Ku*va Zetore, ze se nestydis! Takovej neknuba a prijde k takovy sbirce jak slepej k houslim...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Jelikoz prispivam v nekolika diskuznich forech a uz pomalu ztracim prehled, kde jsem co kecl, zalozil jsem blog Bureho LEATHERMANi. Zatim tam toho moc neni, ale casem to bude pribejvat... Tak kdyby mel nekdo na ty moje pindy cas a naladu, muze se kouknout. Upozornuju pripadne ctenare, ze se jedna jen a pouze o me osobni zkusenosti a nazory, ktere se nemusi shodovat s temi vasimi.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
zetor napsal:
Možná se zeptám blbě, ale můžu mít při cestování letadlem v kufru nůž, respektive Leathermana?
Jako na palubě, jo?
Jasně woe... sice tam nesmíš mít ani pití v neoriginálním a nerozbaleném balení, ale messer si vzít můžeš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vole, není kufr, jako kufr Některej se vejde i nad sedadlo. Jestli to jde do zavazadlového prostoru, tak by to neměl být problém.
A kam letíš letadlem vole? Nemáš snad motorku?
Přeprava následujících předmětů a látek nebezpečné povahy je v jakýchkoliv zavazadlech zakázána:
•aktovky či kufříky s poplašným zařízením,
•výbušniny a ohňostrojné látky včetně zábavné pyrotechniky,
•hořlaviny (zápalky, zapalovače, mazací látky, alkohol – přeprava 5 litrů alkoholických nápojů s obsahem alkoholu od 25 do 70 % v maloobchodním balení na 1 cestujícího je povolena),
•stlačené plyny (hořlavé, nehořlavé nebo jedovaté),
•žíraviny a látky způsobující korozi (kyseliny, zásady, peroxidy),
•toxické a dráždivé látky,
•radioaktivní materiál,
•magnetické materiály,
•rtuť,
•akumulátory nebo baterie s kapalným elektrolytem,
•infekční materiály,
•suchý led o hmotnosti vyšší než 2,5 kg.
Uvedené předměty a látky mohou být letecky přepravovány pouze jako cargo zásilka za zvláštních přepravních podmínek. ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Mr GS napsal:
vole, není kufr, jako kufr Některej se vejde i nad sedadlo. Jestli to jde do zavazadlového prostoru, tak by to neměl být problém.
Mr GS napsal:
Do Turecka letíme...no nerad bych o nůž přišel.
Pro jistotu si vemu ten, kterej mám víc krát...
Ty vole, to je fakt ostuda... do Turecka letadlem... kdyby to bylo aspoň na Kanáry, tak to pochopím
Moc pěkné, Zetore. Bílá cerakota je super! Stále přemýšlím, z čeho je čepel, normální CX ji má ze 154CM a je to na ní napsáno. Tahle má zvláštní úpravu, ale je skvělá!! Tohle jsou moji Skelouši...
Ivan přiložený následující obrázek:
Me se zda Ivane ze mas s tema kudlama poskozeny mozek...nic si z teho ale nedelej, moja soudruzka rika ze mam poskozeny mozek s motorkama
Kupredu spatki ni krok...
Ivan napsal:
Všem Leathermaním fandům přeji krásný advent...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2