vevis napsal:
Můj doktor je ze Sírie a podle mne šikovnej a pohodovej chlap!
- a videl jsi uz jeho manzelku? (je zahalena?)
- chodi do mesity?
- rozumis tomu, co si o tobe pripadne tvoji zene rika s kamarady?
s timhle vopatrne.. leckdo z nich zacina fest islamovat az ve vyssim veku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vorel napsal:
předpokládám že to nehodláš zajišťovat jen od klávesnice a že ses už přihlásil do aktivních záloh. za to bych si tě vážně vážil.
Tobe je burt do toho co delam nebo nedelam, kazdopadne abys takhle mel narok vubec mluvit, jses pocitam clenem nejakych ozbrojenych brigad proti Milosovi?
Nebo taky jen kecas u klavesnice a radis ostatnim, co by meli nebo nemeli delat...
17 cm
Keksíku, co děláš konkrétního proti islamizaci naší země? Teda kromě urážení všech kdo nesouhlasí s tvým guru Miloušem (kterému je uplně u pr.dele nějaký islám, pouze v tom vidí dobrou příležitost jak se sám zviditelnit).
A jenom pro tvoji informaci, nejsu levičák.
vorel napsal:
předpokládám že to nehodláš zajišťovat jen od klávesnice a že ses už přihlásil do aktivních záloh. za to bych si tě vážně vážil.
Tobe je burt do toho co delam nebo nedelam, kazdopadne abys takhle mel narok vubec mluvit, jses pocitam clenem nejakych ozbrojenych brigad proti Milosovi?
Nebo taky jen kecas u klavesnice a radis ostatnim, co by meli nebo nemeli delat...
Zdenal RT napsal:
Hele ty rozumbrado, řekni mi kolik imigrantu česko má. Chodilo přes nás tisíce migrantu měsíčně, žádný plot tu nevidím a kolik jich tu zůstalo?
Ten tvůj "menší zlo "nemá vliv ani na to kolik toho v noci pustí jeho prostata.Vliv má leda tak na tebe a tobě podobné bojovníky od počitače.
Jestli je chceš střílet tak nevím co tu čumíš na monitor. Už máš být dávno někde v Bulharsku nebo v Itálii.
Tak imigrantu ma CR aktualne tusim 5%.
Ano, probehlo tu par desitek tisic Bosnaku.. ale trochu v jine dobe a hlavne z jineho kulturniho okruhu, nez jsou musloarabove ci muslopakoši.
Zdaleka ne vsichni byli muslimove.
Ad. strileni - nepodsouvej mi to, co jsem nerekl, dobro.erku. Mluvim o legalni ochrane hranice i za pouziti kulometu, pokud by to neslo po dobrem.
Hicksi ta tvoje demagogie mě baví .Proč když řekneš A neřekneš i B ??? To už je tak podobný protože se to nehodí do krámu. 5% imigrantů máme ale všechno jsou to Slováci ,Ukrajinci a Vietnamci a ano někteří z nich jsou nelegálové.
Další věc- ekonomický imigranti ze severní afriky: Pokud u nás nějakýho najdeš tak bych se divil- ti zůstanou ve francii ,ta si to jako jejich bývalí kolonizátor vyžere.
Nicméně mě stále nejvíc sejří že se řeší důsledky a neřeší se příčiny. Furt se řeší co s imigrantama místo toho jak uklidnit situaci v jejich domovině.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
toli napsal:
Hicksi ta tvoje demagogie mě baví .Proč když řekneš A neřekneš i B ??? To už je tak podobný protože se to nehodí do krámu. 5% imigrantů máme ale všechno jsou to Slováci ,Ukrajinci a Vietnamci a ano někteří z nich jsou nelegálové.
Další věc- ekonomický imigranti ze severní afriky: Pokud u nás nějakýho najdeš tak bych se divil- ti zůstanou ve francii ,ta si to jako jejich bývalí kolonizátor vyžere.
jses naprosto a tragicky mimo.
Pro Sudance, Pakose je Toli s nekolika BMW motocykly neuveritelne bohata zalezitost.
Je nekolik hlavnich duvodu, proc nekonci u nas:
- plno z nich nas vubec nezna
- NEMAJI tu kam jit (to se postupne meni -- velky POZOR na to)
- slozity jazyk
- boji se Haišmana
- rekli si mezi sebou, ze jsme tu vuci muslam nepratelstvi
- nekteri vedi, ze jsme jedna z nejateistictejsich zemi na svete
IMHO se to neda izolovat na jeden problem.. a je velmi hloupe a nezodpovedne si myslet, ze nemuzeme byt cilem migracni vlny.
Nicméně mě stále nejvíc sejří že se řeší důsledky a neřeší se příčiny. Furt se řeší co s imigrantama místo toho jak uklidnit situaci v jejich domovině.
chces po kulturnich relativistech, aby resili problem muslima v jeho domovine?
To je ale naivni...
17 cm
Prapříčina dnešní masové migrace je USA. Dokud neodstranili Kadáfího v Lybii, byl relativní klid. Sýrie - Assad držel v zemi pevně "otěže", vzbouřenci za podpory Ameriky vyvolali občanskou válku. Na straně Assada jsou Rusové, kteří také chtějí něco trhnout.Tak můžu pokračovat - Irák, Afganistán - Rusové tam dostali "na frak", tak tam pro změnu vtrhli Amíci. Je to boj o nadvládu nad světem, ovládnutí přírodních zdrojů. Co takhle Saudská Arábie? Největší "kamarádi" USA. Jeden z nejhorších režimů na Středním východě.....
Všechno špinavá politika.
PS. Proč nejsou "ekonomičtí" migranti u nás? Protože tak štědré dávky by nedostali a oni to dobře vědí....
Upravil hobr dne 29.10.2016 21:20
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
PS. Proč nejsou "ekonomičtí" migranti u nás? Protože tak štědré dávky by nedostali a oni to dobře vědí....
hele fakt to neni jedinej duvod...
mmch - za poslednich 100 let se populace Syrie ZDESETINASOBILA.
Pocet lidi ctverecni kilometr se blizi Ceske Republice.
Jenom my tam nemame poust... Stredni vychod je sud s prachem. Teda nejen stredni vychod.
nakonec Assad by tu sunnitskou sebranku taky naveky neudrzel...
17 cm
Zdenal RT> presne tak, my jim tu demokracii a pravdu s laskou do tech dutych hlav natluceme treba palici. A pokud ne, posleme je do Ruska nebo do Severni Korei. Kocab na hrad!
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
hobr napsal:
hele fakt to neni jedinej duvod...
mmch - za poslednich 100 let se populace Syrie ZDESETINASOBILA.
Pocet lidi ctverecni kilometr se blizi Ceske Republice.
Jenom my tam nemame poust... Stredni vychod je sud s prachem. Teda nejen stredni vychod.
nakonec Assad by tu sunnitskou sebranku taky naveky neudrzel...
Bohužel s tím prachem máš pravdu, tam se to mlít bude pěkně dlouho a ještě hůř než teď.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Bill je.. epický
Upravil hicks dne 31.10.2016 13:39
17 cm
přesně, fakta, fakta, ne pocity a emoce, názory.
Termín plíživá šarija.... ukázalo se, že muslimové vložili mnoho peněz do kampaně Hitlarry Clinton... jsem zvědavý na prezidentské volby v US, snad ti amíci nejsou tak tupé.
JirkaHK> obavam se, ze at tupe su nebo nesu, ze to na vysledek voleb v USA nebude mit zadny vliv.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
přesně, fakta, fakta, ne pocity a emoce, názory.
Termín plíživá šarija.... ukázalo se, že muslimové vložili mnoho peněz do kampaně Hitlarry Clinton... jsem zvědavý na prezidentské volby v US, snad ti amíci nejsou tak tupé.
hele ja si moc na tyhle slavny lidi nepotrpim.. ale byl jsem s Billem na obede v par lidech ... Bill je slusnej, vtipnej.. NORMALNI... a z Tenesee
17 cm
Ten blb na hradě snad trpí stařeckou demencí a ty jeho dva pohůnkové jsou taky slušní exoti.Nevim,to je snad už deb.ilita za hranicí trestné činnosti.
Upravil Biker755 dne 15.06.2018 10:56
Dum spiro,spero.