staci trochu kritickeho mysleni:
- TV Šalingrad ? uz to by mi stacilo
- tajenych 150 mrtvych na ockovani ? jasne, v informacni dobe kdy se neutaji ani to jestli jdes do prace v trenkach nebo slipech ti tady pribuzny 150-ti mrtvejch nikde ani nepinou ...
- za webem stoji firma vlastnena 29-ti letou holkou s obratem 2M ...
staci trochu kritickeho mysleni:
- TV Šalingrad ? uz to by mi stacilo
- tajenych 150 mrtvych na ockovani ? jasne, v informacni dobe kdy se neutaji ani to jestli jdes do prace v trenkach nebo slipech ti tady pribuzny 150-ti mrtvejch nikde ani nepinou ...
- za webem stoji firma vlastnena 29-ti letou holkou s obratem 2M ...
za me shrnuto - naprostej blabol
Máš pravdu předsedo! YouTube to dokonce už i smazal, dobře udělali!
Upravil Fojtik Design dne 26.03.2021 11:23
xylem napsal:
jojo, ale malicko brat s rezervou, oba maji nejakou historii a oba dooost ega, ale podobnych figurek s dlouhymi prsty jako je Aaron je po praze pravda vic ...
je to zajimave povidani, ale na nektere tvrzeni je dobry pouzivat kriticke mysleni
jsou veci, ktery Aaronovi odpustit fakt nemuzu. Tolerovat Aarona je podobne, jako tolerovat vietnamce, co holemi umlacuje psy a pak je vari.
To prase fakt chodi ke kravam a podrezava je bez omraceni. Mne osobne se (napul) chlubil, ze nainstaloval na CZ jatka na tohle box, kde se krava otoci vzhuru nohama.
Ze je Aaron jinak OK je fajn, ale pro mne je mimo dobro.
On se sice prezentuje jako hi-tech moderni hosik, co jezdi v Lambu...ale ty svoje starozakonni S.H.I.T.Y. praktikuje dal.
Rika se tomu "nalestena bida".
Já bych ještě doplnil, že on ten Aaron Günsberger je velmi zajimavá postavička. JIŘÍ X. DOLEŽAL se ho pokusil konfrontovat a zde je výsledek: https://www.forum...motorkari/
Takže určitě je potřeba ho brát s velkou rezervou.
Chlastání je mi to asi jedno. Dělám si co chci bez ohledu na vládu a názory pomahačů, chráničů a státních přisíračů. S rouškou v obchodě nemám problém a to je asi maximum, co jsem za 1,25roku boje s covidem udělal a jsem ochotný udělat.
Ale vadí mě, že konspirační teorie o Covid pasech se pomalu překlápí do praxe https://www.novin...e-40357300 , že mě vyfaxovali z Baumaxu, když jsem si chtěl koupit kus hoblovanýho prkýnka, protože nejsem ičař, že jsem si rok nezahrál squash a nevzal děti do bazénu si zaplavat. Že dětem prakticky zakázali vzdělání a zájmové aktivity. Že nás politici zadlužili a teď se nás budou snažit stáhnout z kůže na daních. A vše kvůli týdenní rýmičce. Kudla to se těch 5% ohrožených nedokáže ochránit samo (třeba v obchodech a hromadce s naší pomocí)???? Blil bych z této situace a zvažuju, zda v této žumpě mám ještě zůstávat nebo prodat dům a odjet někam , kde je svět ještě v pořádku nebo nevládne tato lidská předpos*ranost, s výhledem na ještě větší lejna po volbách.....
Upravil Hrabe_X dne 17.04.2021 10:05
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
čistě filozoficky, kde je z tohohle pohledu svět v pořádku ?
aby tam bylo zároveň i bezpečno, s možností vzdělání, zdravotnictní na úrovni a tak vůbec "evropsky" pohodlno ?
Hrabe_X napsal:
... Blil bych z této situace a zvažuju, zda v této žumpě mám ještě zůstávat nebo prodat dům a odjet někam , kde je svět ještě v pořádku nebo nevládne tato lidská předpos*ranost, s výhledem na ještě větší lejna po volbách.....
... presne takovyhle tvrdaci, jsou jedinou sanci pro nasi ekonomiku. Nejenze nikdy nikam neodjedou (ok v lete do chorvat, to se nepocita) a budou tu porad platit nehorazny dane dane (i kdyz jinde ve svete se dane uz davno neplati), ale jejich kazdovecerni hospodska retoricka cviceni na tema "odjel bych jen ted musim ... ", "jestli zvolej zemana posedmy, tak uz fakt jo!", spolehlive zvysi, tolik potrebnou, spotrebu piva a levnych destilatu v zaostalych oblastech a tudiz male hospody, herny a nalevny znovu oziji. #haleluja bratre
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON
Hrabě - tak týdenní rýmička jo. No nevím co jsi o tom 19 slyšel, ale já ti můžu díky vlastní zkušenosti napsat - více než týden 38-39 horečka, oboustranný zápal plic (měsíc doma a nemůžeš nic protože jsi slabý, hned se zadýcháš a kašleš), takže jsem musel pár dní na kyslík. První noc v nemocnici vedle mě ležící pacient odešel nadobro. Po návratu z nemocnice a jen asi 4-5 nocí nemohl usnout, měl depku jako prase, čož jsem v životě nikdy nezažil. Po celou dobu mi nechutnalo mi jídlo a pití. To se spaním se postupně zlepšovalo takže cca po 3 týdnech se mi daří v pohodě usnout. Nechutenství a depka mě také přešla. A dověděl jsem se že lidé tyto a ještě i jiné stavy mají a mnohem déle než já. Roušku jsem nosil, chodil jen do práce a dle potřeby nakoupit a nevím kde jsem to chytil.
Prodej barák a odstěhuj se do buše a doufej že 19 nedostaneš v těžké podobě cestou. Tam už ti ani pán bůh nepomůže. Takže jdi do ...... s týdenní rýmičkou.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Současné "evropsky pohodlno" mě nikdy nebavilo a tak se mě ani nikdy netýkalo. Nedělám v neziskovce. Kvůli několika rýmičkám zastavit svět, ekonomiku a vlastně celej život je cesta do pekel. Taky to několik lidí co znám (znal jsem) zabilo, ale ani jeden nebyl 100% v pohodě před covidem. Politický opatření, které se dějou, nefungujou, jen omezujou život a vytváří iluzi, že politici s něčím bojují a přitom jen omezují naše práva. Stejně to přes nás projde tam a zpátky a někteří to nezvládnou. Ano je to smutné a nezlehčuju to. Ale mrtvejch bude mnohem víc kvůli omezení diagnostiky a léčby vážnějších chorob. To ale už nikoho nebere. Kašílek má větší P.R. Když čtu ty reakce, můžu jenom říct že "zbuznělá je tato doba".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Kudla to se těch 5% ohrožených nedokáže ochránit samo (třeba v obchodech a hromadce s naší pomocí)????
ja myslim, ze to uplne nechapes. Kovidík neni rigidni...je to dynamicke. Bojujes proti evoluci. Navic zatim si rozhodne nejsme jisti trvalymi nasledky i pri mirnem prubehu.
staci lusknout prstama a mas tu mutaci, ktera ti muze snadno zpusobit opravdu vazne postizeni.. nejake neurodegenerativni zmeny, poskozeni srdce, ledvin. Muze se projevit po mesicich, letech, desetiletich.
Covid je sice asi spis beckovej protihrac, ale i toho neni vubec rozumne podcenovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Kudla to se těch 5% ohrožených nedokáže ochránit samo (třeba v obchodech a hromadce s naší pomocí)????
ja myslim, ze to uplne nechapes. Kovidík neni rigidni...je to dynamicke. Bojujes proti evoluci. Navic zatim si rozhodne nejsme jisti trvalymi nasledky i pri mirnem prubehu.
staci lusknout prstama a mas tu mutaci, ktera ti muze snadno zpusobit opravdu vazne postizeni.. nejake neurodegenerativni zmeny, poskozeni srdce, ledvin. Muze se projevit po mesicich, letech, desetiletich.
Covid je sice asi spis beckovej protihrac, ale i toho neni vubec rozumne podcenovat.
namietka ctihodnosť, špekulácia.
live fast, die young be wild, have fun
Hrabe_X napsal:
https://pubmed.nc.../33532785/
It was estimated that 80% (95% CI 65-92) of the patients that were infected with SARS-CoV-2 developed one or more long-term symptoms. The five most common symptoms were fatigue (58%), headache (44%), attention disorder (27%), hair loss (25%), and dyspnea (24%).
Upravil Jaro81 dne 18.04.2021 12:44
https://pubmed.nc.../33532785/
It was estimated that 80% (95% CI 65-92) of the patients that were infected with SARS-CoV-2 developed one or more long-term symptoms. The five most common symptoms were fatigue (58%), headache (44%), attention disorder (27%), hair loss (25%), and dyspnea (24%).
dik, mame podobne oblibene zdroje
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2