No a aby bylo všem jasné, že to není mikrobus ani dodávka, ale VAN a protože je to stříkačka a dělali jsme to my, přibyla i taková naše obchodní značka...:-).
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Vikec - díky, tak asi závěs, ale kolejnici si neodpustím, možná ani nebudu vrtat, ale přilepím ji oboustrankou.
Dnes pár "originálních" drobností, díky zdejšímu členu Markovi, třeba tady...
Pokud nepotřebuješ využívat kabinu(otočný sedadla atd.) tak je závěs za kabinou jasná volba,už jen třeba kvuli zimnímu popojetí "někam kousek" kdy trvá dost dlouho,než se celej prostor ovlaží a když se použije vhodná textilie,tak to zatáhneš a v kabině máš hnedka teplo.
Vikec - sedadlo spolujezdce bude otočné, ale přesto myslím, že závěs je ideální volba. V zimě jezdit nebudeme a to auto má dost účinné topení.
Dnes jsem si udělal krátkou vyjížďku do HK, v kempu na Stříbrňáku jsem měl rande s majitelem té amatérské přestavby dodávky Peugeot (proběhlo to tu někde výš). Před výsledkem hluboce smekám, snad jedinou připomínku bych měl k zavěšení postelí, to mi přišlo o něco víc amatérské než zbytek, který je dokonalý. Pán to chtěl nechat udělat v několika profesionálních firmách, ale žádná nebyla ochotna to udělat přesně podle jeho požadavků, tak si to udělal sám a výsledek je úžasný!
Panove dnes jsem se opravdu zamiloval. Sedl jsem si do Unimoga 5000 v plne polni. Obuto na velkych kolech, automat, 160kw, velk klima, najeto 12tkm. To jsem nemel delat
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Panove dnes jsem se opravdu zamiloval. Sedl jsem si do Unimoga 5000 v plne polni. Obuto na velkych kolech, automat, 160kw, velk klima, najeto 12tkm. To jsem nemel delat
Remus511 napsal:
A co nějaké fotky?
To nechces Bylo mi trapny se u toho fotit Hele ale masakr kara..prodam vsechno co mam abych ji mel
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
A co nějaké fotky?
To nechces Bylo mi trapny se u toho fotit Hele ale masakr kara..prodam vsechno co mam abych ji mel
To se Ti nedivím, věřím, že Unimog může být láska na první pohled a na celý život... Taky bych rád viděl fotku, klidně bez Tebe...
Remus511 napsal:
A co nějaké fotky?
že by ?? ....... ja teda 3 deti, takze koukam po te dvojkabine, ale je to fakt mazel no ....
Remus511 napsal:
A co nějaké fotky?
Mě nešlo o Tebe ale o to auto... a to trapný není...
Už hotové s nástavbou nebo jen podvozek?
Remus511 napsal:
A co nějaké fotky?
že by ?? ....... ja teda 3 deti, takze koukam po te dvojkabine, ale je to fakt mazel no ....
Dvojkabině bych také dal přednost. Je propojená s obytným prostorem?
Ivan napsal:
Dvojkabině bych také dal přednost. Je propojená s obytným prostorem?
...u většiny takových aut průlezné max. "rukávem", aby se nástavba mohla hýbat a kroutit nezávisle na kabině...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Slo pouze o podvozek. Je to jednokabina tri mista, ale do nastavby neni problem dat mista k sezeni. Ta dvoukabina ti vezme strasne moc mista pro nastavbu.
Takze dam dve deti dopredu k sobe a pani bude varit vzadu
Fotku bohuzel nemam..
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:....... ale do nastavby neni problem dat mista k sezeni.....
...není úplně snadné to homologovat...musí to mít pásy, atd....
Sezení v nástavbě na místech proti směru jízdy může být bez bezpečnostních pásů a proto s tím není problém.
Ostatně koupit homologovanou dvousedačku pro obytky nebo jen konstruci s 2mi bezpečnostími pásy taky není drahé...
Takže sezení v nástevbě je ok...
Já si nechal Tatru natypovat na 4 místa v kabině a děti budou sedět na tunelu, v odpružených sedačkách...Grammer ze zemědělských strojů, mají zdvih 10cm a jsou vzduchové, ale mají vlastní kompresor takže stačí 24v...
progranit přiložený následující obrázek:
Dnes jsem nalepil poslední doplněk, taková třešnička na dortu. S tímhle kompasem jsem létal klem roku 1993, když se na výrobní lince rodila Důra. Často mne bezpečně dovedl do cíle a doufám, že v tom bude pokračovat. I když - doba pokročila a tak mu společnost dělá navigace Becker, která mi zatím přijde dokonalá.
Dneska na mě vykouklo tohle a to by mě osobně moc stačilo :-)
http://auto.bazos.cz/inzerat/59283243/PRODAM-MERCEDES-G-W460-4X4-EXPEDICNI-SPECIAL-PUCH.php