Kubrt napsal:
Hele,Zetore,koukej vychladnout,ty honipírku Nejdřív jí koštnu já,pak teprve možná Ty... Jenže slečna se do mě zamiluje Ty zase vostrouháš mrkev
Prý nemá ráda kriminální typy (čti. pokérovaný)...
Radši si lehni do peřin a ohrnuj...ohrnuj...
ženský ve skrytu duše chtěj kriminálníky... Jsme totiž MUŽI činu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no este mas co dohanetkdys kerky tak vsude neee at to stoji za to Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
no este mas co dohanetkdys kerky tak vsude neee at to stoji za to
Na ksi.cht si nikdy kérku nedám... na zbytek těla mile rád. Jen musim přišetřit
Upravil Kubrt dne 25.02.2012 13:56
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no este mas co dohanetkdys kerky tak vsude neee at to stoji za to
Na ksi.cht si nikdy kérku nedám... na zbytek těla mile rád. Jen musim přišetřit
si udelej kerku sam rozbehni se nahej po asfaltu jakoby zakopni no a po brise zabrzdi no a jak budes mit dodreny telo tak to rychle polij ingoustem a nech zaschnout garantuju ti ze takovou kerku nebude mit nikdo jinej na svete a ty budes original muzes tvrdit ze to je abstrakce za nehorazny penize a budes za bohano a za tuhle radu nic nechcu kdystak mi nekdy koupis skopek
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Říkal sem si že tu v sobotu dopol. nikdo nebude o jak sem se mýlil
Moc bych chtěl vidět výraz Emilovi kámošky až přijede na sraz a tam se na ní vrhne banda nadrženejch motorkářů
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Vážení, dobře se tu s váma povídá i pije... ale musím jednou za čas mezi lid. Jdu do obecní hospody (pivo 15, velkej panák 15 myslím)... Tak beru dvěsta a dneska už mě nečekejte, protože nenajdu čudl kterým se zapíná PC
ja vím tichá voda břehy mele to se mi na ní líbí jemná na pití ale pak zjistíš že jsi v kosmu ani nevíš jak
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko