...škoda, že PavelGS s námi mohl jen kousek (do Bystřice p. Hostýnem) tak alespoň foto jeho krásného "záložního" stroje:
...báwo to není, ale i tak
PS: Pavle, vím že s přimouřením očka je to vlastně BMW K100, ale neuvažuješ o změně niku na PavelGTR? či PavelKawasaki?
Upravil prezi dne 20.09.2009 22:27
Kluci tak dnešní výlet hodnotím velmi kladně. Těším se na něco dalšího....rád jsem Vás všechny poznal...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Jsem též rád že jsem viděl lidi na živo a nejen písmenka a svitící obrazovce
Jestli se mi to povede tak sem hodím taky nějaký fotky a zkusím i Youtube, ale musím znásilnit teeanegera. Toš chlapci máte tam u Vás krásné ženy ,spousta vinohrádů ,blátivé cesty štěrk i v září a drahý kafe a spoustu dalších vymožeností a hlavě což mi u nás chybí jste tam dobrá parta Tak ať se kolečka točí ,větrný mlejny melou a vinohrady zkvétají A když by se Vám chtělo tož dorazte na ty naše bramborový pláně
Upravil trautumberk dne 21.09.2009 01:57
No bo sem s teho stale nadšeny bo s baramborama se fajně jezdí a měly byste zájem skuknut tohle http://moranka.ra...26.7.2009/,a nějaký ten kilometr našich oblíbených cest múžem se domluvit než zapadnem sněhem
Upravil petr_t dne 21.09.2009 21:47
To nevypadá špatně. Jsem pro domluvit další výlet ...jak už tu někdo psal...než zapadnem sněhem
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
takto nevím jestli ti to půjčí protože u tanku spálíš spojku během chvilky když ji dlouho držíš ,no uvidíme.Zajedem se zeptat co a jak až budem vědět kdy a kolik nás bude .
petr_t napsal:
takto nevím jestli ti to půjčí protože u tanku spálíš spojku během chvilky když ji dlouho držíš ,no uvidíme.Zajedem se zeptat co a jak až budem vědět kdy a kolik nás bude .
šak stím nepojedu nikde daleko a v křižovatce na červené dám neutrál
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz