Díky, to jsem neměl na mysli - Jedná se mi o nízkou skříňku (kufřík) místo sedačky spolujezdce na ježdění v lehkém terénu, abych tam měl základní výbavu. Rozměry asi 300x 320x 120mm. Uchycení místo sedačky, na zamknutí.
Upravil hobr dne 17.06.2013 20:31
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Furt mi to hulilo na kufry,tak nebylo jine cesty nez to "odklonit" ( posledni dobou oblibene slovo ) Funguje to a pres sklopeny bocnice drzaku kufru to stejnak nejde videt
milanosor přiložený následující obrázek:
[191.57Kb]
Upravil milanosor dne 20.06.2013 08:11
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Furt mi to hulilo na kufry,tak nebylo jine cesty nez to "odklonit" ( posledni dobou oblibene slovo ) Funguje to a pres sklopeny bocnice drzaku kufru to stejnak nejde videt
se tim změnil i zvuk nebo ne ?
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
tu je moj posledny vymysel. pojde tam naradie ktore je v skrinke na top boxe. aby bolo stale na moto a nebolo tak vysoko a zbytocne nezatazovalo topbox.
tu pasku si nevsimajte. to bolo len na skusobnu jazdu lebo este nemam urobene istenie toho viecka.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[95.01Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Taky něco přidám
edit- tak až z domova z pc, z mobilu to tam nedostanu :-D pardon :-D
Upravil firefly dne 11.07.2013 10:15
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
xNOKIAx napsal:
tu je moj posledny vymysel. pojde tam naradie ktore je v skrinke na top boxe. aby bolo stale na moto a nebolo tak vysoko a zbytocne nezatazovalo topbox.
tu pasku si nevsimajte. to bolo len na skusobnu jazdu lebo este nemam urobene istenie toho viecka.
Zkoušel jsi, jestli do toho nenarazí kardan při propružení ?
tak jak jsem slíbil, kryt před světlo a plotna pro kufr, zítra by měl dorazit...
PS: na plotnu jsem se vzadu pověsil tj. 85kg, takže by to držet mělo
firefly přiložený následující obrázek:
ak sa ti nahodou začnu vypalovat žiarovky tak to plexi daj dolu. mam skusenosti že to neni dobre.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
xNOKIAx napsal:
Zkoušel jsi, jestli do toho nenarazí kardan při propružení ?
spodna cast valca je asi 15cm od odvzdusnovacej skrutky na strmeni. myslim ze to by malo stacit.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza