17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...a taky jeste k*rev 12, k*rev 29 a do psi pi*i
Upravil Kubrt dne 26.08.2020 08:42
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[48.5Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[15.21Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
žádná novinka
Medik přiložený následující obrázek:
[57.48Kb]
Američtí vědci zjistili, že muži s knírem jsou atraktivnější než ženy s knírem.
* Blíží se doba, kdy přežije ten, kdo má brambory, ne ten, kdo má Ferrrari.
* Když máš jedno dítě, jsi rodič, když máš dvě, jsi sudí a když máš tři a víc dětí, jsi ministr spravedlnosti.
* Víte jaký je rozdíl mezi Pražákem a Vietnamcem? Vietnamec mluví česky a je pracovitý.
* Mám takový pocit, že za pár dní nám počet pozitivně testovaných překročí počet obyvatel ČR.
* Chtěl jsem s Tebou bojovat rozumem, ale vidím, že nejsi ozbrojený.
* Konečně vzrůšo. Na citrony půjdeme do obchodu v noci od 1 do 5 h.
* Dneska jsem přemluvil manželku, že si budeme hrát na doktora. Souhlasila a dala mi termín na červen.
* Ještě 14x nikam večer nepůjdeme a jsou Vánoce.
* Dejte pozor na roušky, žerou lidi. Teď jsem jednu viděl na zemi a člověk nikde.
* Pane doktore, co mám napsat jako příčinu smrti. Napište Covid-19. Ale on má 40 bodných ran? Tak napište Covid-19 a nečekané komplikace.
* V noci mě ve tři ráno probudila, že se chce milovat. Povídám, ty bláho, koho já ti teď ve tři ráno budu shánět?
* Proč nám Němci nevnucují jejich plat a jejich důchody tak, jako nám vnucují „jejich uprchlíky“? Nevíte to náhodou někdo?
* Koukám se na sebe do zrcadla, jaká jsem přitažlivá a krásná. Jako by mi bylo zase 20 let. V každém případě tohle víno si ještě koupím.
* Můj ex mě chtěl ztrapnit před svými kamarády. Řekl o mě, že jsem špatná v posteli. No, měli jste vidět ten jeho výraz, když s ním ani jeden nesouhlasil.
* Miláčku jsem tlustá? Zlatíčko, ty nejsi tlustá, jsi prostě připravená na zimu.
* Mám otázku. Od pondělka ještě platí občanské průkazy nebo už jen certifikáty z testů?
* Doktor: Tyhle prášky budete brát 3x denně. Angličan: Thanks. Němec: Danke. Francouz: Merci. Čech: A může se na to chlastat?
* Já: Začínám s 4N dietou? Kamarádka: A to je jaká? Já: Nenakoupíš – nemáš – nesežereš – neutratíš.
* Práce na zahradě je ten nejlepší relax. Samozřejmě taky záleží na tom, koho zrovna zakopáváš.
* Maminko, mohl bych dneska jít s kamarády ven? Jaroslave, je Ti 32 let, Ty by ses hlavně neměl už vracet.
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň