Paráda...tak hojas v něděli...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
prezi skoro jo je to o křižovatku dřive první svetelná doprava je odbočka na dálnici BRNO doleva směr Dolní zahrady hned za odbočkou na levé i pravé straně jsou atobazary a za tím levym je pumpa tak tam ta co jsi našel je dost malá mohli by jsme tam zavazet.
Upravil komaiz dne 19.09.2009 14:18
prezi skoro - jo je to o křižovatku dřive první svetelná doprava je odbočka na dálnici BRNO doleva směr Dolní zahrady hned za odbočkou na levé i pravé straně jsou atobazary a za tím levym je pumpa tak tam ta co jsi našel je dost malá mohli by jsme tam zavazet.[/quote]
Nazdárek kucíí moravskýýý mám konečně volnou neděli tak se taky hlásím a stavím se do řady zájemců tak v kolik a kde do Kroměříža to mám tak 2,5 hodky cesty tak jestli by jste mohli to místo srazu rozseknout. Ta pumpa sedí? GPS mám a Kroměříž trochu znám
to všichni: ...to bylo furt ticho po pěšině a najednou tolik účastníků zájezdu
...přidat se může samozřejmě kdokoli (tipuji, že přijede i někdo kdo sem nakukuje zcela inkognito)
...sraz v Kroměříži v 10:30 viz. výše (kdo jede ze směru od NJ a chce se přidat tak sraz v 9:00 na Shelce - viz. ještěvýše)
tak to mám porychtovaný,seštelovaný,svezl sem se stím 200 m tak to snad dojede do kroměříže a nebude ztoho někde chcát olej,8 hodin údržby,takže jedu maksimálně jen po vlhké silnici
už se těším,Jako pojeď klidně,to zvládneš,nic ekstrémníhojak znám klukymůžem se sejít na přerovské u slovnaftu v 9,30,doma mě nenajdeš,bydlím už jinde
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz