Me to vyjde na sezonu jezdim jiny mitas ale na sezunu akorat zadni nekdy dvakrat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Okolo roku 2 tisíce...
A teď vážně, také by mne to zajímalo...
Je zajímavá přední guma - já to mám oskákané, až hrůza a to mám najeto o hodně méně km...
Dělá to špatný tlumič a brzdění předkem v zatáčkách. Když jsem dal repasovaný na předek a dával si bacha na brzdění v zatáčkách, tak mám předek oproti minulosti relativně v pohodě. A bude líp, WILBERSy už se na mne třesou (no, možná víc já na ně)
Upravil geofre dne 19.10.2016 08:59
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ahoj, tenlhe rok jsem tam 07 dal ,90% najezdu jezdim solo plne nalozen ,95% silnice ,zatim najeto 22t zadek by podle me dal 35 mozna vic ale predek ne ,valnou vetsinu brzdim motorem ,pokud by mel nekdo zajem prilozim pozdeji foto ,za me supr guma.
swat napsal:
Nechápu proc má ta 07 stredovy pruh po celem obvodu. Stara forma byla lepsi
Je to vyztužovací pásek. Když se to zavádělo, tak jsem byl proti, ale prý to je z důvodu opory proti vylamování figur. Samozřejmě, že to trošku bere z výkonu pneumatiky při jízdě mimo silnice. Není to ostrá pneumatika, ale uni. Co už.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ahoj, tak ja se taky podelim o najezd. 100% casu plne nalozeno, cesty necesty i par set kilometru offu. Celkem 31050km a jeste by toho dala dost.
vojta přiložený následující obrázek:
Kolegové, chtěl bych se Vás dotázat na Vaše zkušenosti s MITAS E07 v porovnání s Heidnau K60Scout a nebo Pirelli MT60, Pirelli MT90 Scorpion.
Primárně jak si E07 stojí na mokré vozovce a jaký je oproti ostatním nájezd.
Není tajemstvím, že E07 je v souvislosti s mokrou vozovkou trochu "haněna", ale toto se primárně týkalo pneu staršího data výroby a od té doby Mitas směs změkčil, jak si tedy stojí dnes?
Toto forum jsem si pročetl, ale info, které mě zajímá je spíše vztahováno ke staršímu datu výroby.
Mockrát díky...
Upravil krysar dne 12.11.2016 11:35