Ivan napsal:
Raptor - to je cca půlka najetých km? Nebo kilometry, které na stránkách uvádí, jsou jen ty ujeté na motorce?
ivane netusim a popravde nemam cas ani chut riesit jej cisla na jej strankach
akurat viem ze zo slovenska az do talianska ju v dodavke aj s motorkou zadarika zobrali chalani zo Styxu
.. vtedy sa to vo mne zacalo vlastne lamat, cely rok na ma K.V. kricala z kazdych motodveri, z kazdej motostranky ale hovorim si robi tieto cviky lebo zhana peniaze a sponzorov - ok nutne zlo akceptujem. A nakoniec odstartovala strasne potichu a v dodavke... lebo jej asi bolo zima
alebo cesta na jar cez civilizovanu vyasfaltovanu europu smerom na juh bola na nu asi prilis adventure..
Upravil raptor dne 20.08.2013 13:51
live fast, die young be wild, have fun
ale ked tak teraz pozeram na jej stranku a hodil som si to este pre istotu cez google maps tak do tych 5500 km zrejme zaratala aj cestu v dodavke
popitchi..
inak podla poslednych info je uz zasa naspat v alexandrii tak neviem ci si tam zaratala aj cestu spat alebo ako
jeden anglicky básnik a spisovateľ to vystihol úplne trefne
Wiliam Shakespeare - Veľa kriku pre nič.
a potom ešte jeden Čech žijúci na Slovensku v Prešove má na to dobrý výraz - vodoprdení
Upravil raptor dne 20.08.2013 13:46
live fast, die young be wild, have fun
Ja se jen divim, ze ji nekdo jeste vubec pomaha......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
husty! tohle by si mel fakt precist KAZDY. Vcetne mistnich slunickaru jako napr. Ivan
Upravil hicks dne 27.08.2013 09:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já ty věci čtu a někdy i se zájmem. Ale ve svém věku, zkušenostech atd. si už mohu dovolit vlastní názor, vybírat přátele, nedělat tolik kompromisů atd. Sluníčkářem nejsem a mají možnost to poznat všichni bez rozdílu barvy nebo náboženství, kteří sáhnou na mne, mé blízké, majetek nebo práva. Je mi přes 50 a tenhle způsob myšlení a modely chování se mi osvědčily, jsem spokojený, vyrovnaný, obklopený přáteli, kterých si vážím a kteří si váží mne, nikoho jsem neokradl, jsem tolerantní a očekávám to i od druhých, ne opravdu nemám důvod můj způsob myšlení měnit...:-). Já za deset let asi nebudu mít k svému dnešnímu chování příliš výhrad. Ale mnozí, mladší a paradoxně možná i s vyšším IQ, si za dest let dost možná řeknou - "tehdy jsem se choval jako ****". No a tím vrátím k tématu vlákna - třeba si to řekne i Karatína...:-):-)
mam odscrollovat nazpet k tomu hajeni islamu?
17 cm
husty! tohle by si mel fakt precist KAZDY. Vcetne mistnich slunickaru jako napr. Ivan
Tak jsem si to povinně přečetl a dost dobře napsaný
je to GENIALNI!
17 cm
.. profesor Konvicka je prirodovedec, kam v podstate spada i matematika a jeji teorie chaosu, algoritmicke systemy, fraktaly, vektory... ...tudiz narozdil od ruznych pseudo-filozofu, socialnich inzenyru, politologu a jinych podobnych zbytecnych lidi evidetne umi problem definovat, parametrizovat a posleze i simulovat / pripadne odhadnout dalsi vyvoj...
... ted to navic vypada, ze misto toho, abychom si dali kavicku a v klidu sledovali jak v Syrii jedni musulmani mydli ty druhe, tak se USA, Britanie, Francie spolu s EU spolecne posrali v kine a vlitnou pomahat tem horsim....
... no k.u.r.w.a jestli tohle neni sebevrazda euroatlanticke civilizace v primem prenosu, tak uz tedy nevim. Deti zacnu jeste ucit i rusky (k AJ a Nj), on se nam ten Putin za humny muze brzy hodit......
Upravil Bubak dne 27.08.2013 15:18
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
kaca napsal:
Rus nikdy nikomu nepomohl, to je potreba si pamatovat!
Ale pomohl. Vždy. Ještě jsem nezařil ruskou politiku, která by nepohla.
Rusům.
I ty bolševici si to dělali pro sebe v Rusku.
Putin za humny je jako čert za humny. Zlatý penízek upíšeš vlastní krví.
Je mě bližší švícarský model, žel, tam už se to se re taky. Pomalu, ale jistě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz