...jeste byste nad moji sexy figurou honili.. dob.ytci ...
...tyhle triky zname...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
[quote]Vemsu napsal:
A to vždy, když uvěříš nějakým politicky korektním výplodům ...Jak už jsem psala, čím méně argumentů, tím více křiku... Víš je to určitě o pohledu na věc, na tom se snad shodneme, ale ten můj má vědecký základ a ten Tvůj jsou jen vytržené ala studie z mnohem složitějšího konceptu.
JAMA a Mayo Clinic "politicky korektni vyplody"?
Stezuji si, kdyz ti tu rikam hlupaku, ale ty mi kritizujes moje zdroje ABYS JE HNED POTE SAMA SDILELA?
Jses opila?
Narážela jsem na tvé ctrl+c a ctrl+v ohledně cholesterolu v každém případě pokud stojíš o dalších 120 zdrojů, ze kt. čerpám viz PM.
Gorilí jídelníček je výrazně obohacen o složku z hmyzí říše, termity a mravence, no já raději volím tataráček...
A opilá teď už jsem, je to bezva se sem tam opít ;-)
Tvůj vzorek není naopak mladší 4 let, to má být průkazné?
jarrii napsal:
Zalozte si nejaky vlakno, kde po sobe budete stekat nebo se na to vykaslete.
nechali jsme se unést, je fajn mít oponenta, který s Tebou neleží na sedačce a nezabředneš do hovadin, s cizím se člověk vybije steně, ale ten večer se pak ubírá mnohem lepším směrem. Díky Hixi
byl tu dotaz na chleba s máslem a medem k snídani. Je to moudřejší volba než nízkotučný jogurt s muesli. Ta anglická je ještě krapet moudřejší, ale bez bílého toastu..
Vemsu napsal:
Narážela jsem na tvé ctrl+c a ctrl+v ohledně cholesterolu v každém případě pokud stojíš o dalších 120 zdrojů, ze kt. čerpám viz PM.
ukaz mi jasnou a platnou studii vcetne citace z respektovaneho zdroje, ktera potvrzuje TVUJ NESMYSLNEJ PIND, ze hladina cholesterolu nema vliv na prevalenci kardiovaskularnich onemocneni.
(neexistuje, protoze to je jenom v tve hlave).
Gorilí jídelníček je výrazně obohacen o složku z hmyzí říše, termity a mravence, no já raději volím tataráček...
ano. u goril je to asi promile jejich jidelnicku.
mila hloupeno, ty si to totiz pletes se simpanzema/bonobo.. kde to je pokud vim okolo 5ti procent.
jak rikam, znalosti mas mizerny, zadnou studii jsi nepredlozila.
preju ti, abys mela i jiny schopnosti a prednosti, kdyz ti to premejsleni tolik nejde
17 cm
Vemsu napsal:
byl tu dotaz na chleba s máslem a medem k snídani. Je to moudřejší volba než nízkotučný jogurt s muesli. Ta anglická je ještě krapet moudřejší, ale bez bílého toastu..
neposlouchej ji, keca zase blbosti. je dogmaticky zasekla na par nesmyslech.
chleba s maslem a medem nema zadny proteiny (narozdil od jogurtu s musli), coz neni idealni. Ale ani vylozene spatny.
jinak anglicka snidane muze bejt treba tohle:
17 cm
bez ohledu na obsah by ses měl především slečně omluvit za formu jakou vůči ní vystupuješ. dyš tak rád cituješ, tak koukni taky semhttp://www.bmwgs....p?cat_id=8říkám si hurikán
ano, je nemoralni (a nebezpecne) rikat lidem, ze vysoka hladina cholesterolu pro ne NEpredstavuje riziko a jeste to podkladat pseudovedeckymi plky.
A to je presne to, co Hanicka pisnicka aka Vemsu tady predvadi.
Upravil hicks dne 05.02.2017 11:26
17 cm
To:Hicks.jsi obycejny ubozak s nejakym komplexem.To ze ma nekdo jiny nazor je vec kazdeho,ale kvuli tomu nemas nejmensi pravo nekoho urazet.
Nejhorší smrt je z vyděšení
kenny napsal:
To:Hicks.jsi obycejny ubozak s nejakym komplexem.To ze ma nekdo jiny nazor je vec kazdeho,ale kvuli tomu nemas nejmensi pravo nekoho urazet.
ja nevim, jestli by ses se svoji inteligenci mel plest do takovyhle slozitych diskuzi
Nazor je uplne o nicem, pokud ho nemas cim podlozit. To plati dvojnasob, pokud ho ventilujes verejne. "Nazor" je stejne beznej, jako dira do pr...
Pokud kecam naproste blbosti jako ta holka tak musim pocitat s tim, ze budu za blba. Nepredpokladam ale, ze bys zrovna ty tohle pochopil. Dost mozna jses z podobnyho testa jako ona.. s tim ja ale nic neudelam Takove sis to zaridil sam.
Upravil hicks dne 05.02.2017 11:37
17 cm
kenny napsal:
ja nevim, jestli by ses se svoji inteligenci mel plest do takovyhle slozitych diskuzi
Nazor je uplne o nicem, pokud ho nemas cim podlozit. To plati dvojnasob, pokud ho ventilujes verejne. "Nazor" je stejne beznej, jako dira do pr...
Pokud kecam naproste blbosti jako ta holka tak musim pocitat s tim, ze budu za blba. Nepredpokladam ale, ze bys zrovna ty tohle pochopil. Dost mozna jses z podobnyho testa jako ona.. s tim ja ale nic neudelam Takove sis to zaridil sam.
Mozna nejsem tak intelingentni a mozna vami probirane veci nerozumim,ale kazdopadne ty jsi svoji inteligenci dokazal vyse uvedenou reakci na muj prispevek.
Nejhorší smrt je z vyděšení
hicks napsal:
ano, je nemoralni (a nebezpecne) rikat lidem, ze vysoka hladina cholesterolu pro ne NEpredstavuje riziko a jeste to podkladat pseudovedeckymi plky.
A to je presne to, co Hanicka pisnicka aka Vemsu tady predvadi.
Marnost, nemluvím o obsahu ale formě
říkám si hurikán
kenny napsal:
Mozna nejsem tak intelingentni a mozna vami probirane veci nerozumim,ale kazdopadne ty jsi svoji inteligenci dokazal vyse uvedenou reakci na muj prispevek.
ty jsi jen dokazal, ze je ti blizsi holka sirici vylozene a potencialne nebezpecne lzi mistnim spekounum (a ze jich je) nez Hix, co ji s tim poslal tam, kam patri.
Z toho si nic nedelej, takovejch chlapu je... rika se tomu povrchnost.
OK, mozna jsem pouzil mistama moc drsnej slovnik, ale to co dela Hanicka pisnicka je podle mne nemoralni a spatne.
Navic, ona to neprezentuje jako sve NAZORY, ale FAKTA.
17 cm
vorel napsal:
Marnost, nemluvím o obsahu ale formě
ale to je presne ono. A proto jsi volil Khárla
pro mne je primarni a zasadni obsah, pro tebe dopis, ve kterym je to zabaleny. Jak se tomu rika uz jsem tu psal...
17 cm
Ńo nevím, ale napsat o někom že je s odpuštěním pit omec jde i slušnou formou.
A mýliti se je lidské. Pak už záleží na každém jak si špatný náhled na věc přebere a jaké si z toho vezme za ponaučení.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
At'je to jak je to, ten kdo chce tak může vyzkoušet.
Pro ty, co nejedí pravidelně:
já bych zkusila začít jíst s železnou pravidelností bez velkých obměn v jídelníčku, tohle je samo o sobě změna a je podle mě dost myslet na pravidelné jídlo a bylo by toho zbytečně moc ještě se změnamy v ostatních návycích. Takže pokud se vyloženě necpeš dorty a neproléváš se slazenými nápoji od rána do večera a je v tom jídle trochu od všeho tak by to mělo přinést výsledky.
Pro ty, co jedí pravidelně je jasné, že je potřeba vychytat jídelníček.
Zbavit se cukru je víc než známá věc a nebude snad nikým zpochybněna :-)
Ve zdravém těle probíhají procesy tak jak mají a nejsme předurčeni k tomu být obézní pozor ale ani vychrtlí... Opravdu stojím za názorem, který není z mé hlavy, ale vším co jsem si o tom zjistila tak se s ním stotožńuji a to je tato výživová pyramida a nezmýlila jsem se, ovoce je top pyramidy, mělo by být vážně považováno spíše za dezert než za smysluplnou svačinu... Mléko myšleno v té nejvyšší kvalitě a hlavně výrobky z takového mléka. Vejce pokud možno od slepic z volného chovu, maso a vnitřnosti pokud možno od místního farmáře nebo nějakého věrohodného z okolí. Rychlená drůbež a maso od krav, které nikdy neviděli pastvu není, to co bych chtěla požívat, mělo by pocházet od štastných zvířat.
Co se týče pitného režimu, doporučuji se vykašlat na slazené nápoje včetně džusů a moštů. Zkuste podmáslí, syrovátku, filtrovanou kohoutkovou s citronem nebo limetou, masokostní vývar, když pivo tak nepasterované, když víno tak fajn, nejsme roboti...
Tolik ode mě, kdo chce, může to zkusit, věřím, že to pomůže nejen ubrat na váze pokud je to potřeba, ale přispěje to výrazně i zdraví...
ovoce
pečivo, prílohy(rýže, brambory,luštěniny)
zelenina i čerstvá i nakládaná resp. kvašená mléčným kvašením
máslo, vejce, mléko plnotučné, vnitřnosti, maso, ryby a mořské potvory
no vidis... tohle je tvuj snad prvni post, co ma hlavu a patu a nesermujes tam zbytecne studiema
Akorat ad sacharidy.. pozor na prehnany omezovani zvlast u tech, co maji napr. narocny zamestnani, nebo sportujou atd.
17 cm