Protoze je dost narocne orientovat se v mych a zaroven Bohumilovych penezich,rozhodl jsem se vsechny Bohumilovi penize prevezt na muj druhy ucet,ktery pouzivam pouze v lete pro platby v zahranici.Je tam zustatek asi 100kc,ktere tam necham,je tam i maly urok a nechodi tam zadne platby.Takze to bude prehledne a jednoduche.Napisu Milošovi,aby ve zprave na hlavni strance zmenil cislo uctu.Takze ja ted prevadim penize a vy pripadne dalsi penize posilejte na č.u.2109094468/2700.
PS:stary ucet budu samozrejme taky hlidat a pripadne dosle penize prevedu na ,,Bohumiluv"ucet.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:08
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Siggi napsal:
Zdarec všichni, posílám dál jak jsem dostal......další operace se zdařila
(museli Bohouše znovu otevřít) už je mu o 100% líp a všechny nás pozdravuje
hned mám lepší náladu......
vyborne ! v toto bolo treba verit a vsetci sme tak cinili
Verim a Bohumilovi a juniorovi prajem aby tato sprava bola "break point" a uz aby bolo iba lepsie a lepsie
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Bohumilovi vše nej!
PS:Ted po ranu mi na starem uctu pribylo dalsich 1700kc.Vecer to projdu a dnes dojite penize preposlu na novy ,,Bohumiluv ucet".Ostatnim pripominam,ze ode dneska se posilaji penize na jiny ucet,ktery je pouze pro Bohumila.č.u.2109094468/2700.Ve zprave o sbirce na hlavni strane je jiz nove č.u.
Upravil vevis dne 03.10.2013 09:15
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Siggi napsal:
Zdarec všichni, posílám dál jak jsem dostal......další operace se zdařila
(museli Bohouše znovu otevřít) už je mu o 100% líp a všechny nás pozdravuje
hned mám lepší náladu......
Skvele!! Bohusu vse NEJ k svatku a drz se !!
Want it? Do it !!
Přátelé . Michal nastupuje v úterý do plnohodnotné práce v jedné fabrice!!! Veřejně děkuji i za Michala , který je naprosto nadšený, za pomoc Laďovi "ripper" , který se ozval a udělal vše co bylo v jeho silách a možnostech a vyšlo to !!!! Byla to akce kulový blesk. Díky moc !
Upravil Milda_Km dne 03.10.2013 10:01