kanecek napsal:
Nazdar, nazdar, prosím Vás, poradíte dámské horské kolo na rekreační ježdění do 10 tis.? Máte to někdo omrknuté, vůbec tomu nerozumím, ale nechám si poradit.
Zdar šlapky teda Sory chtěl jsem napsat Bikeři nebo jak je to správně . Tak už mám lepčejší kolo než historické tak bych se občas k někomu přifařil na výlet třebas p. Vjerníkoj ... Kolo jsem prostě lohnul u první putyky co nejdále od nás je to Rock Machine XCP a barvu psát raději nebudu tu ještě doladíme sprejem ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Tak jak je to ? To nikdo nemá čas ani na to kolo ? Já že bych občas jel z někým potrénovat abych nejezdil jenom sám . A nehlaste se všichni .
Můj rajon je sever Prahy tady u nás okolo Klecan mám tu pár okruhů od 10- 30 km ale dá se i více když je čas . Těch 25-35 se dá občas i večer po práci ale už se dny zkracují . Klidně dej vědět až tu budeš ...
...o víkendu jsem byl se synem na Sudetech,v Teplicích nad Metují a na 65km trase dojel čtvrtek,kuwa drát. No alespoň to cinko v soutěži tymu. Vevise sem letos neviděl,asi sem čuměl na kolistky ????
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...o víkendu jsem byl se synem na Sudetech,v Teplicích nad Metují a na 65km trase dojel čtvrtek,kuwa drát. No alespoň to cinko v soutěži tymu. Vevise sem letos neviděl,asi sem čuměl na kolistky ????
Letos byli problemy.Jezdil jsem kolem 60-70 místa.V pulce mi vzadu prasknul drát,ale i s tou osmou se nechalo jet.Pod hvězdou defekt.Dal jsem tam dusi,jenze jsem mel jen jednu bombicku.Kvuli skriple gumicce v adapteru mi pul bombicky uslo do prd...Kolo bylo skoro prázdné,tak jsem to strkal.Nakonec mi nekdo pujcil pumpicku,tak jsem to teda dojel do cíle.Ale az na presně 100.místě(celkovém).Jediná útěcha je,že presně 100 lidí má na další rok start z první vlny.
Ale clověk si při učasti cca.700 lidí uvědomí,kolik ho každá chyba nebo technický problém stojí míst v celkovém pořadí.
Upravil vevis dne 14.09.2016 22:29
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Honza_BMW_VW napsal: a na 65km trase dojel čtvrtek,kuwa drát.
Koukal jsem na mezicas na honském pase.Kluk je sice o 20 let mladší,ale mezicas jsem tam mel o minutu a neco lepší.A pred sebou jeste 5 hodin jízdy.Na te 60km uz jen cca.hodku a něco.Za honským pasem se trate rozdělují a tam teprve začínají sudety.Amerika,sjezd k václavovi,vodní zámky,Božanov,Bor,Hvězda atd.Tohle všechno na 60km trase vynecháš,takže prijdes fakt o hodně.
PS:Kdybych jel kratkou trat tempem rozvrzeným na dlouhou trat,tak bych honským pasem projízdel celkově šestej a ve své kategorii první.
Upravil vevis dne 14.09.2016 22:03
...to Vevis, s tím mezičasem souhlas, ale taky si vem co jede 100 za rafany vepředu, kteří tě "táhnou". To na 60 je o něco slabší ;o). Jinak s těmi trasami, ještě je mladej na 100, tak příští rok, ale letos mu to stačí, chce to postupně. Je to mj. i o tom, že si musí odzkoušet/osahat pečlivě rozvrhnout síly a sbírat zkušenosti.
co se týká bombičky, ano, takhle projel Gardu, kdy cca 6km před vrcholem píchnul, nafouknul to malou bombičkou (prý mu dle Spešlu stačí, ho.no, nestačila) a pak se nahoře na občerstvovačce tahal s nějakým volem z DDR co mu nechtěl půjčit velkou pumpu) a do kopce je celkem na cca 45-50místě a ztratil tak 60míst ;o)), takže Ti kuwa moooc rozumím a na.ere to.
www.jantruhlar.cz
Zdar tak o víkendu se koná v Roudnici nad Labem vinobraní. Chci se tam jet podívat na kole . Tak kdyby se chtěl někdo přidat. A doufám že nebudou padat ho..a s háčkama .
Honza_BMW_VW napsal:
...to Vevis, s tím mezičasem souhlas, ale taky si vem co jede 100 za rafany vepředu, kteří tě "táhnou". To na 60 je o něco slabší ;o). Jinak s těmi trasami, ještě je mladej na 100, tak příští rok, ale letos mu to stačí, chce to postupně. Je to mj. i o tom, že si musí odzkoušet/osahat pečlivě rozvrhnout síly a sbírat zkušenosti.
co se týká bombičky, ano, takhle projel Gardu, kdy cca 6km před vrcholem píchnul, nafouknul to malou bombičkou (prý mu dle Spešlu stačí, ho.no, nestačila) a pak se nahoře na občerstvovačce tahal s nějakým volem z DDR co mu nechtěl půjčit velkou pumpu) a do kopce je celkem na cca 45-50místě a ztratil tak 60míst ;o)), takže Ti kuwa moooc rozumím a na.ere to.
Ono se to stejně rozdělí na skupiny a v te naší jsem toho odtahal dost.A na dlouhou trat je lepší se nenechat vyblbnout a jet rozumne.Jenže kdyz jedes na výsledek,tak stejně většinou jedeš rychle a doufáš že ti nedojde.Jenže když děláš na 3 směny a většina tréninků trvá do 2 hodin,protože na víc není čas nebo energie,tak ti většinou dojde.Pak uz je to o vůli a o morálu.
Jinak mladej určitě dobrý.Na to že loni si na těch 65 ani netroufl,tak paráda!Zeptej se ho jestli sjel ten prudkej sjezd v Bukovici a hned za ním jestli vyjel z toho potoka za tím tunýlkem.To jsou takové náročnější úseky té krátké tratě.
Vevis
- ten sjezd sjel celej, jeli ve třech, sice dva netahali, ale nikdo mu nepřekážel, takže ano, sjel to
- u potoka jsem byl, dával jsem mu tam bidon, ale nevyjel z těch s.aček. Neměl to najetý (přijeli jsme v pá pozdě, nevěděl), takže vycvaknout, výběh dva kroky nahoru, vyměnit bidon a hurá do cíle
- chodí do školy, trénuje sám lehce v týdnu, něco o víkendu a nebo závody, takže ne úplně pravidelně, ale baví ho to. Je třeba ho podporovat aby v přiměřené míře minul hospody ;o)
Třeba Salz mají omezenej na věk. Loni ho pustili jen na tu 38, letos na 60, ale na kilo ještě ne. Jinak já to vidím na běžkách (na kole se už ani nesnažím) na skate do 40km mu nestačím, ale třeba 50 klasicky, tam už držím krok a na delší trati bych ho dal. No, ale je třeba si přiznat, že letošní sezónu, už budu asi skučet vzadu.
tak sportu zdar a příští rok (i když to bude asi slabší, musí odmaturovat, takže jezdit bude asi určo míň) ;o))
www.jantruhlar.cz
Chlapi nekažte nám tady turistické pojetí cyklistiky.
Jinak klobouk dolů, Sudety jsou pojem. Všeobecně z toho co jsem projel, je to asi má nejoblíbenější oblast. Rychleby nebudou, má chcát, možná v Beskydech nějaká 55 v Čeladné.
Jezdí tady taky někdo na silničním kole?Jezdím na Lapierre Audacio 400.Moc těchto kol této značky nepotkávám.
Vencar1150r přiložený následující obrázek:
Proč sebevrah?Tady v okolí je spousty silnici s malým provozem.Líbí se mi ta rychlost oproti MTB či treku.Za stejný čas ujedu více kilometrů.Rychleji naberu sílu.Samé pozitiva v tom vidím.