Tak když má v těchto dnech Hanzelka ty narozeniny...
Dělá adept písemnou zkoušku na fízla a pak to s ním komisař vyhodnocuje: "No tak- já myslím- v zásadě to máte dobře, je tu jen několik nepřesností: Hlavní postavou husitského hnutí nebyl Husák, ale Hus. Neupálili ho v Kostelci ale v Kostnici. A nedal ho upálit Hanzelka, ale Zikmund."
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
[35.12Kb]
Upravil Pivos dne 18.04.2019 09:36
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak to jsem úplně v klidu. Léčiva mám na několik let a nebo možná vesnic a parvidelně užívám preventivní dávky každý víkend. :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
1-2 pivka denně jsou naopak zdraví prospěšné, tak si doporučenou dávku vždy v sobotu naordinuju na další týden dopředu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přijde chlap v devět ráno do krámu a povídá prodavačce za pultem: "Jeden rum prosím". Prodavačka na to: A 65 ti už bylo?!?"
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kvalitní obutí je základ trakce, sjedeš a přezuješ! A ten výfuk, myslím, že tohle je to pravé řešení do toho Tyrolska, kde se řeší v jiném vlákně hlučnost motocyklu. Začnou se montovat bi-exhausty. Vjedeš na kontrolované silnice, páčkou přehodíš na tichý chod, který splňuje místní direktivu!
YouTube Video
Upravil vvalosek dne 11.06.2020 10:54
Neexistuje špatné počasí!