Pkud by si chtel muzu ti poslat rozmery tech origo vymezovaku na plotnu at to nemas na 3x
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
len sa mi vyskytol maly problem musim dat dolu EVC aby mi to voslo do toho valca s tym som nepocital. ale hadam to nebudem pouzivat kazdy den
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[114.58Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Hej hola, nevíte jaký ALU plech by byl vhodný na plotnu, popř. kdo by mi pomohl s výrobou plotny?
POPIS PROBLÉMU: Koupil jsem kufr Kappa Garda 52L, ukotvení Monokey. Dále mám nosič GIVI SR684 (viz obr.) bez plotny (byla na ni plotna Monolock). Dneska jsem zkoušel 2 plotny Monokey a žádná mi nepasuje na nosič SR684.
Zeptej se strejdy Googla na "prodej hliníku" a vyjede toho spousta. Nemusíš to mít certifikované, takže bys to měl být schopen sehnat i za slušný peníze. Možná zkus nějakou zámečnickou dílnu, která dělá s hliníkem. Soukromě jsem to neřešil, ale profesně ano.
Dedkoid napsal:
Koupil jsem kufr Kappa Garda 52L, ukotvení Monokey. Dále mám nosič GIVI SR684 (viz obr.) bez plotny (byla na ni plotna Monolock). Dneska jsem zkoušel 2 plotny Monokey a žádná mi nepasuje na nosič SR684.
Zdar, ten nosič GIVI máš ode mě Plotna Monokey tam na 99,9% pasovat musí. Koupil jsem ten nosič od kluka, který jí tam měl (Monokey), ale já zrovna potřeboval Monolock, tak jsem jí koupil zvlášť. Podle mě mají plotny úplně stejné uchycení.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Fakt to nejde, zkušeli jsme Kappa KM5 i Kappa K553L. Posílám foto a když kouknu na předchozí obrázek tak jsou tvarově jiný.
Dedkoid přiložený následující obrázek:
Jj, ta ode mě má na stranách vybrání, ale jak jsem psal, kluk přede mnou na ní měl plotnu KM5, já pak KM5M.
Upravil Sete dne 18.07.2013 20:58
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!