsem letos předělal na zimáka (blatníky, blikačka), ale ve finále ani jednou na něm nebyl, protože bylo teplo a sucho, tak jsem jezdil Canyona...
Tak je k dispozici...visí v garáži...
A jakou bys měl představu o ceně za to tvé staré kolo jestli by se vešlo do mého rozpočtu . Diky
Tak kdyby někdo takhle náhodou věděl o nějakém kole za rozumné peníze . Jo a nemám to na závody ale na rekreační ježdění .
Myslel jsem že ta 29komanie už přechází. Teď pojede 29 vpředu a 27 vzadu ...:-)))
Někteří výrobci to chápou jako já a netvrdím že správně. Do ,,L" 27 a od ,,L" 29.
Nechápu ženskou 160 cm na 29, u chlapa 190cm tomu rozumím. Ale je to věc každého soudruha.
Nazdar, nazdar, prosím Vás, poradíte dámské horské kolo na rekreační ježdění do 10 tis.? Máte to někdo omrknuté, vůbec tomu nerozumím, ale nechám si poradit.
kanecek napsal:
Nazdar, nazdar, prosím Vás, poradíte dámské horské kolo na rekreační ježdění do 10 tis.? Máte to někdo omrknuté, vůbec tomu nerozumím, ale nechám si poradit.
Díky
Tohle by nemuselo být špatné http://www.motoin...125-r.htmlLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz