Hele když už jsem vyhrál to lupení, tak určitě... Jen dolaďuju odvoz, jestli náhodou kámoš s Hondou FMX nepojede taky, že bychom se svezli v jednom autě, ale když nepojede, pojedu svým. Pojedu tam určitě...
Mr GS napsal:
No,ono je to taky tím,na čem jezdíš.Na naháčovi se ta helma nebude nikdy mlžit,ikdyby byla ta nejhorší na světě,protože do ní prostě potáhne a to si myslím,že je zrovinka tvůj případ
Dneska odskoušeno.Když jsem jel na Dakarovi,tak nic a zpět na GSA a pod nosem na okraji plexi maličký zamlžení.
Ale tak asi to je tím, na čem člověk jezdí, ale proč ty smajly apod.? Však tvrdil jsem někde že jsem v tý helmě jezdil na něčem jiným? Já jen tvrdil že se mi nemlžila a pinlock neměla, to je celý. Nedělej z toho kovbojku
Tak předně,já z toho kovbojku nedělám a smajlíky jsou od toho,aby v psaným slovu nahradily gestikulaci,tón hlasu a pod. a tím odlišily třeba sarkazmus,cynizmus,ironii a jiný moje oblíbený způsoby vyjadřování.
Jinak jsem rád,že tady,po 7tis přízpěvcích,začal konečně psát někdo,kdo mě umravní
Jestli by nebylo lepší založit si vlastní vlákno o ničem s podnázvem Nedělní katolická škola(místo squatu ) a domluvit se třeba s Jarysem ,že si tam budete psát každou neděli ráno od 8 do 10h samý krásný věci...třeba hlavně o bohu,protože to zaručí,že já tam ani nepáchnu(leda za účelem sabotáže) a nebudete tam muset používat žádný smajlíky,protože bude jistý,že každej je strašlivě milej a hodnej a vše je myšleno dobře a upřímně.Pozvěte si třeba Doviho,ten vám tam může přednášet...pardón,vlastně kázat Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS: Vím k čemu smajly sloužej... A tady jsou dobrý a trefný, ale furt to vypadá jako bys měl pravdu Ty, ale fakt tomu tak není, já za to nemůžu, ta helma se nemlžila. Ne a ne... Jen poupravím, že PC helmy nebylo 15k Kč jak jsem mylně informoval, ale 13k Kč. Typ helmy stále nevím, dnes jsem neměl čas tomu chlapovi co ji má zavolat.
ad. vlastní vlákno: já to beru s rezervou, nechci vlastní vlákno, chci bejt tady, je to tady vtipný a dobře se bavím a myslím že k tomu by tohle vlákno mělo sloužit a dobře slouží...
Kovbojka to asi není, ale evidentně je to něco na co si pamatuješ a už podruhé jsi to vytáhnul, tak já tomu chci přijít taky na kloub
Jsme měli sex dnes ráno . Furt nechápu, co se vám nezdá na tom, že na trhu prostě může existovat helma, která se i bez pinlocku nepotí a stojí vám to na to furt myslet? Když řeknu, že se mi třeba zamlžila, už toho necháte? Mně se tady nikdo nezastal, tak jsem opravdu v drsné squattové opozici
Chimera napsal:
Jsme měli sex dnes ráno . Furt nechápu, co se vám nezdá na tom, že na trhu prostě může existovat helma, která se i bez pinlocku nepotí a stojí vám to na to furt myslet? Když řeknu, že se mi třeba zamlžila, už toho necháte? Mně se tady nikdo nezastal, tak jsem opravdu v drsné squattové opozici
S tím kámošem?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Emilio: Vítej, rád Tě tu vidím Uzený bude kdy budeš chtít a kolik ho budeš chtít... Tak nějak se budu snažit dojet do tý Pece, dej mi vědět co chceš, dovezu to tam. To s tou poštou minule bylo pitomý. Smajla vítám, tohohle mam nejradši
Járo, já jsem mimo, když se to tady napíše naplno, tak jsou z toho hvězdičky, a když se mluví symbolicky, zpravidla to špatně pochopím
Plexi sem mi mlží akorát na jaře a napodzim ráno když je mlha.Pak když je v létě hic a chcanec. A pak při cestě na elefanty jinak ne.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No 9. nebo 10.... Kamarád zatim neodpověděl na mail, tak to nechávám otevřený. Když nepojede, tak pojedu sám za sebe a jel bych spíš asi v sobotu, protože pátek mam do šestky.
Já jezdim jenom když je hezky. Ani by mě nenapadlo vyndat motorku z garáže, když je mlha nebo prší... To musí bejt špatný že mě to chytne někde cestou. Ale on se toho tak chytil... S tou helmou jsem nejezdil v extrémních podmínkách, ale přesto si dovolím tvrdit, že nějakou úpravu plexi ta helma měla, protože se fakt Mr GS nezamlžila, málo platný
Jarys: protože v pátek všici makaj žejo Jako já... Uvidim, zkusím zažádat o volno na odpoledne, ale přítelkyně je učitelka, tak to nezáleží jenom na mně. Když nedostane nějaký jedání nebo něco, tak by šel i pátek...