Ivan napsal:
Pavlys, to je až krajní řešení. Do té doby musíme dělat vše, co je v našich legálních silách a o čem píše glock.
Já to nemyslel jako hysterickej výkřik magora, myslím to zcela věcně.
Zcela souhlasím, že musíme dělat vše, co je v našich legálních silách a o čem píše glock.
Jenomže.........vůbec nevěřím, že to k něčemu bude, takže přijímám....jak to říct?........vlastní opatření.
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Ivan napsal:
Pavlys, to je až krajní řešení. Do té doby musíme dělat vše, co je v našich legálních silách a o čem píše glock.
Já to nemyslel jako hysterickej výkřik magora, myslím to zcela věcně.
Zcela souhlasím, že musíme dělat vše, co je v našich legálních silách a o čem píše glock.
Jenomže.........vůbec nevěřím, že to k něčemu bude, takže přijímám....jak to říct?........vlastní opatření.
Ideálne je o "opatreniach" verejne nehovoriť. Na druhej strane, potom ti aj tak môžu skočiť na hrb .
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 - tak jistě, taky myslím, že je lépe někdy mlčet, na druhou stranu, je to každého věc a koneckonců, i Gunlex na svých stránkách asi před půl rokem veřejně vyzýval k občanské neposlušnosti. Když jsem jim poslal dotaz, co tím myslí a zda je situace tak vážná, dostal jsem odpověď začínající slovy "Ještě nic nezakopávejte"...:-).
Ivan napsal:
glock7 - tak jistě, taky myslím, že je lépe někdy mlčet, na druhou stranu, je to každého věc a koneckonců, i Gunlex na svých stránkách asi před půl rokem veřejně vyzýval k občanské neposlušnosti. Když jsem jim poslal dotaz, co tím myslí a zda je situace tak vážná, dostal jsem odpověď začínající slovy "Ještě nic nezakopávejte"...:-).
Na to se dá říct leda - ÁMEN
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Tušil by jste někdo tady k jaké zbrani by mohl patřit tento závěr? Je na něm vyraženo evidenční číslo XR 11495, což by mohlo znamenat že je to něco vojenského. Děkuju!
svozil-petr přiložený následující obrázek:
čau místní znalci..
pokukuju po první pistoli..povolení mám a horký kandidát je Glock 17. Ale teď jsem narazil na novinku od CZ a to P10c.. co si o tom myslíte? vím zatim toho na internetu o ní moc není tak váhám jestli se vyplatí čekat než bude dostupná nebo prostě koupit osvědčeného Glocka 17 ..?
[quote]kubas napsal:
........... CZ a to P10c...........váhám jestli se vyplatí čekat než bude dostupná nebo prostě koupit osvědčeného Glocka 17 ..?
Není ke GS devět málo?
[quote]kubas napsal:
........... CZ a to P10c...........váhám jestli se vyplatí čekat než bude dostupná nebo prostě koupit osvědčeného Glocka 17 ..?
Není ke GS devět málo?
Pavlys napsal:
[quote]kubas napsal:
Není ke GS devět málo?
pro začátek snad ne.. Aspoň budu moct pořádně trénovat..
per aspera ad astra
Pavlys napsal:
[quote]kubas napsal:
Není ke GS devět málo?
pro začátek snad ne.. Aspoň budu moct pořádně trénovat..
Jako že lacinější náboje? Přebíjená 45. za 5.- .........................................
Vikec napsal:
Jojo,jak chce kdo bojovat s nepřítelem,když si nevybojuje ni domácí bitvu. To je jako když si malej kluk schovává pionýra u kamoša ve stodole,protože by ho s nim doma fotr vyrazil z baráku:-) Nebo když chlapovi ženská dovolí jen skutra a velkou mašinu si parkuje v práci,nebo po kamarádech,na tajnačku... Šílená představa...
Podle mě je nejlepší prevence to,když to není pro nikoho tabu a vzácná věc. Když si s tym každej člen rodiny semotamo práskne,případně synátor asistuje při rozborce/čištění/sborce,tak to pro něho bude známá věc a ví,že si vystřelí pod dozorem,tak nemá důvod si je na tajnačku brat...
Mluvíš mi z duše. Dcera má 20 let,a má hezkých pár stovek odstřílených jak z Tavora, brokovnice, tak z .45 a pětiletý prcek mi standardně asistuje při čištění útočné pušky. Samozřejmě, že mám trezor, ale je to o výchově, tohle je prostě "taťky" a na to se nesahá, pokud taťka nedovolí. Tak to máme aspoň u nás doma... Táta byl myslivec, běžně jsem si vzal brokové náboje a dělal si z nich autíčka. Ale nikdy mě nenapadlo vzít pušku, která tehdy byla normálně volně ložená ve skříni
Přesně tak chlapci, do kamene vytesat!!!!!
Tohle je to podstatné, potom teprve můžeme vést několikadenní litanie o trezorech
Jeden mě velmi blízký člověk to měl stejné, měl autoritu jako prase a měl poslušné děti, nic mu nebylo platné ani to že vytahoval uzávěr, mladší brácha měl 6-7let to dal dohromady a s druhým bratrem několikrát nabili a vybili než přišel výstřel. Nikdy před ani po si toho už nevšimli. Prostě děti jsou děti.
Pak znám příhodu kdy si zhrzený tenager, v emoční chvilce vypučil kozlici svého otce a šel postrašit nápadníka svojí milé, která ho opustila.
Obě příhody mají společné špatné zabezpečení zbraní.
Upravil mahomaho dne 30.11.2016 21:12
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Vodpráskl ho, ****a????????,
Nechal ji?
Vida..................