Priznám se, že nuly na mé registrační značce jsou pravé jenom dvě, pro větší charisma fotky a zlepšení celkového dojmu byly ty zbylé dvě naklonovány
Jinak jsem zaměstnán ve zcela nestátním sektoru
mao napsal:
Priznám se, že nuly na mé registrační značce jsou pravé jenom dvě, pro větší charisma fotky a zlepšení celkového dojmu byly ty zbylé dvě naklonovány
Jinak jsem zaměstnán ve zcela nestátním sektoru
vypadá to dobře,hezký číslo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
pekna pekna
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nóóó, to jsi teda přesvědčil tátu moc dobře. Další nádhernej klasik na českejch cestách i necestách. Už se těším, až je někde potkám! Gratulace!
P.S. Za kolik byla? Jestli to není tajemství...
Tajemstvi to neni.Asi 82000+prihlaseni.Takze asi 86000.Je to dost,ale je to fakt zachovalej kousek.Z Nemecka jsem si ji vyzvedl pri pracovni ceste.Zajel jsem si asi 150km.Takze pohoda,naklady na dopravu max.500kc.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já myslím, že to není moc. Za tyhle peníze žádný slušný velký cestovní enduro nekoupíš. A když, tak to bude unavenej japonec, do kterýho vysypeš ranec za servis a drahý díly. Na tuhle motorku seženeš celkem lacino všechno a opravíš si to sám doma. Určitě dobrá volba!
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Tom_P:fakt pekna,mozna je to lepsi varianta si ji takhle dodelat nez kupovat ADV,chces to mit jako komlet upravu TT co? Ta modra je podle me nejhezci a desierto je mnam
No ještě vyměním padáky SW motech za TT (kolidujou mi úchyty na horní padáky s xenonama od TT), koupím xenony, a drátěná kola, teď zrovna přemejšlím, jestli by se mi líbily černý ráfky z ADV nebo stříbrný ráfky obyč GS
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No hele z praktickyho hlediska bych osobne bral ty stribrny,ja mam na 1150 ADV lakovany a na zadku mam ten lak proste podrapanej,neco od sutru neco kdyz mas defekt v terenu a montpakama se s tim peres....stribrny se asi daj jednoduse prelestit a budu jak novy,lakovany leda prelakovat a na to se muzu vykaslat ale to jen muj pohled na vec...
Tak z praktickýho hlediska to beru taky tak nicméně mě se asi víc líběj ty černý ....... docela by se na tu modrou hodily ....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Je to krasavec Já na té mé menší sestřičce dvanáctikila udělal taky nějaký úpravky,
tak až ju někde pěkně vyfotím,tak to sem taky hodím
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tak já taky přidám fotku Ericha a poslední fotka by se mohla pojmenovat : "AŽ BUDU JEDNOU VELKEJ,TAKY SI TAKOVÝ KOUPIM"
Ten klučík mi udělal radost
Kubrt přiložený následující obrázek:
[105.14Kb]
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.