[124.32Kb]
Upravil Kubrt dne 28.01.2009 20:39
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Teď už vypadá Erich krapánek jináč...pokoupil jsem pár věcí,žel bohu toto jsou nejaktualnější fota...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
NA podzim jsme si udelali radost.Moc jsme toho s nezvladli najezdit,ale o to vic se tesime na jaro.Uz je na nich par doplnku TT,pritelkyne jeste plexi Wunderlich.
Rika se kdo nejezdil BMW nevi co je to motorka a je to pravda.I kdyz uznavam 650 je proti GSa cajicek.
mysaccek přiložený následující obrázek:
Tom_P: to je fakt mazlik . Kola tam soupni cerny z ADV, to je jasny!
Desierto bych zkousnul, slintam po nem uz rok, potreboval bych si ho ale nejdriv vyzkouset v praxi no..
mysaccek napsal:
Koukam jestli me zrak neklame,jak bylo na Katerine?
Neklame,koukáš dobře.Bylo to na Kateřině a bylo to v rámci "VYJÍŽĎKY NA RUBY" od MOTOPCE.
mysaccek napsal:
Neklame,koukáš dobře.Bylo to na Kateřině a bylo to v rámci "VYJÍŽĎKY NA RUBY" od MOTOPCE.
my tam byvame pomerne casto.Z Hostinneho se tam da jit i pesky
Ale proc to delat ze
Ta druha fotka je na prehrade les kralovsti vid?
Jsem rad ze taky obcas zavita nekdo sem k nam do zapadakova
Upravil mysaccek dne 01.02.2009 12:53
700 GS, 1100 GS
mysaccek napsal:
NA podzim jsme si udelali radost.Moc jsme toho s nezvladli najezdit,ale o to vic se tesime na jaro.Uz je na nich par doplnku TT,pritelkyne jeste plexi Wunderlich.
Rika se kdo nejezdil BMW nevi co je to motorka a je to pravda.I kdyz uznavam 650 je proti GSa cajicek.
Čajíček, to jo, ale v terénu je o dost líp ovladatelnější a když už ti chce spadnout, udržíš ji daleko lehčeji
A myslím si, že do terénu to zas až takovej čajíček není
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
mysaccek napsal:
Čajíček, to jo, ale v terénu je o dost líp ovladatelnější a když už ti chce spadnout, udržíš ji daleko lehčeji
A myslím si, že do terénu to zas až takovej čajíček není
Tak o tom zadna proto mame 650,mel jsem na vyzkouseni 11xxGS a na silnici supr ale na mych 70 KG je to moc
700 GS, 1100 GS
mysaccek napsal:
my tam byvame pomerne casto.Z Hostinneho se tam da jit i pesky
Ale proc to delat ze
Ta druha fotka je na prehrade les kralovsti vid?
Jsem rad ze taky obcas zavita nekdo sem k nam do zapadakova
Opět máš pravdu,je to Les království Proč zapadákov,je to celkem hezká řiťka
Jinak poprvé jsem byl na Kateřině vloni na sraze a už nikdy víc! Jinak je to tam pěkný,to jo...
mysaccek napsal:
A nemeli jste motorky u lesa pod rybnikem? Mam pocit ze jsme tam spolu mluvili,ale to jsme meli jeste KLRka.
U lesa jo,ale já tam tehdá byl ještě na modrým Bigovi,kterýho jsem tu inzeroval a se mnou tam byla Z1000,CB 750, 3xR6 myslim teda že to jsou R6tky( zmrzlinám nefandim,tak si nejsem jistej).Jinak jsme měli udělaná z obří plachty taková jakoby šapito přes motky...
A je doma, tušim sedmá v Čechách. Tak jsem snad konečně našel co jsem hledal. Její fotku ještě nemám tak jen ilustračně.
Robert přiložený následující obrázek:
[246.6Kb]
Upravil Robert dne 10.02.2009 23:35
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
A je doma. Tak jsem snad konečně našel co jsem hledal.
tak tu krasku uz konecne vyfot
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2