takže už se to valí jen přes balkán 10tis opálených za den a to vyhrožovali, že s chladným počasím se příliv utlumí. Merkel stále řeší jak ty šmejdy poházet do ostatních států a najít jim teplé pokojíčky a full servis.
Na školách probíhá osvěta, jak je super islámské náboženství a jak je dobré být otrokem očouzeného šmejda.
Vše je jasně řízené shora a docela by mě zajímalo, jaký je cíl.
Zda chtějí válkou udělat jednu multikulti společnost bez vlastních kořenů, které se dobře vládne nebo jde o zničení bílé rasy....
Nedochází jim, že pak nebude na ty nahoře kdo makat a ekonomika půjde do háje, nebo je cílem vrátit se na stromy? Všude čtu, že je demografický problém se snižováním počtu dětí v Evropě, ale zároveň čtu články o rozvoji plánů o snižování stavu lidstva na pár set milionů po celé planetě s tím, že technika bude jen pro ty nejmocnější.... že planeta je přemnožená a musí se s tím něco dělat.
Trošku jsem se zabýval čtením různých teorií, kdo za tím stojí a co je smyslem. Na každé je možná malej kousíček pravdy a vlastně všechny mají jeden - špatný konec pro Evropu, jakou známe dnes.
Jsem ze zpráv o přívalu uprchlíků už unavený (asi je to i cílem médií unavit lidi, aby otupěli a přestali to vnímat).
Jediné co vím jistě je, že Evropa za 5 let bude vypadat úplně jinak. Jak se ukáže velmi brzy, protože kolotoč se roztáčí a zpomalit asi už nejde, zastavit ho není vůbec žádná šance..... Docela mě děsí, do čeho se nám to naše mrně letos narodilo.
Přestává mě lákat kamkoliv do západní Evropy vyjet na dovolenou. Když se podíváte na filmy z Francie s Funésem nebo Belmondem - to byla nádherná a čistá Evropa, kterou bych chtěl objevovat a ukazovat dětem...ale teď? Bude ještě možné za pár let kamkoliv vycestovat bez strachu, že zastavíte a budete okradeni, vlezete do metra nebo hloučku lidí a někdo se tam vyhodí do vzduchu?
Jedním slovem masakr, který se den ze dne stupňuje na ještě větší peklo.
Nemám z toho dobrej pocit.... fakt ne a ani si nemyslím, že se s tím dá něco udělat, když není vůle těch nahoře, neposlouchají názor většiny a demokracie přešla plynule v diktaturu islámského Bruselu, jen si to většina ještě nestačila uvědomit....
Upravil Hrabe_X dne 22.10.2015 12:24
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chocho napsal:
Hrábě_X: Zkusil jsi někdy uvažovat o návštěvě psychiatra? A to rozhodně nemám v úmyslu tě urážet. Pár konzultací by ti pomohlo. Možná.
Evidentně s ním máš dobré zkušenosti.
To fakt nebudu na sobě aplikovat. Ale někdy mě můžeš rozebrat u píva a pak to pořešit s tím svým dochtorem.
----
Neboj rozhodně se neutápím v depkách.
Ale zkus třeba víc číst nejen o motorkách ale i o životě a nejen o tom v Čechách, ať nežiješ ve sladké nevědomosti (a teď nemyslím číst bulvár nebo zprávy na novinkách). Pak si zkus udělat vlastní, nezávislé názory. Vše se dá zpochybnit a se vším se dá nesouhlasit. Možná je lepší používat vlastní myšlení, trošku číst mezi řádky. Nemusíš si vše nechávat vysvětlovat doktorem na gauči.....
http://moucka.blo...rchie.html
Tady máš něco pro začátek, máš tam hodně zdrojů a když se budeš snažit a bude tě to zajímat, najdeš i spoustu knih, které jsou mnohými vlivnými lidmi považovány za jakési kuchařky a recept na naši budoucnost.
Upravil Hrabe_X dne 22.10.2015 12:11
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hodinu zakončili popisem, jak vypadá modlitba muslimského věřícího.
No... Já viděl na fotkách jak jsou VŠECHNY děcka zakleklé a mydlí hlavou o zem. To mi moc jako POPIS nepřijde. Tato fotka už byla pro jistotu z webu školy smazána.
Naštěstí jak se něco objeví na netu, horko těžko se to dává pryč.
pravdu máš, když jsem to sem dával byl text jasně: Hodinu zakončili arabskou modlitbou a na konec výše uvedená fotka...
To že to ten paznecht přepsal a promazal je asi na základě velice "pozitivních" reakcí
Zebra 1150 ADV
I ja s Hrabetem souhlasim a vzhledem k tomu, ze mam male prcky, stastny z toho nejsem.
Predstava, ze je tu za letosni rok milion uprchliku je pro me desiva, uz jen v tom, ze kdyz by v tom Milionu bylo jen 1% extremistu pripraveny zemrit pri sebevrazednem utoku, nebo se sjednotit do vsehoschopnych bojovniku, pan buh s nami.
Navic co budou ti mladi utecenci š.kat?
Splněný sen moje 1100GS
Chocho napsal:
Hrábě_X: Zkusil jsi někdy uvažovat o návštěvě psychiatra? A to rozhodně nemám v úmyslu tě urážet. Pár konzultací by ti pomohlo. Možná.
Předpokládám, že máš větší přehled o světě, než mám já. O to víc nechápu, že nevidíš přímé ohrožení hodnot, v kterých žijeme a kde budou (doufám) žít naši potomci. Možná někdy pan Hrábě jde trochu na hranu, ale v zásadě s ním souhlasím.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Chocho napsal:
Předpokládám, že máš větší přehled o světě, než mám já. O to víc nechápu, že nevidíš přímé ohrožení hodnot, v kterých žijeme a kde budou (doufám) žít naši potomci. Možná někdy pan Hrábě jde trochu na hranu, ale v zásadě s ním souhlasím.
Ja jdu na hranu casto zamerne a duvodem je vyvolat diskuzi, zamyslet se, treba si i neco najit, nastudovat a udelat si svuj nazor a klidne mi pak i oponovat. Samozrejme jsem zvolil zamerne i slova jako "ocouzeny smejd".
Vsimnete si, ze toto spojeni slov, ac silne rasisticke, dnes nikdo nenapadl a jeste pred pul rokem by me spolecnost lyncovala nebo bych byl minimalne napomenut,ze to bylo pres caru.
Nyni se uz spolecnost castecne radikazovala a podvedomne vnima problem uprchliku jako riziko.Vsak je to tematem kazdeho druheho stolu v hospodach i jinde.
A ja si myslim, ze je to tak dobre.
Na druhou stranu je mi lito tech lidi,kteri sli do Evropy s cilem zacit opravdu novy zivot se vsim, co k tomu patri. Chteli se prizpusobit a prijmout nase hodnoty. Nyni skonci v ghetech s temi, pred kterymi utikali.
To co jsem psal, nebyla provokace, ale muj nazor. Jsem rad, ze vic lidi s nim nebo nejakou casti souhlasite.
A k psychousovi fakt nepujdu, obavam se, ze by se po rozhovoru se mnou obesil.
H.
Chocho napsal:
Evidentně s ním máš dobré zkušenosti.
To fakt nebudu na sobě aplikovat. Ale někdy mě můžeš rozebrat u píva a pak to pořešit s tím svým dochtorem.
----
Neboj rozhodně se neutápím v depkách.
Ale zkus třeba víc číst nejen o motorkách ale i o životě a nejen o tom v Čechách, ať nežiješ ve sladké nevědomosti (a teď nemyslím číst bulvár nebo zprávy na novinkách). Pak si zkus udělat vlastní, nezávislé názory. Vše se dá zpochybnit a se vším se dá nesouhlasit. Možná je lepší používat vlastní myšlení, trošku číst mezi řádky. Nemusíš si vše nechávat vysvětlovat doktorem na gauči.....
http://moucka.blo...rchie.html
Tady máš něco pro začátek, máš tam hodně zdrojů a když se budeš snažit a bude tě to zajímat, najdeš i spoustu knih, které jsou mnohými vlivnými lidmi považovány za jakési kuchařky a recept na naši budoucnost.
Kdyz jsem napsal, ze nemam v umyslu te urazet, myslel jsem to vazne. Toho psychiatra jsem ti doporucil, protoze tve prispevky mi vic nez jakykoli naznak konstruktivniho reseni (respektive navrhu na nej) pripominaji jen erupci frustrace. A ze jsi ve svem prispevku dodatecne smazal zaver na tom nic nemeni.
Opravdu jsem nereagoval na tve nazory, nadavky a urazky.
Chocho napsal:
Netusim, jak se meri uroven prehledu o svete. A vzhledem k tomu, ze te neznam, tak tezko budu porovnavat nas dva.
Nicmene, jak jsem psal vyse, nereagoval jsem na nazory, nadavky a urazky pana Hrabe, ale na formu.
Mimochodem - uz davno pred soucasnou ''krizi'' jsem psal o tom, ze jsem proti neprirozene vyvolanym formam akulturace, nikdy jsem nebyl priznivec multikulturalismu a rozhodne nejsem nadseny ani soucasnym prilivem uprchliku (natoz nejakych EU kvot a podobnych direktiv). Ale jsem dalek toho, abych nekoho oznacoval jako ''ocouzeneho smejda'' a podobne.
A ja zase nemam problem nazvat kohokoliv, kdo si narokuje to co mu nepatri, umyslne obtezuje a narusuje poradek, parazituje na ostatnich, vynucuje si prava, ktere jsou proti souziti lidi a porusuje zakony nazvat smejdem.
H.
Teď 10-11:00 Radiožurnál bude v "Hostu Radiožurnálu" nějakej šašek z Hejtfríí. Tak jsem zvědav jak se s tím Výborná popere.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Pro začátek jsem rád za výsledky voleb v Polsku. KOnečně jedna dobrá zpráva...snad to bude začátek spolupráce V4 na vyšší úrovni.
Nyní to Anděla Mrkalová bude mít s trvalejma kvótama složitější. Možná se přidá proti i Španělsko a doufám, že pro změnu nevyměkne ta naše populistická brejlatá bukvička.
Upravil Hrabe_X dne 26.10.2015 14:12
H.
Záver nech si každy urobi vlastny, podozrive fotky ešte na na podozrivejšich mobiloch, deti nechaju doma vo vojne a sami si idu vegetiť do EU ! http://www.aktual...hali-doma/ Naš klient byvajuci v Pezinku ma znameho v zasahovych jednotkach, ktory robia občas razie v nenšich taboroch pri slovensko -madarskych hraniciach tak u všetkych utečencoch bola hotovosť 5000,-é a to bolo pre nich dosť podozrive, začali otazky typu z kadiaľ taky peniaz maju? Počiatočne odpovede boly že predali svoj pribytok, ale ked im položili otazku ked vas bombarduju a ničia osidlia tak aky človek to od vas kupi v takej to zone, napokon sa niektory priznali že v obci chodia naborovy pracovnici a nikto nevie odkiaľ sú a ponukaju im benefity v EU a 5000,-é na cestu ako pozornosť k tažkemu začiatku. Nechce sa mi veriť že by to robila EU ako aj RF ale niekto to očividne robi, otazkou je kto?
Upravil JRM66 dne 29.10.2015 10:30
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.